13/10/14

Viikon ajatus: kolme tärkeää asiaa

7 51 viikon-ajatus-buddha.jpg

Lopulta vain kolmella asialla on merkitystä:

miten paljon rakastit,

miten lempeästi elit

ja miten tahdikkaasti luovuit asioista,

jotka eivät olleet sinua varten.

Buddha –

EDIT: Sitaatti ei mahdollisesti todellisuudessa ole buddhalaista alkuperää, vaikka useimmat lähteet netissä näin väittävätkin. Lisätietoa aiheesta löytyy linkin takaa. Oli miten oli, hieno ajatus ja koska Buddha ei asiasta todennäköisesti panisi pahakseen, miksi siis mekään. :)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Rakastan sun blogissa näitä postauksia. Ihanan voimaannuttavaa.

 • ellilelli

  Hei! Onko sulla ikinä ollut vauvakuumetta? Ja oletko ajatellut perustaa perhettä? Olisi kiva kuulla :)

 • Ikuisen ilon pilaaja

  Mäkin pidän näistä postauksista, mutta uskontotieteen harrastelijana mainitsen, että tämä ei ole sitaatti Buddhalta. Ajatelma ei ole täysin yhteensopiva buddhalaisuuden neljän jalon totuuden kanssa, ja google löysi esim. tällaisen sivun: http://www.fakebuddhaquotes.com/in-the-end-only-three-things-matter/

  Ei Buddha tosin välittäisi, joten miksi kukaan meistäkään. Hauskempaa päivänjatkoa!

 • Jenniii

  Olen poiminut näitä ajatuksia ja sitaatteja netistä, joten voi hyvin olla, että joskus tiedoissa on myös virheitä. Joidenkin sitaattien alkuperää on vaikea ryhtyä tarkistamaan, jos useimmat sivustot viittaavat samaan lähteeseen. Kiitos kuitenkin tarkennuksesta ja korjauksesta. :)

 • Jenniii

  Minulla ei ole koskaan ollut vauvakuumetta, mutta olen aina jotenkin ajatellut äitiyttä sellaisena asiana, jonka näkisin luonnollisena osana elämääni jossain vaiheessa. Tällä hetkellä lapset eivät ole ajankohtainen haave, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa, jos onni on myötä.

 • Jenniii

  Kiva kuulla, kiitos! :)

 • Vierailija

  Hienosti poimittu… Tästä viikon ajatus: onni, koti, paita, liikunta, suhteet. Diippei keloi…

Related posts