16/10/14

Gaalatunnelmissa

23 65 elle-gaala1.jpg

Eiliset gaalailut jäivät tosiaan minun osaltani todella lyhyeen, mutta esittelenpä silti vielä illan asun, joka ehdittiin ikuistaa kuviin ennen juhlapaikalle lähtöä (ja ennen kuin kuumeesta oli vielä tietoakaan). Tykkäsin itse illan lookista valtavasti – harvoin on omista asuista yhtä hyvä ja itsevarma fiilis. :)

Tällä kertaa juhlistin Elle-gaalaa lainahöyhenissä, sillä sain näyttävän hameen lainaksi H&M:n showroomilta tilaisuutta varten. Muhkeahelmainen hame on nuorten suunnittelijoiden design-kilpailun H&M Design Awardin viime helmikuussa voittaneen Eddy Anemianin käsialaa. Ihastuin ihan älyttömästi tähän keltaiseen, kangassuikaleista koostettuun printtihameeseen ja kysäisin, josko olisin voinut lainata mallikappaletta gaalaan, sillä mallisto ilmestyy myyntiin vasta ensi viikolla. Ilokseni se onnistui!

Pääsin keväällä haastattelemaan Eddy Anemiania Tukholman muotiviikolla ja hän kertoikin tästä mallistosta hiukan. Hameen kangas on kuulemma työstetty niin, että hänellä oli valmiina kukallinen printtikuosi, mutta perinteinen kukkakuosi näytti lopulta hänestä niin tylsältä ja tavanomaiselta, että hän leikkasi kankaan suikaleiksi ja koosti siitä kokonaan uuden, vähän särmikkäämmän kankaan ja printin.

Värikäs ja näyttävä hame tuntui kaipaavan seurakseen jotakin hillittyä, joten puin hameen kanssa yhden lempparivaatteistani, Sandron yksinkertaisen mustan topin. Maata viistävän helman alla olivat piilossa korkeimmat omistamani korkkarit ja muuten asustin kokonaisuuden vain suurilla korvakoruilla. Mitäs tykkäätte hameesta ja lookista?

Kuvista kiitos rakkaalle Silverille! <3

Translation: My gala outfit from last night. :) I attended Elle Style Awards in this beautiful Eddy Anemian for H&M skirt – it’s absolutely stunning!

elle-gaala2.jpg elle-gaala3.jpg elle-gaala5.jpg

Photos: Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • -H

  Todella upea ja onnistunut look!! Hame on aivan mieletön ja haluaisin sen itselleni(kin), en vain usko, että sille tulisi käyttöä. Todella harmi, että tulis kipeäksi ja gaala kokonaisuudessaan jäi sinulta väliin :( Pikaista paranemista :)

 • Sariska

  Hame on aivan mahtava! Idea toimisi myös lyhyemmässäkin hameessa, gaalaan toki pitkä näyttävä helma on paras!

  Harmittaa kun nykyään blogisi kuvat eivät mahdu kokonaisena läppärin näytölle, eikä siten saa katsottua kivoja asujasi kokonaisuuksina :(

 • Jenniii

  Kiitos! :) Hame on kyllä upea, mutta tosiaan harvoinhan tällaiselle täyspitkälle tulee käyttöä. Terkut täältä sairasvuoteelta!

 • Jenniii

  Mietin itse, että hametta voisi olla helppo tuunata omaan käyttöön lyhyemmäksikin, sillä helma on tyyliltään tuollainen huolittelematon. Sen kun vain pätkäisisi lyhyemmäksi. :)

  Taitaa riippua hiukan näytön koosta ja asetuksista, että mahtuvatko kuvat ruutuun kokonaan. Ensiapu-vinkki tilanteeseen: klikkaa CTRL – (tai mäkissä CMD -), niin saat näkymää pienennettyä. Takaisin normaalikokoon asetukset saa palautettua klikkaamalla CTRL +. Toivottavasti jeesasi!

 • Vierailija

  Mekkoja on kaapeissa varmaan enemmän kuin kolmansissa maissa vaatteita yhteensä ja silti pitää pukeutua mattoon :D

 • NinaMaria

  Tuleeko nuo johonkin oikeasti myyntiin? Itsellä ois juhlat parinviikon päästä (koodina juhlapuku jota ei siis vielä ole), joten jos hinta ei ole aivan öky (??) ja se siihen ehtisi niin tuo olisi kyllä ihana. :)

 • Jenniii

  Taitaa olla aivan sama, mitä laittaisin päälleni, sinun kaltaistesi on vain keksittävä jotakin negatiivista. Viihdyin ”matossa” oikein mainiosti ja sain siitä paljon kehujakin. Kaikkia ei voi miellyttää, joten tyydynpä miellyttämään siis itseäni. :)

 • Jenniii

  Mallisto tulee myyntiin valikoituihin myymälöihin ja H&M:n verkkokauppaan. Tarkemmin en tiedä, mihin myymälöihin on tulossa, mutta ainakin tämän hameen hinta on selvästi perusmallistoa kalliimpi vaativan tekotavan takia. Taisi olla 250 euroa, ellen väärin muista. Toivottavasti löydät kauniin asun juhliin! :)

 • Katih

  Aika kuninkaallinen asu. :)

 • Jenniii

  Kuninkaallinen with a hobo twist. ;)

 • Tuula_

  Ei se kyllä ole ihan sama mitä laittaa päällensä. Minustakin tuo on ihan kamalannäköinen (sori vaan, ei pahalla!), mutta joskus muoti vaan on kamalannäköistä. Muoti on kuitenkin hauska ja kepeä juttu avoimille ja kevytmielisille ihmisille eikä sen kritisointi ole mitenkään vakavaa. Kaikkea hyvää ja koitahan parantua!

 • Jenniii

  No makunsa kullakin. :) Pointtini oli, että kaikkia ei mitenkään voi miellyttää – miksi siis edes yrittää?

 • Haukka

  Upea look!
  Pikaista paranemista!

 • Sale

  Aivan upea hame ja sopii kantajalleen upeasti. :) Kampaus on myös kaunis, tuo lyhyt tukka vaan näyttää sinulla kadehdittavan upealta. Fiinit korvikset riitelevät mielestäni vähän liikaa hiukan boheemin alaosan kanssa, samon huulipunan sävy. Itse olisin valinnut räikeän alaosan kanssa vaikka vähän sumuisemman silmämeikin ja nudemmat huulet. Ylä- ja alaosa ovat makuuni liikaa eri maailmoista. Ikävää että juhla loppui osaltasi niin lyhyeen, pikaista paranemista!! :)

 • Kaunis hame! Toivottavasti paranet pian, ja saat lainata hametta taas uudestaan jotta pääset sen kanssa juhlimaan kokonaisen illan!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Kiitos! Yhä täällä sängyn pohjalla makoillaan, mutta olo on onneksi ainakin hetkellisesti edes hitusen parempi. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Hauskaa, miten eri tavoin eri ihmiset kokevat erilaiset yhdistelmät. Taannoin kun yhdistin punaista ja pinkkiä, osa ei voinut sietää kyseistä väriyhdistelmää ja toisten mielestä se taas oli aivan mahtava. Tykkään itse pukeutumisessa kontrasteista ja minusta on hauskakin rikkoa sellaisia totuttuja tyylisääntöjä tai yhdistellä värejä, jotka eivät ”kuulu” yhteen. Olet siinä oikeassa, että tämän lookin kanssa olisi varmasti sopinut myöt näyttävä silmämeikki nude-huulilla, mutta toisaalta minusta juuri se loi hauskaa kontrastia kokonaisuuteen, että tässä yhdisteltiin sellaista hienostunutta ja boheemia tyyliä. Minä olen juuri se tyyppi, joka voisi yhdistää nuo korvikset vaikka harmaaseen t-paitaan. :D

 • Jenniii

  Kiitos. :) No toivotaan! Olo on onneksi jo hitusen parempi ainakin juuri nyt, toivotaan että tällaisena pysyykin.

 • Hurraaa

  Ihan kamalan näköinen MUTTA EI PAHALLA IHAN KRITIIKKIÄ TÄSSÄ HEH HEH.

  Että ihan vain kevyesti ja rakentavasti tässä kritisoidaan muotia haukkumalla bloggaajan asua ja samalla vedellään johtopäätöksiä ”kevytmielisestä” luonteenlaadusta? Ei toki pahalla, mutta taidatpa olla ihan kauhea tyyppi.

  En minäkään juuri tuota hametta itselleni valitsisi (johtuen ehkä värimaailmasta, joka minulle ei istuisi), mutta ihan sairaan hienoltahan tämä asu näyttää Jennin päällä silti. Myös muotia voi kritisoida oikein mielellään, etenkin niistä eettisistä ja ekologisista näkökulmista, mutta ei kai nyt herranjestas ihan näin idiootiksi tarvitse heittäytyä.

 • Sale

  Oi noi korviksethan ois aivan nappivalinta harmaan t-paidan kanssa! En itsekään ole pukeutujana konservatiivisimmasta päästä, ja onkin jännä nähdä miten erilaiset ajatukset asun kokonaisuudesta voi yksi vaatekappale saada aikaan eri ihmisillä! :D Upeita sun asut on aina, vaikka joskus ajatteleekin että pukisi jotain itse toisin. :)

 • annaandandyathome

  Musta tää on oikein tosi, tosi I H A N A ! 

 • meris

  Upea asu! Mistä nuo korvakorut on?

 • Mollamaija

  Aivan täydellinen asu ja näytät todella upealta :) 10+

Related posts