12/10/14

Nykytanssijalkaa vipattaa

7 62 MG_DEEP_Gothenburg_5.2014_PhotoByInesSebalj_007 (kopio).jpg

Yhteistyössä: Tanssin talo & HOP Helsinki

Nyt silmät tarkkana kaikki kulttuurin ja nykytanssin ystävät, joilla ensi viikonloppu ei ole vielä täyteen buukattu! :) Tulevana viikonloppuna on nimittäin luvassa kulttuurielämyksiä tanssin parissa, sillä 17.-18.10.2014 järjestetään Kaapelitehaalla historiassaan toista kertaa HOP Helsinki -tapahtuma, joka tuo Suomeen esiintymään nykytanssin kärkinimiä maailmalta. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi paikalle 1700 kävijää ja suosion myötä tapahtuma laajenee tänä vuonna kaksipäiväiseksi.

MiguelGutierrez_DEEPAerobics_PhotobyIanDouglas1.jpg

Tänä vuonna tapahtumaan saapuu esiintymään New Yorkista muun muassa The Knife -yhtyettä lämmitellyt Miguel Gutierrez, jonka Kaapelitehtaalla nähtävä DEEP AEROBICS -teos yhdistelee muotia ja tanssia. Erityisen hauskan projektista tekee se, että teos vie yleisönsä discon ja aerobicin pyörteisiin ihan konkreettisestikin – ideana nimittäin on, että myös yleisö osallistuu koreografiaan! 

Käytännössä Kaapelitehtaan Merikaapelihalli muuttuu siis lauantaina 18.10. klo 19 jättimäiseksi discoksi ja mukaan tanssimaan mahtuu yli 400 henkeä. Gutierrez on etukäteen esittänyt toiveen, että yleisö pukeutuisi esitykseen räväkästi ja teemaan sopivasti – inspiraatiota voi hakea esimerkiksi googlaamalla club kids. ;) Loppusilauksen biletyylilleen voi kuitenkin käydä hakemassa stailausnurkkauksesta, jossa stylisti Minttu Vesala jeesaa stailaamisessa ja täydentää tyyliä tarvittaessa asusteilla. Haastan teidät mukaan tapahtumaan heittäytymään ja hulluttelemaan oikein kunnolla! Minkäänlaista tanssitaustaa tai -osaamista ei tarvita eli mukaan vain rohkeasti! Teos sopii myös kaiken ikäisille eli lastenkin kanssa voi hyvin osallistua. Esimakua meiningistä voi kurkata alla olevasta videosta. :)

Perjantaina 17.10. puolestaan nähdään kaksi maailmalla kovasti mainetta niittäneen israelilaiskoreografi Sharon Fridmanin nykytanssiteosta. Ensimmäisessä osassa nähtävä nykytanssiduetto on osa Al menos dos caras -teoksesta ja illan toisessa teoksessa puolestaan nähdään Compañia Sharon Fridmanin omien tanssijoiden rinnalla 20 suomalaista tanssin harrastajaa sekä ammattilaista, jotka on valittu mukaan teokseen 100 hakijan joukosta. Lisäksi HOP Helsingissä on tarjolla ilmaista oheisohjelmaa koko perheelle. Koko ohjelman ja tarkemmat tiedot esityksistä löytyvät puolestaan TÄÄLTÄ

Lippuja perjantain ja lauantain esityksiin voi ostaa TÄÄLTÄ, ja mikä parasta, saan tarjota yhteistyön kautta Pupulandian lukijoille lauantain DEEP AEROBICS -lipuista erittäin roiman alennuksen! :) Normaalihinnalla lippu kustantaa lauantain esitykseen 27 euroa, mutta Pupulandian super-alennuksella lipun saa peräti 11,50 eurolla (max. 2 lippua / henkilö). Jos olet kiinnostunut tarjouslipuista, toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain ma 13.10. klo 24 asti. Toimi seuraavasti: 

 1. Mene Tikettiin tämän linkin kautta ja syötä kenttään koodi: Merikaapelihalli
 2. Klikkaa itsesi sen jälkeen tälle sivulle ja valitse lippuvaihtoehto ”Lauantai / Kampanja: alennushintainen lippu”.
 3. Siirry kassalle maksamaan.

Systeemi saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta näillä ohjeilla onnistuu. :) 

Marina_Cosic_Photography_Hasta_Donde_3.jpg

Lisäksi saan arpoa kolmelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketit lauantain huikeaan DEEP AEROBICS -esitykseen. Jos siis uskallat heittäytyä mielettömään biletunnelmaan, nähdä livenä maailman huipputanssijoihin kuuluvan Miguel Gutierrezin ja päästä hulluttelemaan ennennäkemättömissä tanssikinkereissä, niin kannattaa osallistua. :) Osallistu kisaan näin: kerro postauksen kommenttiosiossa, miksi haluaisit mukaan ja kenen kanssa lähtisit nauttimaan lauantain kokeellisesta tanssielämyksestä. Osallistumisaikaa kisassa on keskiviikkoon 15.10.2014 klo 24 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJILLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI. :)

Marina_Cosic_Photography_Hasta_Donde_6 (kopio).jpg

Photos: Ines Sebalj, Ian Douglas & Marina Cosic Photography

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lodju

  Kyllä tanssi kiinnostaa! En oo jotenkin ikinä ihastunu yöelämässä reivaamiseen, joten Tää olis varmaan ihan unelma tilaisuus päästä tanssimaan! I love me-messujen jälkeen ;) ja mukaan ottaisin ystäväni Jennin, jonka kanssa tanssiminen on aina ilo :)

 • Jenniii

  Jes, ensimmäinen rohkea! :) <3

 • Neitim

  Minä minä! :D Olen nyt kolme vuotta asunut Kaapelitehtaan _vieressä_ enkä ole kertaakaan edes käynyt, mitä nyt kävellyt ohi. Mukaan kulttuurikrebaamaan nappaisin toverin.

 • Tantsu

  Ooh! Haluan mukaan! Ensinnäkin tää on selvästi jotain sellaista joka voisi toimia täydellisenä puhdistautumisrituaalina kaikista tämänhetkisistä kuonista – siis irtisheikkaus! Ja toisekseen minäkin olen vaihtanut jo aikaa sitten tahmaiset baarilattiat yksin kotona discoiluun, ja vaikka baarielämää en kaipaakaan niin hitsi vie kaipaan aika ajoin tanssihetkiä ison joukon keskellä; sitä yhteisöllisyyden tunnetta joka voi syntyä vain kun vieraat hikiset selät hinkkautuvat toisiaan vasten. Mukaani nappaisin rakkaan ystävän, jonka tiedän kaipaavan irtisheikkausta vähintäänkin yhtä kipeästi!

 • Tanssityttö

  Oiiih, miten ihanalta kuulostava yhteisöllinen, puhdistava ja vapauttava hikoilusessio! Mukaan ottaisin ehdottomasti juuri kolmekymppisiään viettäneen poikaystäväni, jolle DEEP AEROBICS -jammailusessio tekisi varmasti hyvää kaiken ikäkriiseilyn keskellä :)

 • R*U

  Tätä tarvitsen tähän kehooni, tähän vuodenajan hiipivään kylmään! Mukaan otan herran, joka tanssii kuin…!

 • LK

  Hei Jenni! Voihan kääk, huomasin tämän hieman myöhässä ja ilmoittautumisaika pääsi menemään tunti sitten umpeen, mutta on pakko silti vielä yrittää – tuskin koskaan olen ollut yhtä kovasti nykytanssihuuman tarpeessa! Syksy on ollut monin tavoin raskas, eikä pitkään aikaan ole ollut mahdollisuutta irtautua viikonlopuksi pitämään hauskaa tai näkemään ystäviä. Paras tapa irroittautua arkimurheista olisi tietysti tanssiminen! Mukaan lähtisi rakas ystävä, jonka kanssa jaamme rakkauden nykytanssiin ja ihanaan, ihanaan Miguel Gutierreziin. <3

Related posts