13/10/14

Aamuauringossa

17 49 IMG_3562.jpg

Viime päivinä syksyiset aamut ovat valjenneet melko harmaina, mutta pari viikkoa sitten sai herätä ihan toisenlaisiin tunnelmiin. Minulla kävi niin mieletön tuuri, että olin sattunut juuri tuoksi kauniin aurinkoiseksi aamuksi sopimaan asukuvatreffit sellaisen mestarikuvaajan kanssa, että tunnelmaltaan näin upeita asukuvia ei olekaan taidettu Pupulandian tontilla ennen nähdä!

Treffasin aamuauringossa Los Angelesissa vakituisesti asuvan mutta sopivasti juuri Helsingissä kyläilleen Marika Valdezin, joka on paitsi ammattivalokuvaaja, myös bloggaaja. :) Jotkut saattavatkin tuntea kaunokaisen L.A. Madde -blogin puolelta. Kyllä todellakin näkyy näissä kuvissa, että asialla on ihminen, joka kuvaa työkseen. Madde sai niin kauniisti ikuistettua kotinurkillani tuon aamuauringon herkän kajon myös valokuviin.

IMG_3450.jpg

Olen pitkän aikaa odottanut, että pääsisin kunnolla esittelemään teille sen upean vintage-mekkoni, joka on vilahdellut ohimennen Instagramin puolella sekä yksityiskohtakuvissa jo blogissakin. Nyt viimein sain kauniita kuvia mekosta Marikan ikuistamana. Löysin siis hienon punaisen kukkakuvioidun silkkimekon vintage-putiikki Frida Marinasta ja mikä mielettömintä, mekko on peräisin jostain 50-60-lukujen taitteesta ja jonkun itse tekemä. Aika uskomaton uniikkilöytö, vaikka itse sanonkin. Kaunis mekko on ollut suosikkivaatteitani tänä syksynä ja olen käyttänyt sitä aivan jatkuvasti. Tulette varmasti näkemään sitä blogissa vielä myös toiste.

Aamu oli sen verran kirpakka, että kiedoin kaulaan Balmuirin pörröhuivin lämmikkeeksi. Tuo viime viikon asukuvissakin vilahtanut huivi on mahtava löytö parin vuoden takaisesta Fashion Stock Salesista – lämpimämpää ja suloisempaa huivia ei taida ollakaan. Moni ei ehkä yhdistäisi pinkkiä ja punaista, mutta minä olen jostain syystä aina tykännyt vähän sotkea värejä keskenään aika vapautuneesti. Itse asiassa juuri pinkin ja punaisen yhdistelmä on minusta aika kaunis. :)

Suurkiitos Marikalle kauniista kuvista ja tulisipa tällaisia aurinkoisia syysaamuja vielä!

Translation: What a beautiful morning it was when I had a date with Marika Valdez who is a professional photographer and a blogger at L.A. Madde. She took these pretty pictures of me in my favourite dress, thank you Marika. :) The dress is an amazing vintage find from this autumn. The silk dress is originally from the late 50s or early 60s and it is handmade. Simply beautiful – just like the wonderful morning sun on that day.

IMG_3504.jpg

Silkkimekko vintage, vyö vintage, kaulahuivi Balmuir, laukku Tommy Hilfiger (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Ivana Helsinki for Kookenkä (saatu blogin kautta), sormus vintage

IMG_3494.jpg IMG_3579.jpgIMG_3530.jpg marika2.jpgIMG_3589.jpg

Photos: Marika Valdez / L.A. Madde

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SallaH

  Luultavasti maailman ihanin mekko :) Todella kaunis punainen, jopa näin punaista usein hylkivälle.

 • Toinen kuva on ihan mieletön. Näytät niin somalta, ettei oo tottakaan.

 • sisa

  Oi! Mekko on ihana (ihastelin sitä heti sneak peak-kuvista!), kuvat ovat ihania ja pinkin & punaisen yhdistelmä se vasta ihana onkin! Tuollainen huivi on hankittava, jos sitä jossain värissä löytyy.

 • Emmi L.

  Toi toiseksi viimeinen kuva on ihan mahdottoman suloinen :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • hanne_tasteofhoney

  Onpa kyllä kertakaikkiaan upeat kuvat, hyvin Madden tyyliset! Rakastan tuota valoa… Ja wau, enpä olisi ikinä osannut yhdistää punaista ja pinkkiä! Nuo vaaleat nilkkurit jotenkin raikastavat värit niin ettei yhdistelmä näytä ollenkaan tunkkaiselta tai epäonnistuneelta. Kiitos ideasta Jenni! :)

 • lodju

  todella, todella nättiä :)

 • Vierailija

  Kauniit kuvat kyllä! Mutta myönnetäköön että hyljin vahvasti tuota väriyhdistelmää :D

 • Jenniii

  Kiitos! Minäkään en nykyään oikein osaa käyttää punaista vaatteissa, vaikka se joskus muinoin oli lempivärini. Tässä mekossa kuitenkin on aivan älyttömän kaunis sävy ja tuo kukkakuosi jotenkin pehmentää tuota punaista. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, toinen soma tyyppi. ;)

 • Jenniii

  Toinen lemppariyhdistelmäni on pinkki ja oranssi yhdessä. :) Tällaisia pörröisiä huiveja myydään ainakin Balmuirin verkkokaupassa ja avainsana on kid mohair: http://www.balmuir.com/index.php/shop/fashion/scarves/kid-mohair.html

  Mietin muuten, että minulla voisi olla blogin kautta mahdollisuus saada teille lukijoille alekoodi tuonne verkkokauppaan. Sisa ja muutkin Balmuirista innostuneet, olisiko teillä kiinnostusta? :)

 • Jenniii

  Kiitos Emmi! <3

 • Jenniii

  Naureskelimmekin Madden kanssa, että hän toi auringonkin mukanaan Losista, koska näistä tuli niin hänen näköisiään kuvia – mikä ei siis ihan aina Suomessa onnistu. :D Kivaa, että sinäkin innostuit tuosta ei-niin-tyypillisestä väriyhdistelmästä!

 • Jenniii

  Kiitos! Tuo valo antaa kyllä kuville aivan oman säväyksensä. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Ja joo, näin ne makuasiat menevät. ;) Eikö yhtään edes auta, että noissa mekon kukkasissa on ripaus vaaleanpunaista? :D

 • sisa

  Heh, kävin kurkkaamassa Balmuirin verkkokaupan heti tämän postauksen jälkeen ja jostain syystä en ymmärtänyt katsoa juuri tuota kid mohair-osastoa! Siellähän oli huikeasti vaihtoehtoja, nyt siis tuskailemaan värivalinnan kanssa… Kiitos Jenni! Eli alekoodi kyllä kiinnostaa :)

 • Maarit

  Kauniisti värit sopivat yhteen,kaunis kokonaisuus <3

 • Jenniii

  Laitetaanpas tämä siis korvan taakse. :)

Related posts