11/10/14

Ihana Iris Apfel & Other Storiesin mainoskasvona

4 41 Iris Apfel_Styling Story_Stories (6).jpg

Nyt on kyllä pakko nostaa hattua & Other Storiesille aivan mainiosta mainoskampanjasta. Nuorten mallityttöjen sijaan vaatekampanjaa nimittäin tähdittää amerikkalainen tyyli-ikoni Iris Apfel, joka saattaa olla joillekin tuttu myös Advanced Style -blogin sivuilta. :) Kunnioitettavaan 93-vuoden ikään ehtinyt Apfel toimii tämän syksyn mainoskuvissa mallina ja on valinnut sekä stailannut kampanjakuvia varten omat suosikkinsa & Other Stories -ketjun valikoimista. Advanced Stylen, Apfelin ja & Other Storiesin kampanja toimii samalla lähtölaukauksena vaateketjun Amerikan valloitukselle, sillä New York saa oman liikkeensä ensi viikolla.

Translation: I love love love this ad campaign! & Other Stories and Advanced Style had a lovely collaboration to launch the first shop in the US with the fashion icon Iris Apfel. The grand dame of fashion has picked out her favourites of the autumn collection and styled herself for the campaign. More campaigns like this, please! :)

Iris Apfel_Styling Story_Stories (2).jpgIris Apfel_Styling Story_Stories (1).jpg Iris Apfel_Styling Story_Stories (3).jpg IRIS-APFEL-5-1.jpg

Photos: Ari Seth Cohen for & Other Stories

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Aivan ihana!! ja kaiken lisäksi tosi toimiva sillä lookit on niin onnistuneet että haluisin noi vaatteet itselleni. :)

 • lodju

  Kui hurmaavaa :)

 • Hulmuhelmahumanisti

  Aloin himoita tuota takkia. Onneksi oli loppuunmyyty! Oliko muuten tämän päivän mietelauseen taustalla samaa kuosia? :)

 • Jenniii

  Hyvin spotattu, nimittäin kyllä oli! :) Mietinkin, että huomaakohan joku yhtäläisyyden. Satuin jo ennen tämän kamppiksen julkaisua ihastumaan tuohon kuosiin ja ostin Barcelonan reissulta tuliaisiksi kyseisellä printillä varustetun hameen. Se sai sitten toimia tänään mietelauseen taustakuviona. :D

Related posts