12/10/14

Sadepäivän pinkki piristys

16 54 asu-pinkki1.jpg

Perjantaina vietettiin Roosa Nauha -päivää ja päätin piristää harmaata sadepäivää pukemalla myös jotain pinkkiä ylleni. Löysin kesällä alerekistä superedullisesti nuo hauskat täplähousut ja ne kyllä selvästi keräsivät katseita kaupungilla viilettäessäni. Oli hauskaa huomata, kuinka monen vastaantulevan naisen katse näytti kuin automaattisesti kääntyvän housuihini ja suu hymyntapaiseen.

Matchasin päivän pinkkiin teemaan myös huivini, laukkuni ja huulipunani – tuli siis Roosa Nauha -päivän tunnelmissa edustettua oikein huolella. :D Jos ei muuta, niin ainakin meikäläisen värikäs olemus toi hieman väriä harmaaseen katukuvaan. Kuvista kiitos Silverille! <3

Translation: A little bit of pink to cheer up a rainy day. :)

asu-pinkki2.jpg

Takki Twist & Tango (sample / saatu blogin kautta), housut H&M, kaulahuivi Balmuir, laukku Tommy Hilfiger (saatu blogin kautta), nilkkurit Filippa K, sormus vintage, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

asu-pinkki3.jpg asu-pinkki4.jpg

Photos: Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lullah

  Ihana kaulahuivi! Mulla on yhtä pinkki huivi kans, mutta ei ihan nuin muhkea. 

 • Sini_H

  Pinkki ei ole minulle se mieluisin väri, mutta IHANAA!! Ei tosiaan voi olla katsomatta kuvia ilman hymyä. Olen tavallaan aina jollain tasolla kadehtinut ihmisiä jotka uskaltaa räväyttää. Housut on aivan ihanat!!! 

 • Such a great bag and pants, def. a nice way to add colour (and cheer) to any dark/ minimalistic outfit :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Onpas ihanaa, että olet huomioinut Roosa nauha -päivän pukeutumisessasi, Jenni!

  Nuo housut ovat myös todella suloiset, muistan itsekin niitä joskus H&M:ssä testanneeni.

  http://www.arcticvanilla.com/

 • xd

  Ohh sä oot supermodel!

 • paju

  Apua miten täydellinen asu! Ja etenkin tuo Balmuirin huivi, oon ihan myyty.  Vähän siihen liittyenkin haastoin sut kertomaan kuusi suomalaista design-suosikkia :-) Ihanaa syyssunnuntaita Jenni!

  http://shegoeswiththeflow.blogspot.fi/2014/10/6-x-suomalainen-design-suosikki.html

 • Qjs

  Taas kerran WAU, tuntuu et sä oot viime aikoina oikein hehkunut onneasta, hymyillyt niin et se tarttuu kuvista ja jotenkin tyyli on ollut polkkatukkaa myöten vielä normaaliakin upeampi! En tiedä onko rakkaus syynä, mutta näytät ainakin onnelliselta ja upelta! Kiitos muutenkin inspiroivasta blogistasi :)

 • Ihana asukokonaisuus, pinkki (tai vaaleanpunainen) on myös minun piristysväri! Se antaa niin paljon energiaa!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Nämä Balmuirin muhkuhuivit ovat kyllä niin ihania. Ei tunnu syksyn viima ollenkaan niin pahalta, kun saa kääriytyä tuollaiseen. :)

 • Jenniii

  Onpa mahtavaa kuulla, että asu sai hymyn aikaan näin kuvienkin kautta. :) Tämä asu yllä tapahtui sellainenkin hassu kohtaaminen, että olin juuri tulossa postista, kun joku tyttö käveli ovensuussa vastaan kuulokkeet korvillaan. Hänen katseensa nauliutui selvästi heti pinkkiin huiviini ja hauskoihin housuihini ja hän henkäisi ääneen, edelleen vain housujani tuijottaen: ”Ihana tyyli!” Hauskaa tilanteessa oli se, että hän puuskahti asian vähän kuin olisi vain vahingossa ajatellut ääneen. Joka tapauksessa, piristipä minunkin päivääni. :)

 • Jenniii

  Thanks Natali! :) 

 • Jenniii

  Varsinaista Roosaa nauhaa ei tällä kertaa ollut rintapielessä, mutta eiköhän tuo huivi viestinyt riittävästi samaa asiaa. ;)

 • Jenniii

  Hahaha, no kiitos! :D

 • Jenniii

  Voi kiitos suloinen Paju. :) Balmuir on kyllä yksi ihanimmista suomalaismerkeistä, ei epäilystäkään! Pitääkin ottaa tuo haaste asiaksi nyt tällä viikolla, kiitos! ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos ihanasta kommentista! Nyt on tämän polkkatukan leikkaamisen jälkeen ollut kyllä erityisen inspiroitunut kausi pukeutumisessa – hauskaa, että sen huomaavat myös lukijat. :)

 • Jenniii

  En ole lapsuusvuosien jälkeen mitenkään erityisesti rakastanut pinkkiä tai vaaleanpunaista, mutta niin se vain on jotenkin salakavalasti tupsahtanut meikäläisenkin vaatekaappiin ja suosioon. :D Mutta en valita, juuri tällaista piristystä Suomen syksyyn tarvitaankin!

Related posts