16/10/14

Meikki-, tukka- ja kuumejuttuja

7 62 elle-meikki2.jpg

Eilen juhlittiin Elle Style Awards -kekkereitä, jotka taitavat olla Suomen muotipiireissä SE vuoden pukeutumistapahtuma, johon kaikki mieluusti panostavat hiukan enemmän. Ja mikäs siinä, minustakin on ihan kivaa, että pääsee joskus oikeasti vähän laittautumaan. Ihastuin pari viikkoa sitten niin kovasti meikkaaja Marina Laveniuksen työhön, kun puuhasimme yhdessä kuvausprojektia, että pyysin häntä tekemään minulle meikin ja kampauksen myös tuonne Elle-gaalaan. Polkkatukka on kyllä aika helppo kampaus, mutta jotenkin kaipasin nyt tähän tilaisuuteen juhla-asuni seuraksi jotakin vähän erityistä. Olen aina ollut aika huono laittamaan hiuksiani itse, joten oli kiva päästä ammattilaisen käsittelyyn – ja taas tuntui, että sain ihan mahtavia ideoita sen suhteen, miten tätä lyhyempääkin tukkaa voi stailata!

Meikissä mentiin raikkaan kuultavalla pohjalla, silmämeikki sai jäädä melko neutraaliksi ja painopisteeksi nostettiin punaiset huulet. Viihdynkin kyllä tällaisessa lookissa tosi hyvin. :) Meikki ei ehkä yksinään pääse yhtä hyvin oikeuksiinsa kuin osana illan asua, mutta onneksi ehdin napata asustakin pari kuvaa ennen juhlapaikalle lähtöä. Niitä luvassa vähän myöhemmin! Tykkäsin älyttömän paljon tästä yksinkertaisesta kampauksesta, joka on sopivasti jotakin elegantin ja huolettoman välimaastosta. Pitää ehkä yrittää opetella tekemään joku tämän tyyppinen itsekin. :)

Itse juhlathan menivät sitten meikäläisen osalta aivan mönkään ja sivu suun. Taksissa matkalla juhlapaikalle ihmettelin, kun koko kropan lihaksissa tuntui sellaista kummallista särkyä, joka yleensä minun kohdallani enteilee kuumeen nousemista. Vointi oli ollut siihen hetkeen asti aivan hyvä ja yhtäkkiä alkoi se lihassärky, joka tuntui hetki hetkeltä vain pahenevan. En ehtinyt olla juhlapaikalla kauaakaan, kun olo vain paheni – lihassärky sai seurakseen kammottavat vilunväristykset ja jossain vaiheessa olin varma, että pyörryn pian, ellen pääse istumaan alas. Etsin paikalta tuolin ja istahdin hengittelemään, mutta olo ei vain parantunut.

Palkintojenjaon ja muotinäytöksen alkaessa ajattelin, että sinnittelen vielä ohjelman loppuun asti ja lähden sitten kotiin, mutta en päässyt näytökseen asti, kun olo oli vain niin karmea. Ei vain auttanut kuin napata taksi ja huristella takaisin kotiin. Taksissa sitten alkoikin sellainen kunnon horkka-tärinä ja kotiin päästyäni syöksyin saman tien sänkyyn. Makasin vain kahden peiton alla villasukat jalassa ja palelin. Syy kauhealle ololle selvisi, kun mittasin kuumeen ja mittarin lukema näytti 39 astetta. Enpä muista, milloin olisi viimeksi ollut yhtä kamala olo: kuume, lihassäryt ja päänsärky. Nyt sain hetkeksi lääkkeillä kuumeen laskemaan ja särytkin kaikkosivat, mutta taitaapa olla, että meikäläinen viettää ainakin seuraavat pari päivää kiltisti täällä sängyn pohjalla.

Kiitos silti Marinalle kauniista meikistä ja kampauksesta – ehdin käydä edustamassa noin tunnin verran, ennen kuin piti yllättävän kuumeen takia rientää peiton alle kotiin. Poikakaveri ilahduttavasti naurahti, että kaikessa surkeudessanikin olin harvinaisen tyylikäs potilas, kun tässä tukassa ja meikissä värjöttelin peittojeni alla. :D 

elle-meikki3.jpg elle-meikki6.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SaR

  Jos on kaunis ja tyylikäs, niin sitten myös on kaunis ja tyylikäs. Ei siitä mihinkään pääse.

  Hieno kokonaisuus sinulla ollut tuon pienen edustusreissun :)

 • Emmi L.

  Voi ei! Pikaista paranemista! Mutta on kyllä upea kampaus ja meikki :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • ssonja

  Mainitsit postauksen alussa saaneesi taas hyviä vinkkejä lyhyemmän tukan stailaukseen. Jakaisitko niitä vinkkejä meille muillekin lyhyt tukkaisille vaikka erillisessä postauksessa! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Olo alkaa onneksi olla jo hiukan parempi eli toivotaan, että pahin on ohi. :)

 • Jenniii

  Kiitos. :)

 • Jenniii

  Onneksi pahin taitaa taudin suhteen olla jo ohi. Ja kiitos. :)

 • Jenniii

  Itse en tätä kampausta vielä osaisi toteuttaa, mutta lähinnä inspiraatiota sain tästä ammennettua. Pitää vähän harjoitella ensin ja laittaa sitten vinkkejä jakoon. :)

Related posts