10/10/14

Voita liput I love me -messuille!

137 47 iloveme 111013-9245.jpg

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä I love me -messut

Ensi viikolla on taas se aika, kun Messukeskuksessa pyörähtävät käyntiin muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin teemoja käsittelevät I love me -messut. Olen muutamana vuonna tehnyt yhteistyötä messujen kanssa ja tänä syksynä olen jälleen mukana messuhulinoissa. Parhaita bongauksia messumeiningeistä on siis luvassa ensi viikolla. :)

I love me -messut ovat avoinna yleisölle pe-su 17.-19.10.2014, perjantaina klo 10-19 ja la-su klo 10-18 ja pääsylippu messuille kustantaa aikuisille 18 euroa (tai ennakkoon netistä ostettuna 15e). Minäpä saan kuitenkin arpoa täällä blogin puolella 10 onnelliselle kahden hengen lippupaketin messuille eli jos ensi viikon lopulle ei ole vielä ohjelmaa, tässä olisi hyvä vaihtoehto. :)

Ohjelmassa on aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan luvassa muotinäytöksiä, näytteilleasettajien tuotteita muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin alalta (sekä tietysti messutarjouksia) ja paljon kiinnostavaa ohjelmaa, luentoja ja tietoiskuja. Minuakin haastatellaan I love me -loungessa lauantaina klo 13.30, jos joku haluaa tulla moikkaamaan. Luennoista suosittelen erityisesti trendianalyytikko Susanna Björklundin ja trashionista Outi Pyyn puheenvuoroja – molemmat oman alansa huippuosaajia.

iloveme 111013-9320.jpg

Näytteilleasettajien puolesta omia suosikkejani on perinteisesti ollut Design District -osio, jossa yleensä on esillä kiinnostavia, vähän pienempiä suomalaisia brändejä. Aina täytyy tietysti myös tsekata ystäväni Katin hattumerkin KN Collectionin osasto. :) Myös kauneuspuolella on paljon kiinnostavia juttuja – enemmänkin karttaa ja ohjelmaa tutkiessa tulee runsaudenpula.

Mutta pitemmittä puheitta, pyöräytetäänpäs kisa käyntiin. Saan siis jakaa yhteensä 10 kahden hengen lippupakettia messuille eli nyt kaikki messuille haikailevat silmät tarkkana! Osallistu kisaan näin: käy I love me -messujen nettisivuilla tutustumassa hiukan näytteilleasettajiin ja ohjelmaan, ja kerro, mikä sinua kiinnostaa messuilla eniten. Kerro myös, kenet nappaisit mukaasi messutunnelmista nauttimaan. :) Osallistu kisaan ma 13.10.2014 klo 12.00 mennessä ja muista jättää vastauksesi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Onnea kisaan! KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

iloveme 111013-9327.jpg

Kuvat: Markku Ojala (I love me -messut 2013)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Muoti

137 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nomina

  Muotinäytökset kiinnostaa – ja vähän kaikki muukin :)
  Mukaan ottaisin hyvän ystävättäreni.

  t, Nomina

 • Jenn1

  Maskeerauksen ja Bodypaintingin SM-kisat 2014

  Olisi mielenkiintoista nähdä miten maalaukset syntyy ja millaisia taideteoksia ihmiset saa aikaan kisassa.

  Jos hyvin käy ja liput saisin niin nappaisin äitin matkaan messuille.

 • Heljä

  Ottaisin mukaan hyvän ystäväni jota tapaan aivan liian harvoin.

 • Sofianna

  Minua kiinnostaa nuorten suunnittelijoiden luomukset ja muotinäytökset.

 • riikamari

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni, jonka kanssa olemme käyneet muoti- ja kauneusmessuilla jo parikymmentä v sitten :-)

  t. riika.nylund@gmail.com

 • Jjjohanna

  Eniten minua kiinnostaa messuilla Ilmiöitä 2015 -trendinäyttely. Onnen potkaistessa mukaan messuille lähtisi Ystävä.

 • KV

  Heippa! Minua kiinnostaisi mm. oivallusten keittiön tarjoamat vinkit treenaajan ruokavalioon sekä mm. cocovin tuotteisiin tutustuminen. Ottaisin messuille mukaan avomieheni, sillä harrastamme kovasti liikuntaa, ja uskon, että messuilta saisi paljon vinkkejä koskien urheilua ja terveellistä elämää.

 • myma

  Luonnonkosmetiikka, paljasjalkailu, superfood ja ravintojutut, jooga…listaa voisin jatkaa loputtomiin! :D Tästä kaikesta haluaisin nautiskella parhaan ystäväni kanssa

   

 • Messuilla kiinnostaa ehdottomasti eniten kauneuden ammattilaisosastot perjantaina sillä opiskelen alaa sekä lauantaina Ilmiöitä 2015 -trendinäyttely. Mukaan tulisi ystäväni, joka on myöskin opiskellut kauneudenhoitoalaa.

 • sonsaa

  Voi tuolla messuillahan on vaikka mitä mielenkiintoista tarjolla, joten on vaikea sanoa, mikä siellä kaikkein eniten kiinnostaa. Susanna Björklundin trendiluento on kyllä must, muotinäytös olisi kiva nähdä ja ylipäänsä kiertely erityisesti muoti- ja luonnollisesti-osastoilla. Mukaan kutsuisin siskoni, sillä tarvitsisimme molemmat pientä hengähdystä kaiken kiireen keskelle

 • _Lara_

  Moi! Olen kiinnostunut Cocovin tuotteista ja superfoodeista muutenkin. Lisäksi haluaisin tutustua luonnonkosmetiikkaan. Olisi huippua päästä paikalle hyvän ystävän kanssa ja viettää rento päivä yhdessä pitkästä aikaa :)

 • Maariaa

  Luontaistuotteet ja muut uutuudet kiinnostavat.
  Mukaan raahaisin mieheni :)

 • NiinaM

  Luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa ja tämän myötä Noora Shingler! Messuille houkuttelisin mukaani ystäväni, ratsastuskaverini. :)

 • Aini

  Olen menossa ystäväni kanssa messuille, jonka kanssa myös viime vuonna olimme paikalla kiertelemässä. Lahjaliput olisivat kuitenkin mikä mainioin yllätys ystävälleni. Itse olen kiinnostunut erilaisista kauneuden esillelaittajista kuten Inglot, Lumene ja Mariela Sarkima Beauty, mutta myös hyvinvointi, kuten jooga ja korut kiinnostavat. Yksi asia on kuitenkin jo pakollisena ostoslistalla ja se on Marvis hammastahna :D

 • IidaK.

  Messuilla kiinnostaa erityisesti päästä näkemään ja ehkä kokemaan TFW:n hurrikaanitreenit. Ja kymmenet eri näytteilleasettajat kiinnostaa! Nää messut on syksyn must do -listalla. Mukaani ottaisin ystäväni Niinan. :)

 • Katjuskainen

  Minua kiinnostaa ainakin erilaiset Hidasta elämää- luennot ja harjoitukset. Mukaan ottaisin siskon tai äidin.

 • tiiaaaaaaaaa

  Paha valita näinkin monesta ja monen alan edustajista, mutta omat suosikit näytteilleasettajista ovat: Cocovi, Idealahjat, Lumi ja Lumene. :)

 • Allenalle

  Nappaisin parhaan kaverini mukaan ja ryntäisimme katsomaan bodupaintingin SM-kisoja! Sitten varmaan raahaisin kaverini meikkiosastoille. Olemme molemmat myöhään heränneitä meikkien maailmaan ja molemmat tunnustimme toisillemme, että vaikka uudet meikkiostokset tuovat hymyn huulille teemme usein hutiostoksia. Nyt olisi hyvä sauma lähteä vähän oppimaan :)
  elinalle ( at ) yahoo.com

 • Annika101

  Eniten messuilla kiinnostaa aina muotinäytökset, niitä kun harvoin pääsee seuraamaan. Lisäksi Ilmiöt 2015-trendinäyttely, superfoodit ja meikkibrändien standit ovat must. Mukaan lähtisi ystäväni, jonka kanssa ollaan jo monena vuonna yritetty ehtiä yhdessä messuille. :)

 • essij

  Luonnonkosmetiikan perässä tuonne lähtisin ja mukaan tulisi kaveri, jota olen ehtinyt nähdä ihan liian vähän :-)

 • SatuKoo

  Mielenkiintoisinta antia messuilla ovat minulle tässä vaiheessa näytteilleasettajista Mariela Sarkima Beauty, muusta sisällöstä I love me -lounge ja muotiaiheiset luennot.
  Mukaan ottaisin ystäväni, kenen kanssa olen käynyt näillä messuilla jo monen vuoden ajan. :)

 • Ihanat I love me -messut ovat taas pian täällä! Odotan messuilta erityisesti muotinäytöksiä ja monia monia näytteilleasettajia erityisesti Muoti 2014 -puolelta. Messuille olen tänä vuonna menossa siskoni kanssa ja olisi mahtavaa voittaa sinne liput! :)

 • Mape

  Uniongelmaisena katsastaisin ainakin Familonin tyynymeren, josko oikeanlaisesta tyynystä olisi minulle apua. Mukaan nappaisin lenkkikaverini Susannan, jonka kanssa aloitimme tämän vuoden alussa hyvinvointi- ja kunnonkohotusprojektin =)

   

  maarit.lahti@welho.com

 • PSK

  Luennot selän hyvinvoinnista, Saku Tuomisen puheenvuoro, Pekka Hyysalon kuntoiluvälinesarja, herkkyys voimavarana-luento ja moni muu. Kaveriksi pyytäisin parhaimman ystäväni.

  pinjakos@gmail.com

 • Minua kiinnostavat minulle uusiin kosmetiikkatuotteisiin tutustumisen lisäksi etenkin Areena, jossa on esittelyssä eri lajeja ja esityksiä. Ottaisin mukaan oman äitini. :)

 • H.S

  Tuo koko muotipuoli houkuttelee! Ja mukaan lähtisi ehdottomasti sisko!

 • ttt

  Saku Tuomisen puheenvuoro ja kosmetiikkahöpsöttely, siinähän sitä jo onkin! Ja tyttöporukassa tietenkin :)

 • Hemey

  Eniten kiinnostaa Cocovi ja Mariela Sarkima! Ottaisin mukaan samoista asioista kiinnostuneen ystäväni.

 • Laura26

  Ehdottomasti luennot, kuten mindfulnes ja Terveys&Kaunes luentosalissa näytti olevan mielenkiintoinen aihe: kosmetiikkaturvallisuus. Myös messutarjoukset houkuttaa! :) Ottaisin mukaan ihanan poikaystäväni, jolla aina välillä työkiireiden takia unohtuu omasta itsestä huolehtiminen.

 • Nin

  En osaa sanoa vain yhtä eniten kiinnostavaa aihetta/aluetta, messut on täynnä niin mielenkiintoisia alueita. Ehkä kuitenkin kauneus- ja terveys-puolet kiinnostavat eniten. Mukaan messuhumuun lähtisi siskoni :)

 • Aural

  Tämän vuoden messuilla on vaikka mitä kiinnostavaa! Erityisesti vilkaisu tulevaisuuden trendeihin, Jukka Rintalan haastattelu, maskeerauksen bodypainting sekä bloggaajan arki kiinnostaa. Enkä kyllä jättäisi muotinäytöstäkään välistä! Ottaisin mukaan sisareni, jonka kanssa ollaan messuilla käyty muutamaan kertaan :)

 • Josku

  Kävisin sovittamassa paria lumoan mekkoa ja katsomassa himo clubin tanssiesityksen.:) mukaan varmaan paras tyttökaveri.

 • tannttu

  Äitin nappaisin mukaan ja eniten kiinnostaisi uus luonnollisesti alue! :)

 • raisa

  Luonnollisesti ja kauneus -alueet kiinnostavat eniten. Mukaan ottaisin ihanan serkkuni!

 • anskupansku

  Pam Grout kiinnostaa kovasti, samoin mindfulness, muoti ja ihan kaikki ihana hömppäpömppä. Mukaan lähtisi ystäväni K, jonka kanssa ei koskaan ole tylsää!

 • Mönkkeli

  Messuilla oon käyny melkein joka vuosi kun olen pk-seudulla asunut. Aina mielenkiintosta nähtävää ja koettavaa ja monesti mennyt ihna koko päivä pyöriessä ympyrää. Tänä vuonna saan messu seurakseni äidin Oulusta ja suunnitelmissa on esitellä hänelle luonnollisesti osastoa ja terveys puolta.

 • Alina-Iida

  Ottaisin mukaan ystäväni! Minua kiinnostaa Jukka Rintala ja muoti ja kauneus- alueet :)

 • Terhikki

  Kiinnostaa muotinäytökset ja Cocovin osasto. Mukaan ottaisin erään työkaverini, jota en ole nähnyt vähään aikaan, koska olen äitiyslomalla.

 • Tulppaani

  Vaikeahan tuosta tarjonnasta on suosikkeja valita, mutta ehdottomasti kävisin ainakin hakemassa ideoita Oivallusten Keittiöstä sekä kuuntelemassa vinkkejä stressinhallintaan. Mukaan nappaisin työkaverini, jonka kanssa olemme juuri ottaneet ison askeleen kohti terveellisempiä elämäntapoja (kamalan) paaston merkeissä.

 • sannami

  En osaa valita suosikkia, koska näytteilleasettajia on niin kovin monta. Ehkäpä yleinen pukeutumis ja hyvinvointi inspiraatio olisi tarpeen. Kerrankin satun Helsinkiin, silloin kun siellä on jokin isompi tapahtuma. Mukaani ottaisin luultavasti kälyni.

 • -TT-

  Kaikenlainen omaan hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni, koska ansaitsemme molemmat hemmottelua.

 • Inkkuu

  Paljon kiinnostavaa ohjelmaa tarjolla. Muotinäytökset ovat must-listan kärjessä :)

 • Salee

  Olin jo ennen tätä tekemääsi postausta tutustunut messujen tarjontaan. Koskaan aiemmin en ole kyseisillä messuilla käynyt, mutta nyt siellä vierailu olisi paikallaan.
  Sain alkukeväästä diagnoosin pitkäaikaiselle kiputilalleni. Diagnoosi lamautti minut, mutta en kerennyt jäädä laakereilleni lepäämään: opiskelujeni viimeinen ja tiukin vuosi oli menossa. Olen ollut keväästä saakka jatkuvasti menossa koulun ja työn suhteen ja koittanut tämän kaiken keskellä hoitaa sairauttani. Nyt syksyn tullen tuntuu että stressi on päässyt kasvamaan liian suureksi. Hetkeen pysähtyminen on mahdotonta. Olen suunnitellut breikkiä elämänmenooni ja opetella rauhoittumaan.
  Messuohjelmassa minua puhututtaa eniten Luonnollisesti- osasto. Jos pääsisin messuille menisin opettelemaan Mindfullnesia työpajoihin.
  Messuille mukaan ottaisin parhaan ystäväni, joka on ollut tukenani ja tsempparinani koko tämän ajan. Rentoutuminen ja hemmottelu ei tekisi hänellekään pahaa: ystävien ja läheisten hyvä mieli tuo minullekin voimaa joka päivä.
  -Salee

 • Vallu

  Eniten kiinnostaa kauneusosasto, varmaan kynsilakkojen parissa tulisi vietettyä yllättävän pitkä aika. Lisäksi luonnonkosmetiikan uutuudet aina kiinnostavat. Mukaan lähtisi se ainoa kaverini, jota tällaiset asiat jaksavat kiinnostaa edes puoliksi yhtä paljon kuin minua.

 • Itseäni kiinnostaa messut kokonaisuudessa, kuitenkin eniten Muoti 2014 näytteilleasettajat, bloggaajat ja Vuoden nuori suunnittelija 2014. Etsin myös itselleni uutta kelloa, ja toivon löytäväni sen messuilta. Nappaisin rakkaan ystäväni mukaan nauttimaan messutunnelmasta.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Satu K

  Messuilla ihaninta ovat kaikki minihemmotteluhoidot, joita eri merkit, hoitolat ja muut pisteet tarjoavat – normaalisti on harvemmin varaa laitattaa tai hoitaa itseään, mutta päivä Messukeskuksessa voi tarjota pikkurahalla niin päähieronnan, pikameikin kuin kauniit kynnetkin. Itse en tänä vuonna messuille ehdi, mutta äidilleni ja hänen ystävälleen liput olisivat ihana yllätys :)

 • Smirde

  Olen lähdössä messuille ystäväni Anun kanssa, junaliput on jo ostettu, mutta lippuja ei :) pisimpään viihdymme varmasti tälläkin kertaa kauneuspuolella ja näytöksissä :)

 • mria

  Kaikki osa-alueet kiinnostavat, mutta eniten ehkä kuitenkin terveys. Ja mukaan ottaisin äidin tai hyvän ystäväni :)

 • Laurakas

  Ehdottomasti eri luennot, luonnonkosmetiikka ja bodypainting sekä koru- ja kello-osastot:) En ole aiemmin päässyt messuille, mutta vihdoin on mahdollisuus lähteä.
  Mukaan lähtisi mun mies, joka innostui jostain käsittämättömästä syystä messuista?! Toivottavasti löytää inspiraatio itsellensäkin.:D

 • papayana

  Messuissa kiinnostaa etenkin luonnonkosmetiikan näytteilleasettajat, mutta ennen kaikkea yleinen fiilis, inspiraatio ja irtiotto arjesta :) Mukaan kainaloon nappaisin oman äiskän, joka kaipaisi piristystä kovan työstressin keskelle.

 • maisal

  Lähtisin kaverin kanssa etsimään liikunnan ja hyvinvoinnin iloa! Viime vuodesta mieleen jäi ilmajooga ja ihanat meikkiopastukset :)

 • nua

  Hei, ohjelmasta erityisesti Kirsi Valastin ja Saku Tuomisen luennot kiinnostavat. Näiden lisäksi huomasin messuilla muitakin mielenkiintoisia tärppejä ohjelmasta. Näytteilleasettajalista oli kyllä niin laaja, että varmasti sieltä löytyy myös monta kiinnostavaa ständiä.

 • Mirvaana

  Erityisesti tuo Luonnollisesti -osasto kiinnostaa ja Miian luentoa haluaisin käydä kuuntelemassa. Mukaan lähtisi mieheni ja 8kk tyttäremme. :)

 • Sarppuli

  Terveysmessut, ah, tuo jokavuotinen ihanuus, joka on nyt jo parina vuonna poikennut jokavuotisuudesta! Siellä on mahdotonta valita, mikä eniten kiinnostaisi! Menen joka tapauksessa, mutta jos ilmaiseksi pääsisi ja kaverin kanssa messuilun jakaa voisi, olisi ilo kaksinkertainen!

 • mervim

  kaikki muotiin ja meikkeihin liittyvä.
  Mukaan ottaisin ystävän, jota en ole pitkään, pitkään aikaan ehtinyt tavata.

 • viivi.korpela@hotmail.com

  Valitse tuolta nyt yksi :D no ainakin kotimaiset muotituotteet kuten Lumi kiinnostaa aina…hmm sitten myös eri hyvinvointi keskusten kuten fressin piste voisivat olla kiinnostavia ja sitten ja sitten ja sitten :D lista on PITKÄ! Lähtisin varmaan erittäin hyvän ystäväni kanssa viettämään mukavaa päivää tai sitten äitipuolen kanssa!

 • elina83

  Muotinäytökset ja shoppailu <3

 • lodju

  Rakastan messutunnelmaa! Olis niin ihana voittaa liput. Kaikki ravitsemusasiat ja ihonhoito ynnä muut on niin mielenkiintoisia, etten oikein osaa valita yhtä kiinnostavinta asiaa. Muotinäytökset on ollu joka kerta myös kiva elämys. Ottaisin mukaan varmaan äidin, Se vois tehdä hyvää kummallekki tommonen yhteinen päivä..

 • duurimirkku

  eniten kiinnostaa terveys-puoli ja raakaruokajutut. ystäväni kanssa tää on vuosittainen tapa mennä messuille eli hänen kanssaan menen.

 • Olen joka tapauksessa menossa messuille parhaan kaverini kanssa, mutta ilmaiset liput tietenkin kelpaisi. Ehdottomasti messuilujeni mekkana häämöttää Cesarsshopin koju :)

 • AnnaEk.

  Hei, eniten messuilla kiinnostaa uusi metodi ripsimaailmassa, eli jonkunlainen taivutus, jota aion harkita ripsienpidennysten sijasta. Tähän siis aion tutustua, jos lippuarvonnassa tärppää! -Anna

 • Jam

  Messuilla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Eniten minua kiinnostaa terveys ja kauneus-hallissa luento ”ravitsemuksen keinoin apua kuiville silmille”. Messuille mukaan lähtisi ystäväni.

 • heartbeat

  Ottaisin siskon mukaan katsomaan Maskeerauksen ja bodypaintingin SM -kisoja:)

 • Miss M

  Lähtisin messuille kauneusalalla työskentelevän kaverin kanssa ja tutkittaisiin molemmat etenkin luonnonkosmetiikan tarjontaa. Toivottavasti osuu onni kohdalle :)

 • annaS

  Annette Tillanderin korut kiinnostavat! Messuille ottaisin mukaan parhaan ystäväni. Täydellinen tyttöviikonloppu, messujen jälkeen hyvää ruokaa ja skumppaa!

 • Jjjennaemiliaa

  Kaikki i love me messuilla on ihanaa ja uniikkia,etten osaa päättää minkä pisteen valitsisin. Itseäni kiinnostaa ehkä eniten livboxin tai cailapin pisteet. Malttamattoma odotan myös muotinäytöksiä. Mukaan ottaisin poikaystäväni joka tukee minua kauneusaddiktiossani :D <3

 • Jjjennaemiliaa

  Kaikki i love me messuilla on ihanaa ja uniikkia,etten osaa päättää minkä pisteen valitsisin. Itseäni kiinnostaa ehkä eniten livboxin tai cailapin pisteet. Malttamattoma odotan myös muotinäytöksiä. Mukaan ottaisin poikaystäväni joka tukee minua kauneusaddiktiossani :D

 • LL

  Äidin kanssa tietty! :)
  Luonnonkosmetiikka ja uudet ruokajutut. Muotinäytöksiä olisi kiva päästä katsomaan.

 • mariane

  eniten kiinnostavat liikunta ja ravitsemus -osastot! nappaisin mukaani poikaystäväni joka saapuu ensimmäistä kertaa visiitille suomeen! =)

 • NiinaPi

  duudsonit kiinnostaa:) ottaisin mukaan avomieheni:)

 • Lena

  Ostin vuosi sitten messuvierailultani aivan täydellisen kynsilakan! Rakastuin siiheen niin, että olen koko kuluneen vuoden koittanut etsiä kyseistä merkkiä kaupoista, valitetettavasti tuloksetta. Messuilla eniten kiinnostaa siis tuota kynsilakkaa myyvä näytyeilleasettaja. En löytänyt listasta merkin nimellä kulkevaa myyjää (wild & mild), mutta jaksan toivoa, että he käyttävät jotain muuta nimeä :D
  Messuille mukaan nappaisin parhaan ystäväni, jonka kanssa messuvierailut ovat muodostuneet perinteeksi.

 • Tiutau

  Minua kiinnostaa eniten Luonnollisesti-osasto ja mukaan nappaisin mieheni.

 • jke

  Olisi kiva viettää messupäivä kaverin kanssa. Uusia juttuja, heräteostoksia jne. Viimeksi löysin loistavan shampoon mitä en tietenkään messujen jälkeen ole löytänyt mistään liikkeestä, joten sitä nyt ainakin etsisin.

 • Annemaris

  messuissa kiinnostaa aikalailla kaikki, niin muoti, kauneus kuin terveyskin. kiinnostaa kyllä tietää, että kuka palkitaan vuoden suunnittelijaksi! ois mahtava päästä ekaa kertaa messuille! sposti sayittwice ät gmail.com

 • Veeku

  Muo kiinnostaa kaikki ilmaisytteet koska rakastan niitä!! Maistiaiset on lempparijuttu. Mukaan ottaisin varmaankin äitin jolle toi messu olisi varmaan aika kiva ylläri.

 • Hyvä olo

  Superfoodit kiinnostavat ja näytökset. Yleisesti kiva tapahtuma. Tyttäreni ottaisin seurakseni.

 • minnihiiri

  Luonnonkosmetiikka ja luennot kiinnostaa eniten. Mukaa ottaisin äidin, joka ei messuilla ennen ole ollut! :)

 • AnuAnselmi

  Näytteilleasettajista kiinnostaa eniten Kalevala Oy, ja tapahtumista Bodypaintingin SM-kisat :) Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, jonka kanssa messut ovat tulleet jo perinteeksi

 • Karoliinuska

  Eniten kiinnostavat ehdottomasti muotinäytökset ja Design District Helsinki. Mukaan ottaisin rakkaan ystäväni.

 • Stefu

  Olen käynyt messuilla jo monta vuotta peräkkäin, ja aina sinne vetää se upea fiilis ja ilmapiiri! Meikkien ja muiden tuotteiden messutarjoukset houkuttelevat aivan erityisesti, sekä myös hhiustenlaitot, kynsienlakkaukset, hoidot ja muut hemmottelut. :)

 • Sarrio

  Heippa,

  Osallistunpa arvontaan. Ekan kerran olisi mahdollisuus messuille päästä, joten kaikki kyllä kiinnostaa kovasti. :)

  Erityisesti tsekkaisin Luonnollisesti -alueelta jäsenkorjauspisteen ja Suomen Kiropraktikkoliitto ry:n ständin. Tarvitsisin nimittäin hyviä neuvoja inhottavaan pitkittyneeseen selkäkipuun :(
  Samalla teemalla tsekkaisin Terveys -puolelta Suomen Selkäliito ry:n pisteen ja tuon mielenkiintoiselta kuulostavan selättimen.

  Kauneus -puolella on myös paljon kiinnostavia juttuja ja ensinnä suuntaisin varmaan Cesars Shopin ständille katselemaan ja ihastelemaan kynsijuttuja.

  Mukaan ottaisin ihanan siskoni ♡.

 • Mianni

  Minua kiinnostaa eniten terveys-osasto. Ravinnon ja liikunnan sekä rentoutumisen merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Myös erilaiset testit esim. ihoanalyysi olisi kiinnostava.
  Ottaisin messuille mukaan ystäväni, jonka kanssa olemme aiemminkin käyneet messuilla :)

 • Maiksu

  Muotipuolelta Desing District kiinnostaa eniten. Terveyspuolella näkyi olevan mielenkiintoisia luentoja. Ertyisesti selkä- ja niskahartiakipuihin apua lupaavat luennot olisi käytävä kuuntelemassa, myöskään pysyvän painonhallinnan vinkit eivät olisi pahitteeksi. ;) Mukaan nappaisin siskoni. :)

 • Karoliinaaa

  Hei, kiva kilpailu! Voikun onni potkaisisi..!
  Minua kiinnostaa etenkin muotinäytökset sekä kauneuden näytteilleasettajat, erityisesti korut. Mukaan ottaisin puolisoni :)

 • Tuyaa

  Messut kokonaisuudessaan olisivat ihana piristys syksyyn, erityisesti kiinnostaisivat Mariela Sarkima Beauty, Desing District Helsinki ja muotinäytökset. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni. :)

 • SH

  Siskoni kanssa menisin tutkimaan luonnonkosmetiikka- ja kynsilakkatarjontaa.

 • Sallikka

  Eniten olen kiinnostunut Kauneusmessuista ja niillä erityisesti kynsilakoista. Mukaan ottaisin ystäväni, jonka kanssa olemme käyneet jo kauan, kauan sitten Finlandia-talolla Muoti + Kauneus -messuilla. Ne taisivat olla näiden messujen edeltäjät.

 • maessi

  Tämä olisi ensimmäinen kerta kyseisillä messuilla ja mukaan ottaisin oman siskon :) kiinnostavia aiheita/näytteilleasettajia on paljon! Mm. itseäni kiinnostavat superfoodit, muoti sekä yleinen hyvinvointi… Inspiraatioita ja hyvää tunnelmaa odotellessa ;)

 • Sis

  Minua kiinnostaa tällä kertaa erityisesti YumiLashes-ripsien kestotaivutus koska silmäni ovat herkät, yläluomet raskaat ja iho rasvoittuu helposti joten ripsivärin käyttäminen on miltei mahdotonta, kun se joko leviää tai ärsyttää. Olen myös kova kynsihommien kannattaja joten se osasto kiinnostaa, lisäksi etsin kauniita rannekelloja kohtuuhinnoilla. Ennenkaikkea haluaisin tarjota sisarelleni mukavan päivän hieman haastavan elämäntilanteen aikana <3

 • Ramona

  Bodypaintingin sm kiinnostaa eniten! Tietenkin myös muotinäytökset ja suomalaiset suunnittelijat.
  Ottaisin mukaani kauneudesta yhtä innostuneen kaverini, joka ei viime vuonna päässyt messuille.

 • Jessii

  Minua kiinnostaa messuilla eniten luonnonkosmetiikka näytteilleasettajat. Sieltä voisi löytää hyviä tarjouksia ja tutustua uusiin tuotteisiin. Messuille mukaan lähtisi kaveri, joka on myös kiinnostunut luonnonkosmetiikasta.

 • Annu

  Kaikkein eniten minua kiinnostaa kaikki mahtavat messutarjoukset. Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa messuilla, tosin liian pikaisella aikataululla, ja löysin paljon kaikkea itseäni kiinnostavaa. Jos nyt voittaisin liput, ottaisin mukaani ehkäpä vanhimman tyttäreni, joka on esiteini-ikäinen.

 • Sissie

  Eniten I Love -messuilla kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja raakakakut :) Madaran pisteellä kävisin ainakin hypistelemässä. Jos onni suosisi minua lipuilla, ottaisin mukaan hyvinvoinnista ja luonnollisuudesta pitävän ystävättäreni :)

 • Naturellielli

  Messuilla hurahtaisi tuntikausia, joten paljon tulisi nähtyä ja testattua, mutta erityisesti luonnonkosmetiikka ja joogatarvikkeet ovat listalla, sekä uudet räpsynraivuttimet! :) Mukaan ottaisin koruholistiystäväni, joa rakastaa kaikkea kaunista!

 • Siinatar

  Messuilla kiinnostaa eritoten tuoteuutuudet =).

 • Jenni S.

  I love me- messut sopisivat mainiosti viikonlopun menoihin. Ystäväni on paiskinut hulluna töitä, hänkin kauneuden alalla, ja tiedän hänellä olevan vapaa viikonloppu tulossa pitkästä aikaa, joten olisi ihana yllättää hänet viemällä brunssille sekä I love me-messuille nauttimaan ja inspiroitumaan. Mielenkiintoisimmat teemat olisivat nuoret suunnittelijat, Outi Pyy, mindfullnes, luonnonkosmetiikka ja ehdottomasti Saku Tuominen joka tuo mukavan ripauksen uudenlaista otetta elämään.
  Ja kuka nainen voisi välttää korujen kauneutta? Emme ainakaan me.

 • Olen messuille lähdössä parhaan ystäväni kanssa toisesta kaupungista, mutta pääsyliput puuttuvat vielä.
  Messuilta olisi ihanaa saada uusia ideoita ja piristystä syksyyn!
  Osastoista kauneus ja erityisesti rakennekynnet kiinnostavat, näytteilleasettajista Mosaic.

 • Vierailija

  Ihan huippu juttuja messuilla tarjolla. Mukaan ottaisin oman siskon!

 • hacbecke

  Haluaisin tutustua Areena-ohjelmaan ja etenkin minulle tuntemattomiin lajeihin, toiveina saada ehkä inspiraatiota ja kipinää uuden lajin aloitukseen.
  Myös terveysluennot kuulostivat mielenkiintoisilta, etenkin sisäilmaluennolle olisin ehdottomasti menossa.
  Mukaan pyytäisin minäkin äidin, joka hänkin on kiinnostunut terveysaiheista kovin.

 • Krisbe

  Ihanaa että messut ovat pian täällä. Käyty joka vuosi. Tänä vuonna kiinnostaa superfoodit, bloggarit, urheilu ja muotinäytökset eniten! Lisäksi Boomerangin ja Gantin vaatteet joita ainakin viime vuonna oli myynnissä. Mukaan lähtisi tietenkin maailman paras äiti!

 • Jenni H

  Messuilla kiinnostaa erityisesti luonnonkosmetiikka, kynsilakat sekä Remingtonin muotoiluraudat ja hiustenlaittovinkkeihin keskittyvät esitykset. Oikeastaan kiinnostaa ihan kaikki! :D Mukaan ottaisin rakkaan ystäväni, jonka kanssa jaetaan intohimo kynsilakkoihin!

 • -TA-

  Muotinäytökset kiinnostavat kovasti. Terveys puolella oli kanssa vaikka mitä jossa voisin käydä jos onni sattuisi suosimaan. Mukaan ottaisin oman äidin.

 • N-K

  Messuilla minua kiinnostaisi Vuoden nuori suunnittelija 2014 sekä luonnonkosmetiikkaan liittyvät asiat. Mukaan ottaisin ystäväni joka tulee Oulusta asti viettämään viikkoa Helsinkiin, olisi kiva yllättää hänet yllätysreissulla messuille :—)

 • ABC

  Kaikki osastot kiinnostavat ja olisikin hauskaa päästä niitä tutkimaan!

 • Lilia

  Suosikkini on ehdottomasti Luonnollista-osasto ja mukaani kutsuisin hyvän ystäväni.

 • Jeal

  Messuilla kiinnostaa kaikki terveyteen liittyvä ja luonnonkosmetiikka. Mukaan messuille lähtee pikkusisko! :)

 • Tiinaka

  Messut kiinostaa kokonaisuudessaan ihan älyttömästi ja eniten kiinostaa terveysjutut ja luonnonkosmetiikka! Ja mukaan lähtee oma rakas isosisko jonka kanssa olimme messuilla myös viime vuonna! :)

 • h-m l

  Messuille tänä vuonna ensimmäistä kertaa ihanan ystäväni kanssa jolla 30v synttärit, olisi mukava hänelle toinen lippu antaa. Olemme vasta hiljattain innostuttu kosmetiikan ihmeellisestä maailmasta joten meidät varmaan löytäisi sieltä kauneus osastolta. Familon-tyynymeri on pakko nähdä ja ehkäpä jopa kokeillakin..

 • Pilvikki

  Messuilla kiinnostaa eniten Luonnollisesti-alue ja liikunta-asiat. Mukaan lähtisi kai äiti :)

 • Vivatsu

  Messusivuilta osui silmään Järjestetään häät -teema-alue, tämä ainakin pitäisi katsastaa. Myös eri näytteilleasettajat ja messutarjoukset kiinnostavat. Mukaan lähtisi paras ystävä :) (vivatsu87@gmail.com)

 • Neiti S.

  Messuilla kiinnostaa erityisest Design District sekä body painting! Messuille seuraksi lähtisi hyvä ystäväni.

 • Vierailija

  Tänä vuonna minua kiinnostaa erityisesti terveelliset ruoka-uutuudet. Jaksamisleipää täytyy päästä maistamaan! Kanssani messupäivää lähtisi viettämään ystäväni, joka on myös poikani kummitäti :)

 • LauraL

  Ennen tuli käytyä messuilla vuosittain, mutta nyt on pari vuotta jäänyt väliin.Ystäväni kanssa menisin hankkimaan superfuudeja, vitamiinejä ja lisäravinteita. Pikahieronnasta voisi nauttia ja juoda kuohuviinit, jotta jaksaisi taas jatkaa kierrosta. Kaikki osastot pitää kiertää ja tutkia vaikka ne eivät omiin kiinnostusenkohteisiin kuuluisikaan. Messut ovat mainio tilaisuus tutustua uutuus tuotteisiin.

 • MiiaM

  Minua kiinnostaa erityisesti henkiseen hyvinvointiin liittyvät aiheet. Esim. mindfullnes -luennoitsija perjantaina pisti heti silmään. Olen menossa messuille ystäväni kanssa. Aiomme viettää perjantaina syyslomapäivän I love me -teemalla. :)

 • Maikkuli

  Kauneus ja Terveys messuilla käynnistä on hyvän ystäväni kanssa tullu jokavuotinen yhteinen juttu, niin myös tänä vuonna. Olemme molemmat kiinnostuneita hyvinvoinnista, ravinnosta ja näiden kautta saadusta energiasta jaksamiseen. Messuilla kuulee uusista tuotteista, lajeista,suuntauksista ym. hyvinvoinnin ympärillä. Työn puolesta muoti on lähellä sydäntä joten ehdottomasti se puoli tulee tarkkaan koluttua myös, suomalaiset suunnittelijat ja erityisesti asusteet kiinnostavat.
  Olisi mahtava ilahduttaa ystäväni lippuyllätyksellä!

 • vedenvaraan

  Mua kiinnostaa tarkemmat esittelyt eri tuotteista ja etenkin niiden testaaminen ja se, että voi kysellä lisätietoja edustajilta. Ottaisin mukaan parhaan kaverini, koska hänellä(kään) ei ole nyt opiskelijana rahaa lippuun. :)

 • magaron

  messut ovat kyllä kattava paketti kaikkea kiinnostavaa, mutta ainakin mindfullness -luennot tulisi kierrettyä ja kyllä sitä yleensä kassi kourassa tuotteita on näiltä messuilta lähdetty kotia kohti…

 • Toulouse

  Saku Tuomisen luento luovasta hulluudesta olisi parasta, mitä saatan kuvitella. Samoin muut hyvinvointiin liittyvät luennot kiinnostavat kovasti. Mukaan ottaisin ystäväni, jonka kanssa käydyt keskustelut itsensä tuntemisesta ja kehittämisestä sekä omasta hyvinvoinnista ovat olleet pelastus monessa kiperässä tilanteessa :)

 • MP

  Eniten messuilla kiinnostaa tottakai muotinäytökset! Olen vieraillut messuilla monena vuonna ja nyt lähden messuille kolmen kaverin kanssa, jotka eivät ole ennen näillä messuilla käyneet :) Kuopiosta asti tullaan messuvieraiksi ja odotellaan viikonloppua jo innolla. Aiotaan viettää koko lauantaipäivän messuilla kierrellen ja ehkäpä varsinkin kauneuspuolelta tarttuu jotain pientä kivaa matkaan messuhinnoin. Jos arpaonni minua suosisi, arpoisin toisen lipun kavereideni kesken :) Joka tapauksessa huippuviikonloppu tiedossa messuhulinoissa!

 • ulelpu

  Oi minua niin kiinnostaisi kokeilla hydrafacial-kasvohoitoa! Ottaisin mukaan hyvän ystäväni joka ymmärtää myös tällaisen pienen humputtelun päälle (:

 • Iowa

  Haluaisin mennä kuuntelemaan Pam Groutin luennon yhdessä bestiksen kanssa. :)

 • Laura L

  Messuille täytyy päästä tänäkin vuonna! Mukaan nappaisin kaverini, jonka kanssa koluttiin messut läpi myös viime vuonna. Footbalancen pohjalliset kiinnostaa sekä Cocovin osasto.

 • Oi, olis kiva poiketa! :) Kiinnostaa luonnonkosmetiikka sekä superfoodit & raakaruokajutut :)

 • nipanen

  Eniten kiinnostaa bodypaintingin sm-kisat! Mukaan ottaisin poikaystävän, joka on kiinnostunut terveysjutuista ja haluaisi saada selville, onko mitään miehille suunnattua pistettä…:D

 • Raaakel

  AH! Olispa mahtavaa! Eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka, pienet hemmotteluhoidot ja yleinen tunnelma messuilla. Mukaan ottaisin siskon, jolla ensimmäinen vapaa viikonloppu moneen kuukauteen!

 • Viv

  Eniten kiinnostaa muoti ja varsinkin suomalaiset pienet/uudet vaatesuunnittelijat. Mukaan ottaisin hyvän ystävän.

 • Chasha

  Olen käynyt aikaisemminkin I love me messuilla ja siellä saa melkein koko päivän kulumaan kun on niin paljon mielenkiintoisia paikkoja mm. Lumene, kauneushoitola. Kauneus ja terveys on erityisen isossa osassa mutta muotikin kiinnostaa. Ottaisin siskoni mukaan jonka kanssa ollaan aikaisemminkin käyneet niin hyvä ottaa hänet mukaan :)

 • Kaisa-L

  Minua kiinnostaisi eniten tutustua Yoga Nordicin toimintaan ja 1 euron joogatunti kiinnostaisi erityisesti. Voi hitsi, kun voittaisin! :)

 • Kiitti kun muistutit messuista! Eniten minua kiinnostaa eri luennot, kuten Kirsi Valastin Tyytyväinen minä, onnellinen elämä- luento. Kaikki hyvään oloon liittyvä inspiroi hurjasti ja antaa voimaa pimeää talvea varten :) Lisäksi Avonilla on aika kiva kamppis. Jos saan äitini mukaan, huijaan hänet luopumaan yhdestä hänen ikivanhoista huulipunista, ja nyt hän saisi sen tilalle tuliterän ja ah hygienisen(!) punan :D Yleinen fiilis, ilmaisnäytteet ja kilpailut kiinnostaa tietty myös! :)

 • Minnanen

  Messuilla kiinnostaa eniten Luonnollisesti-osasto ja näytteilleasettajista mm. Ekolo, Masajo ja Frantsilan Luomuyrttitila. Seuraksi lähtisi mukaan joko työkaveri tai sisko. :)

 • Katya83

  Yritin miettiä, mikä kiinnostaisi eniten, mutta tuntuu että olisi tullut liian pitkä lista.. siellä kun näyttää olevan kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista tarjolla! Ystäväni olisi myös kiinnostunut messuista ja olisikin mahtava yllättää hänet vapaalipuilla!! :)

 • pikkutee

  Eniten kiinnostaa terveys ja luonnonkosmetiikka eli vinkkejä uusista tuotteista olisi kiva saada.

 • Marabella

  Messuilla kiinnostaa kaikki hiustuotteet ja treenaajalle sopiva tuotteet kuten smootiet, superfoodit, palautusjuomat yms. Kiva päästä maistelemaan. Mukaan ottaisin pikkusiskoni :)

 • Jonnal

  Luonnollisesti-alue kiinnostaa eniten ja äiskä mukaan! :)

 • Jeal

  Hei

  Onko liput arvottu jo?

 • N.T.

  Haluaisin voittaa liput ystävälleni joka on piristyksen tarpeessa. Kyseinen ystävä on kokenut kovia viimeisten vuosien aikana ja ansaitsisi kivan yllätyksen tähän harmaaseen lokakuuhun. Kyseinen ystävä on aina itse kaikkien muiden tukena ja apuna, mutta ei itse osaa pyytää apua ja tukea kun sitä tarvitsee, joka viime aikoina on ollut useammin kuin tiedänkään.

  Ystäväni on äskettäin joutunut tekemään täydellisen ruokavalion muodonmuutoksen lääkärin käskystä, joten uskon että häntä ainakin kiinnostaa kaikki ravintoon liittyvä messuilla.

  Messuille hän voisi ottaa mukaan ihanan poikaystävänsä, joka on ollut korvaamaton tuki ja turva vaikeuksien läpi. Toivon näille kahdelle kultareunuksia arkeen ja mitä ihaninta syksyä.

 • marke hopia

  uudet meikit ja luonnonmukainen kosmetiikka kiinnostaa. mukan oma tytär. Mark

Related posts