13/10/14

I love me -lippujen voittajat!

3 45 iloveme 111013-9320.jpg

Nyt on ensi viikonlopun I love me -messuliput arvottu ja aika julkistaa niiden kymmenen onnekkaan tiedot, jotka pääsevät mukaan messuille kaverinsa kanssa. Toivon mukaan nähdään siis Messukeskuksessa ensi viikonloppuna! :) Onni potki arvonnassa tällä kertaa seuraavia:

PSK:

Luennot selän hyvinvoinnista, Saku Tuomisen puheenvuoro, Pekka Hyysalon kuntoiluvälinesarja, herkkyys voimavarana-luento ja moni muu. Kaveriksi pyytäisin parhaimman ystäväni.

Sarppuli:

Terveysmessut, ah, tuo jokavuotinen ihanuus, joka on nyt jo parina vuonna poikennut jokavuotisuudesta! Siellä on mahdotonta valita, mikä eniten kiinnostaisi! Menen joka tapauksessa, mutta jos ilmaiseksi pääsisi ja kaverin kanssa messuilun jakaa voisi, olisi ilo kaksinkertainen!

Laura26:

Ehdottomasti luennot, kuten mindfulnes ja Terveys&Kaunes luentosalissa näytti olevan mielenkiintoinen aihe: kosmetiikkaturvallisuus. Myös messutarjoukset houkuttaa! :) Ottaisin mukaan ihanan poikaystäväni, jolla aina välillä työkiireiden takia unohtuu omasta itsestä huolehtiminen.

viivi.korpela@hotmail.com:

Valitse tuolta nyt yksi :D no ainakin kotimaiset muotituotteet kuten Lumi kiinnostaa aina…hmm sitten myös eri hyvinvointi keskusten kuten fressin piste voisivat olla kiinnostavia ja sitten ja sitten ja sitten :D lista on PITKÄ! Lähtisin varmaan erittäin hyvän ystäväni kanssa viettämään mukavaa päivää tai sitten äitipuolen kanssa!

MiiaM:

Minua kiinnostaa erityisesti henkiseen hyvinvointiin liittyvät aiheet. Esim. mindfullnes -luennoitsija perjantaina pisti heti silmään. Olen menossa messuille ystäväni kanssa. Aiomme viettää perjantaina syyslomapäivän I love me -teemalla. :)

Hemey:

Eniten kiinnostaa Cocovi ja Mariela Sarkima! Ottaisin mukaan samoista asioista kiinnostuneen ystäväni.

AnuAnselmi:

Näytteilleasettajista kiinnostaa eniten Kalevala Oy, ja tapahtumista Bodypaintingin SM-kisat :) Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, jonka kanssa messut ovat tulleet jo perinteeksi

Maikkuli:

Kauneus ja Terveys messuilla käynnistä on hyvän ystäväni kanssa tullu jokavuotinen yhteinen juttu, niin myös tänä vuonna. Olemme molemmat kiinnostuneita hyvinvoinnista, ravinnosta ja näiden kautta saadusta energiasta jaksamiseen. Messuilla kuulee uusista tuotteista, lajeista,suuntauksista ym. hyvinvoinnin ympärillä. Työn puolesta muoti on lähellä sydäntä joten ehdottomasti se puoli tulee tarkkaan koluttua myös, suomalaiset suunnittelijat ja erityisesti asusteet kiinnostavat. Olisi mahtava ilahduttaa ystäväni lippuyllätyksellä!

riikamari:

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni, jonka kanssa olemme käyneet muoti- ja kauneusmessuilla jo parikymmentä v sitten :-)

Aural:

Tämän vuoden messuilla on vaikka mitä kiinnostavaa! Erityisesti vilkaisu tulevaisuuden trendeihin, Jukka Rintalan haastattelu, maskeerauksen bodypainting sekä bloggaajan arki kiinnostaa. Enkä kyllä jättäisi muotinäytöstäkään välistä! Ottaisin mukaan sisareni, jonka kanssa ollaan messuilla käyty muutamaan kertaan :)

Käykää tsekkaamassa sähköpostinne! :)

Kuva: Markku Ojala (I love me -messut 2013)

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts