20/10/14

Piirrosminä <3

9 48 kn_pupulandia_vari_pieni.jpg

Kääk, olen ihan älyttömän otettu, millaisen kunnian sain tänään osakseni! Olen monet kerrat ihastellut Lily-naapurini Pencils and Ponytails -blogin taidokkaita piirroksia – ja itse asiassa tehnyt blogista joskus muinoin juttuakin tänne omalle tontilleni. Superlahjakkaan Annikan kuvituksia ja piirroksia tullaan takuuvarmasti näkemään vielä vaikka missä. :) Mutta siis tänään olen hirmuisen imarreltu siitä, että minä pääsin mukaan Annikan blogiin piirroksen muodossa. Syyshattua etsiskelevä kuvataiteilija sattui spottaamaan hattupostaukseni sopivaan aikaan ja inspiroitui siitä. Kiitos Annika, tämä oli aivan mahtava maanantaipäivän piristys!

Translation: Wow, I’m so flattered that I got to feature this cute drawing. :) The picture is made by Annika, a young talented illustrator who also writes a blog. Check out her blog Pencils and Ponytails if you want to see more of her illustrations, drawings and sketches.

Picture: Annika Leppäaho / Pencils and Ponytails

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts