13/10/14

Aamuauringossa

17 30 IMG_3562.jpg

Viime päivinä syksyiset aamut ovat valjenneet melko harmaina, mutta pari viikkoa sitten sai herätä ihan toisenlaisiin tunnelmiin. Minulla kävi niin mieletön tuuri, että olin sattunut juuri tuoksi kauniin aurinkoiseksi aamuksi sopimaan asukuvatreffit sellaisen mestarikuvaajan kanssa, että tunnelmaltaan näin upeita asukuvia ei olekaan taidettu Pupulandian tontilla ennen nähdä!

Treffasin aamuauringossa Los Angelesissa vakituisesti asuvan mutta sopivasti juuri Helsingissä kyläilleen Marika Valdezin, joka on paitsi ammattivalokuvaaja, myös bloggaaja. :) Jotkut saattavatkin tuntea kaunokaisen L.A. Madde -blogin puolelta. Kyllä todellakin näkyy näissä kuvissa, että asialla on ihminen, joka kuvaa työkseen. Madde sai niin kauniisti ikuistettua kotinurkillani tuon aamuauringon herkän kajon myös valokuviin.

IMG_3450.jpg

Olen pitkän aikaa odottanut, että pääsisin kunnolla esittelemään teille sen upean vintage-mekkoni, joka on vilahdellut ohimennen Instagramin puolella sekä yksityiskohtakuvissa jo blogissakin. Nyt viimein sain kauniita kuvia mekosta Marikan ikuistamana. Löysin siis hienon punaisen kukkakuvioidun silkkimekon vintage-putiikki Frida Marinasta ja mikä mielettömintä, mekko on peräisin jostain 50-60-lukujen taitteesta ja jonkun itse tekemä. Aika uskomaton uniikkilöytö, vaikka itse sanonkin. Kaunis mekko on ollut suosikkivaatteitani tänä syksynä ja olen käyttänyt sitä aivan jatkuvasti. Tulette varmasti näkemään sitä blogissa vielä myös toiste.

Aamu oli sen verran kirpakka, että kiedoin kaulaan Balmuirin pörröhuivin lämmikkeeksi. Tuo viime viikon asukuvissakin vilahtanut huivi on mahtava löytö parin vuoden takaisesta Fashion Stock Salesista – lämpimämpää ja suloisempaa huivia ei taida ollakaan. Moni ei ehkä yhdistäisi pinkkiä ja punaista, mutta minä olen jostain syystä aina tykännyt vähän sotkea värejä keskenään aika vapautuneesti. Itse asiassa juuri pinkin ja punaisen yhdistelmä on minusta aika kaunis. :)

Suurkiitos Marikalle kauniista kuvista ja tulisipa tällaisia aurinkoisia syysaamuja vielä!

Translation: What a beautiful morning it was when I had a date with Marika Valdez who is a professional photographer and a blogger at L.A. Madde. She took these pretty pictures of me in my favourite dress, thank you Marika. :) The dress is an amazing vintage find from this autumn. The silk dress is originally from the late 50s or early 60s and it is handmade. Simply beautiful – just like the wonderful morning sun on that day.

IMG_3504.jpg

Silkkimekko vintage, vyö vintage, kaulahuivi Balmuir, laukku Tommy Hilfiger (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Ivana Helsinki for Kookenkä (saatu blogin kautta), sormus vintage

IMG_3494.jpg IMG_3579.jpgIMG_3530.jpg marika2.jpgIMG_3589.jpg

Photos: Marika Valdez / L.A. Madde

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts