28/10/14

Kurkistus kuvausten kulisseihin

1 50 veikko-kahkonen-bts4.jpg

Muistatte varmaan ne pari valokuvaa, jotka upea Veikko Kähkönen otti minusta jokin aika sitten. Muistin, että minulla on kuvauksista setti hauskoja behind the scenes -kuvia, joita en ole vielä julkaissut. Veikon assistenttina toimiva Emma Sarpaniemi nimittäin hääri kuvausvalojen säätämisen ja kaiken muun jeesailun ohessa myös kärpäsenä katossa ja ikuisti kuvaustunnelmia kameraan salamyhkäisesti ja sopivan huomaamattomasti taustalla. Ehdimme kuvauspäivän aikana kokeilla montaa eri lookia ja asukokonaisuutta, mutta Veikko valitsi omaksi suosikikseen ne täällä blogissakin nähdyt kuvat. :) Näiden kuvien kautta pääsette vähän kurkkaamaan, mitä muuta päivän aikana tapahtui.

Meikistä ja hiuksista vastasi Marina Lavenius ja stailauksesta minä itse. :)

Translation: You probably remember the wonderful pictures Veikko Kähkönen took of me some time ago. I remembered I have some funny behind the scenes material from the shoot by Veikko’s assistant Emma Sarpaniemi. Welcome to the set! :) 

veikko-kahkonen-bts1.jpg veikko-kahkonen-bts2.jpg veikko-kahkonen-bts3.jpg veikko-kahkonen-bts6.jpg veikko-kahkonen-bts7.jpg veikko-kahkonen-bts8.jpg veikko-kahkonen-bts9.jpg veikko-kahkonen-bts10.jpg

Photos: Emma Sarpaniemi

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts