23/10/14

Tummanvihreää ja syksyn sävyjä

21 43 j13.jpg

Uskomatonta, että tänään satoi jo ensilumi Helsinkiin! Minun puolestani kauniit ruskan värit olisivat saanet loistaa vielä hetken aikaa. Vaikka suuri osa puista on jo pudottanut värikkäät lehtensä, ehdimme Vilman kanssa ikuistaa syksyisiä sävyjä valokuviin pari viikkoa sitten – osa teistä on saattanut nähdä kuvauksista pienen vilauksen Instagramin puolella. Olemme tässä kuluneen vuoden aikana tutustuneet hyvinvointiblogiaan pitävän Vilman kanssa ja voisi sanoa, että ystävystyneetkin. :) Kun Vilma ehdotti treffejä ja kuvaustuokiota lukuisten reissujensa välissä, suostuin ilman muuta kahdestakin syystä: hän on paitsi huikean taitava kuvaaja, myös älyttömän mukava tyyppi.

Sovimme kuvaustreffit entisille kotikulmilleni Eiraan – siellä riitti vielä pari viikkoa sitten ruskan värejä. Vaikka rakastan asua Töölössä, on kyllä todettava, että ne Eiran kapeat kadut ja vanhat kivitalot ovat tunnelmaltaan jotakin aivan ainutlaatuista. Ja jotain ihan erilaista on myös näissä tämän kertaisissa kuvissakin, ainakin verrattuna tavallisiin asukuviini. Olisipa aina käytettävissä oma Vilma kuvausapuna. :)

j6.jpg

Vietin leppoisaa sunnuntaipäivää jättiläismäisessä villaneuleessa, joka on aivan täydellinen vaate koleisiin syyspäiviin. Muhkea poolokauluksen kanssa edes kaulahuivia ei tarvita. Paksu villapusero on todella lämmin, mutta ohuemman takin kanssa aivan nappivalinta syyssäähän. Puin takapuolen peittävän puseroni kanssa rennot leggingsit, jotka sopivat mainiosti sunnuntaitunnelmaan. Jalkaan vetäisin syksyn lempparinilkkurini, joiden matala korko tuntuu kävellessä siltä kuin ei korkoja olisikaan, mutta tuo silti askeleeseen ja olemukseen ripauksen ryhtiä.

Villapuseron kaunis tummanvihreä on yksi lempiväreistäni ja sopii hyvin erilaisen punaisen sävyjen pariksi. Aiemmin olen usein yhdistänyt tummanvihreään tyttömäisen pinkkiä huulipunaa, mutta tällä kertaa vihreä neule sai seurakseen syksypunaiset huulet. Polkkamittaiset hiukset jätin rennosti auki – tällaista lyhyttä tukkaa voi huoletta pitää auki myös poolokaulusten ja villaneuleiden kanssa siinä, missä pitkät hiukset olivat aina neulepintaan hankautuessaan aivan tuhannen takussa.

j18 copy.jpg

Oli niin mukava kuvaustuokio ja sunnuntaihetki Vilman kanssa, että otamme varmasti uusinnan, kun neitokainen taas palaa matkoiltaan Suomeen. Joidenkin kuvaajien kanssa tuntuu, että yhteinen sävel löytyy heti ja Vilman kanssa kuvatessa tuli kyllä sellainen olo, että olimme täydellisesti samalla aaltopituudella. Niin vaivatonta, kivaa ja helppoa. Taitavan kuvaajan kameraan tallentui niin monta onnistunutta otosta, että näistä oli vaikeuksia valita lemppareita. Toivottavasti tekin tykkäätte. :) Kiitos vielä Vilma ihanan syksyisistä kuvista!

Translation: I had a lovely autumn day and a photo date with Vilma P. a few weeks ago. She took some pictures and we had so much fun that we are probably gonna do it again sometime. Check out her blog as well! :) 

j16.jpg

Villapusero & Other Stories, leggingsit Lindex (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Filippa K, sormus vintage

j26.jpg j24 copy.jpgj25.jpgjenni.jpgj11.jpg j2 copy1.jpg

Photos: Vilma P.

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • You look so beautiful in this minimalistic and comfy outfit. Job well done both of you! ;)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Niinipuu

  http://www.iltalehti.fi/terveys/2014102318770915_tr.shtml Oot päässyt taas lööppeihin. :D Pidän noista kuvista, pinterestissa näkyy paljon sellaisia liian poseraattuja kuvia joista tulee mieleen että ottavat kuvansa ja luopuvat sitten yhdistelmästä koska ei se toimi arkielämässä. :)

 • Jenniii

  Joo, pikkulinnut jo lauloivat, että siellä ollaan. :D Ihan asiallinen juttu, joskin tyypilliseen tapaan asiantuntija taitaa jälleen esitellä jutussa niitä best case scenarioita, koska esimerkiksi tuo hormonien tasaantuminen pillereiden lopettamisen jälkeen ei kyllä monilla ihan noin mutkattomasti käsittääkseni ole sujunut. Pillereissä on etunsa ja haittansa – molempia on tärkeää tuoda esiin. Itse en ole e-pillerit lopetettuani huomannut suurempia muutoksia suuntaan taikka toiseen, paitsi hiukan ihossa. Mutta kahtellaan vielä…

  Ja joo, minulla on blogi- ja instakuvissa esillä ihan sellaisia oikeita arkiasuja (ja toki joskus juhla-asujakin) eli näissä kamppeissa huidellaan ihan oikeasti täällä Helsingin kaduilla. :) Kiva kuulla, että tykkäsit!

 • Jenniii

  Thank you Natali! :) Vilma is so talented. Can’t wait to get her to take my outfit pics again. ;)

 • Vierailija

  Hei, kivoja kuvia!
  Minä kaipaan myös Eiraan vanhoille huudeille, nykyään kun olen kait töölöläinen. Noi sun hiukset on upeat ja mietin et mitä olet niille näihin kuviin tehnyt? Ne on just kivat tollaset huolettoman siistit, lainetta ja tommosia ”surffiosioita” heh, Haluaisin omaan polkkaan just tollasta ilmettä! :)

 • Minä vain

  Ihania kuvia! <3 Ja tuo neulekin on ihan mahtava, tollasen mäkin voisin hankkia. :)

 • Upeita kuvia, ja tuon neuleen väri on aivan täydellinen! Itsellänikin on käynyt mielessä tukanleikkuu, sen verran monta kertaa päivän aikana saa todeta sen olevan aivan solmussa ja räjähtänyt. :D

 • katriiij

  Heippa! Oletko jo saanut sen Named tekemän hameen käyttöösi? Olisi kiva nähdä se käytössä ja sen erilaisia variaatioita? :)

 • JonnaK

  Onpa kyllä tosiaankin upeita kuvia! Kauniita kuvia blogissasi on aina, mutta olen samaa mieltä, että näissä on jotain erityistä kauneutta! :) Tietysti myös inspiroivan ihana asu ja hiukset! Olen itse kasvatellut hiuksiani pikkuhiljaa, mutta sinun hiustyylistäsi inspiroituneena kyllä tuollainen polkka kiinnostelee. Varsinkin nyt, kun hiukseni ovat ulottuneet siihen pituuteen, että huomaan ensimmäistä kertaa pitkien hiuksien epäkäytännöllisyyden. Ne jäävät koko ajan kiireessä repun tai kassin hihnan alle kiristyksiin jne. Mulla on siis nyt ensimmäistä kertaa 15 vuoteen pitkät hiukset! x)

 • sisa

  Upeaa! Kuvalaadun lisäksi mallille ja asulle täysi kymppi. Syvä vihreä on ollut mielessä pitkin syksyä ja tämä kokonaisuus vain vahvisti himoa investoida kyseiseen väriin.

 • mariiiia

  hei, osaatko sanoa onko villapaitasi tämä http://www.stories.com/fi/Ready-to-wear/Knitwear/Turtle_Neck_Sweater/582940-4460090.1 ? haluaisin kovasti samanlaisen, ihana väri!

 • mariiiiia

  ja kertoisitko vielä, minkä kokoinen tuo paitasi on?

 • Jenniii

  Ei ole tuo sama, mutta väri näyttäisi olevan sama. Omani on todella paljon muhkeampi ja paksummasta langasta neulottu. Minulla on puserosta koko XS. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tukka on tässä ns. toisen päivän tukka, kun juuri edellisenä päivänä ennen kuvien ottamista kävin kampaajalla. Mikko teki hiuksiin suoristusraudalla rentoja laineita ja nukuin tukalla yön yli ja suihkin aamulla sekaan hiuslakkaa – ja tässä tulos. :D Paras surffitukka syntyy kokemukseni mukaan siten, että tekee hiuksiin kiharoita tai laineita (kiharruspuikolla, suoristusraudalla tai Curl Secretillä), nukkuu yön yli ja lisää aamulla pehkoon hiukan kuivashampoota ja hiuslakkaa. 

 • Jenniii

  Kiitos! Ja neule todellakin on aivan mahtava. Hihat vain ovat niin muhkeat, että moni takki ei mahdu tuon kanssa päälle. :D

 • Jenniii

  Vilma on kyllä huipputaitava – oli mahtavaa päästä hänen kuvattavakseen. :) Ja polkkamittaa en voi kuin lämmöllä suositella. Tykkään tästä niin kovin!

 • Jenniii

  Named-hame on tullut, mutta vielä en ole saanut sitä kuviin ikuistetuksi. Otetaanpa to do -listalle! :)

 • Jenniii

  Kiitos. :) Vilma on älyttömän taitava kuvaaja kyllä ja se varmaan välittyy kuvistakin, että kuvattavalla ja kuvaajalla löytyi yhteinen aallonpituus välittömästi. Ja mitä tukkaan tulee, pistä polkaksi vain! Etenkin talvella paksujen kaulusten, myssyjen ja kaulahuivien kanssa tuhat kertaa näppärämpi kuin pitkät hiukset!

 • Jenniii

  Voi kiitos Sisa! :) Tummanvihreä on upea väri ja sopii kauniisti tällaista vaaleaa suomalaisihoa vasten, suosittelen!

 • Roosaaa

  Maailman kaunein.

  Kun katoin näitä kuvia, mä vaan lumouduin täysin. Taitava kuvaaja takana ja mieletön nainen kameran edessä. :)

 • Vierailija

  Ooo, jotain tollasta pelkäsinkin :D
  Pitää siis alkaa harjotella suoristusraudan käyttöä toden teolla! Kivaa viikonloppua!

Related posts