24/10/14

Vaatekaapin vitamiinipommi

4 62 vitamiinipommi3.jpg

Olethan muistanut nauttia päivittäiset vitamiinisi? Pilleripurkin sijaan vitamiinitankkaus maistuu parhaalta tietysti värikkäiden hedelmien, marjojen ja smoothieiden muodossa. Jos kroppa kaipaa syksyn pimeydessä pientä ekstra-annosta luonnon omaa väriterapiaa, piristystä kaipaa myös mieli. Väitän, että väreillä on takuuvarmasti jokin psykologinen vaikutus mielialaan – sekä omaan että muiden. Niin paljon hymyjä olen itse saanut osakseni, kun olen pukenut harmaaseen päivään jotakin värikästä ylleni!

Innostuin Samujin tämän syksyn mallistossa ilahduttavista hedelmäprinteistä niin, että päädyin surffailemaan verkkokauppoihin ja etsiskelemään lisää värikästä energiabuustia. Bongasin tutkimusretkelläni kunnon kattauksen herkullisen värisiä löytöjä, joten tässä siis päiväänne ekstra-annos appelsiinin oranssia, omenanvihreää, sitruunankeltaista, vadelmanpunaista sekä hauskoja printtikuoseja. Mikä on sinun suosikkisi näistä energiaväreistä tai -löydöistä? :) Itse en osaa edes valita, koska tykkään kaikista, mutta niistä oikeista vitamiinipommeista eli hedelmistä suosikkini on appelsiini. Nam!

Translation: I am pretty convinced that just like eating fruits gives you a little energy boost from the inside, wearing bright colours does the trick on the outside. I gathered together some of my colourful favourite finds from the webshops. So here you are, vitamins for the mind! 

1. kuvan tuotteet:

Pinkki silkkipusero Band of Outsiders / Outnet, keltainen vyö Mulberry / Outnet, printtineule H&M, vihreä alusvaatesetti Monki, printtihousut Samuji, keltainen neulepusero Chinti and Parker / Outnet, oranssi vekkihame COS, pinkki kasmirpipo Arela, pallosukat Monki, keltainen printtipaita Zara, kengät Penelope Chilvers / Outnet

vitamiinipommi1.jpg

Pinkki paita COS, keltainen neulemekko COS, pinkki kasmirhuivi Arela, värikkäät sukat COS, vihreä printtihame Miu Miu / Outnet, hedelmäpussukka Samuji, vihreä pusero COS, printtikukkaro Marimekko, oranssinpunainen neule H&M, aurinkolasit Karen Walker / Outnet

vitamiinipommi2.jpg

Oranssinpunainen neule COS, printtitakki Samuji, pinkki neule Zara, oranssi pipo COS, printtipusero Marimekko, hedelmäpussukka Samuji, Monki, kaulakoru Marimekko, oranssi pikkulaukku Marc by Marc Jacobs / Outnet, keltainen hame H&M, vihreä paita Monki, keltaiset housut Zara

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ElizabethRinne

  Apua, miten ihania! Kyllä; kunnon vitamiinitankkaus on paikallaan -etenkin asukokonaisuuden muodossa! Kiitos piristyksestä! :-)

 • Seregi

  Juttutoive: olen miettinyt nk. voimavaatteita. Kyselin sellaisista FB:ssä kavereiltakin. Ei mikään yllätys, mutta naispuoliset ystävät kokivat mielialan ja fiiliksen kohentuvan tiettyjen vaatekappaleiden tai itsensä laittamisen kautta. Kukaan mies ei ainakaan tätä myöntänyt. 

  Itselläni on tänäänkin Batman – legginsit päällä. Auttaa maanantaihin ja kohottaa perjantai-fiilistä.

 • phocahispida

  Tinininininininini bätmään, loistavaa, voimavaatteet, niitä löytyy myös itseltäni! :)

 • Seregi

  Siis tästähän saisi ihan #trendihaastaa jutun!

Related posts