9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jjjohanna

  Tämä ajatus osui ja upposi! Olen viime viikolla joutunut havahtumaan siihen, ettei kukaan jaksa loputtomiin. Aina ei voi pyrkiä täydelliseen suoritukseen tai haalia kaikkia mahdollisia vastuutehtäviä hoidettavakseen. Lepääminen on tuntunut juurikin luovuttamiselta, mutta kun sekä fyysinen että henkinen puoli brakaa niin, että keho etsii lepohetkensä pakon edestä, täytyy viimein armahtaa itsensä ja unohtaa ”luovuttamiset” – olen saanut tarpeeksi.

 • Tämä on niin hyvin totta <3

 • ~ajattelija~

  Nää on kyllä hyviä nää miete lauseet! Itse olen suuri ajatelmien ystävä (ja huumoriakin kyllä pitää elämässä olla ;) onneksi sitä on paljon saatavilla kun tietää mistä etsiä ;) Tälläiseen törmäsin tänään voisit ehkä joskus laittaa sen esille kanssa englannin kielellä. (Ei ole oma keksimäni kylläkään :) Luulin olevani ainoa laatuaan kunnes katsoin ystäviäni ja tajusin että he ovat aivan yhtä sekaisin kuin minäkin olen… liikunta

 • Vierailija

  Niin totta! Itse sinnittelin ja koetin kestää kamalassa työpaikassa, jonne meno ahdisti ja pelotti joka ikinen päivä. Sitten tajusin, ettei rohkeutta ole se jokapäiväisen pelon voittaminen ja pärjääminen, vaan se että uskaltaa viheltää pelin poikki ja lähteä jos muu ei auta. Irtisanoin itseni ja lähdin uusiin haasteisiin, vaikka tyhjän päälle hyppääminen pelotti järjettömästi. En ole katunut päivääkään. Asiatkin järjestyivät, eivät ehkä heti parhain päin, mutta sinne suuntaan ollaan matkalla:).

 • Vierailija

  There’s a difference between giving up and a blow job :D

 • Vierailija

  Is there a difference between giving head and giving a blow job? I’d give them both with a pleasure ;)

 • ~dreamer~

  dream´s… can sometimes come´s true….

 • Jenniii

  Kylläpä jaksaa alapääjutut naurattaa joitakuita. :)

 • minä_vain

  Hauskoja väännöksiähän nuo! Muoti vaihtelee ja vie rahat, mutta rakkaus on kuitenkin arvokkain ja pysyvin asia maailmassa ja pienet rakkauden teot ilmaisia <3

Related posts