22/10/14

Kauniita kenkiä Suomesta – Terhi Pölkki AW14

3 42 terhi-polkki-aw14a.jpg

Viime viikolla palkittiin Elle Style Awardsissa Suomi-muodin menestyjiä ja tulevaisuuden lupauksia. Yksi palkituista oli kenkä- ja asustesuunnittelija Terhi Pölkki, joka loikkasi suomalaisten tietoisuuteen pari vuotta sitten ryminällä. Kunnianhimoinen kenkäsuunnittelija on luotsannut siitä lähtien määrätietoisesti omaa nimeään kantavaa kenkämerkkiä ja valloittanut tyylikkäillä jalkineillaan ainakin meikäläisen sydämen. 

Pääsin kesällä jo kurkistelemaan ennakkoon Terhin ensi kevään mallistoa Berliinissä #INLAND-projektin showromilla, mutta hoksasin äskettäin, että enpä ole ehtinyt tutustua tämän syksyn ajankohtaiseen kenkämallistoon ollenkaan. Syys-talvi-kokoelma 2014 pitää sisällään herrainkenkiä, nauhallisia korkonilkkureita, ratsastuskenkiä, loafereita sekä yhdet värikkäät tennarit. Koska syyskengät ovat perinteisesti aina mustia tai ruskeita, ilahduin nähdessäni Terhin mallistossa myös pari sinistä väriläiskää.

Tiedoksi muuten teille ekologisista ja eettisistä arvoista välittäville, että Terhi Pölkin kengissä suositaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja kengät valmistetaan Suomessa ja Portugalissa. Jos jotakuta kiinnostaa kurkata tarkemmin Terhin kenkien valmistusprosesseihin, niin alla olevien videoiden kautta se onnistuu. :) Mitkäs ovat syysmalliston kengistä suosikkinne?

Translation: Great shoe design from Finland by Terhi Pölkki – check out the whole AW14 collection from her website. :)

terhi-polkki-aw14b.jpg

Photos: Terhi Pölkki

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

3 42

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts