14/10/14

Säihkettä syksyyn

5 73 metallics-trendi.jpg

Osa teistä on varmaan jo ehtinyt silmäillä lokakuun tuoretta Trendiä, joka ilmeistyi viime viikolla. Tässä numerossa oli jälleen minun vuoroni loihtia tyyli bloggaajien stailauspalstalle ja tällä kertaa toimitus heitti haasteeksi syksyn kimaltavan metallitrendin. Stailasin kolme asua hauskan strassipaidan ympärille ja tämä yllä näkyvä look oli oma lempparini asuista.

Kimaltava teema jatkuu sen verran myös täällä blogin puolella, että kävin pitkästä aikaa kaivelemassa verkkokauppojen antia silmät kirjaimellisesti säihkyen – metsästin nähkääs nimittäin kaikenlaista metallinhohtoista ja kiiltävää. Pikkujoulusesonki ei ihan vielä ole ajankohtainen, mutta tämän harakan mielestä kimaltaa saa vaikka läpi vuoden. Metallinhohtoinen vaate tai asuste on aivan omiaa tuomaan vähän hohtoa tavalliseen arkipäivään. 

Kaikki stailaamani lookit löydätte lokakuun Trendistä ja alla näkyvien bongausteni merkit on listattu kuvien alle. Mitenkäs muut, innostutteko metalli-teemasta ja löytyykö kaapista jo kimallusta? Entä mikä oli kollaasien löydöistä suosikkinne?

Translation: I got a styling challenge from Trendi magazine again for the October issue. This time I was supposed create three looks around the metallics trend. I chose an embellished shirt that I styled in three different ways and you can see one of the looks above – the rest you can find from the newest Trendi magazine. :) I also did a little scouting in the webshops and picked my favourite metallic finds. Hope you like them! :)

metallics-trendi1.jpg

Hame H&M, korvakorut Monki, neulepusero Tibi / Outnet, clutch Kotur / Outnet, pitkä hame Samuji, nilkkurit Acne, ballerinat Oscar de la Renta / Outnet, korvakorut Pamela Love / Outnet

metallics-trendi2.jpg

Mekko Alice + Olivia / Outnet, kaulakoru Selected Femme, pallohame Elizabeth and James / Outnet, strassivyö Stella McCartney / Outnet, remmikorkokengät Zara, strassipusero H&M, kumisaappaat Hunter / Outnet

Ensimmäinen kuva: Riikka Kantinkoski / Trendi lokakuu 2014

Tags: , , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ilman muuta valintani on kellohame sininen ja säihkyväinen! Eikä paha ole tuo ruskea mekkokaan
  Kummparit saavat hymyn huulille :)

 • Mirja H

  Kiva asu! :) Mutta toi laukku! Ihana! Pakko saada tai ainakin hypistellä kaupassa! :D Mikä merkki ja malli toi on? En pääse ostamaan Trendiä ja tarkistamaan koska en asu Suomessa. ;) xx

 • Jenniii

  Näiden kollaasien tekeminen on aina vaarallista, koska alkaa himoita vähän kaikkea ihanaa mitä löytää. :D Toistaiseksi olen itse pysynyt poissa verkkokaupoista tämän tehtyäni. Nuo kumpparit olivat muuten tosi hyvässä tarjouksessa tuolla Outnetissa – hinta taisi olla jotain 60 euroa eli jos syyssateisiin kaipaa vähän glamouria, niin tuossapa olisi. ;)

 • Jenniii

  Laukku todellakin on aivan mieletön. Se on tämän syksyn mallistoa Longchampilta ja malli on Le Pliage. :) http://fi.longchamp.com/pliage/heritage

 • Sonja Säde

  Koskaan ei voi kimaltaa liikaa! Tähän aikaan vuodesta on ihanaa loistaa itse auringon sijaan ;)

Related posts