9/10/14

Silmälasit ja stailaushaaste

10 47 specsavers1.jpg

Joku lukija kyseli vähän aikaa sitten, että olisi kiva nähdä enemmän silmälaseja mukana tyyleissäni täällä blogissa. Minulla on käytössä lähinnä lukulasit, joten niitä ei tule juuri käytettyä tolla mukana menossa, mutta nyt olisi silmälasi-lookia luvassa! :) Pääsin nimittäin kokeilemaan jälleen stailaushommia ja tällä kertaa nimenomaan silmälasien kanssa, kun Specsavers haastoi minut stailaamaan yhden Sähäkin silmälasimalli -skaban finalisteista.

Sain mallikseni pitkänhuiskean kaunokaisen Tian ja jostain syystä minulla oli alusta alkaen sellainen vahva Alexa Chung -henkinen ajatus tyylin suhteen. Niinpä asusta tuli tällainen boho chic -vivahteinen lierihattuineen. :) Specsaversin Facebook-sivuilla on myös äänestys, jossa voi käydä äänestämässä suosikkistailaustaan. Äänestäneiden kesken arvotaan 99 euron lahjakortteja Specsaversille ja yleisön suosikkistailauksen tehnyt bloggaaja pääsee reissaamaan Pariisiin. Jos siis tykkäätte stailaamastani tyylistä, niin käykää äänestämässä TÄÄLLÄ

PS. Jos muuten jotakuta kiinnostavat nuo itse kehykset, niin Tialle stailasin Bruuns Bazaaria ja omalla nenälläni keikkuvat Tiger of Swedenin lasit.

Translation: Specsavers challenged me to style one of the finalists of their modelling competition. For some reason I had a strong Alexa Chung boho chic vibe this time so my beautiful model Tiia ended up looking like this. If you like the look I styled, you can vote for it on Facebook. You might win a glasses voucher and I might win a trip to Paris. :)

specsavers2.jpg

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Löytyykö Tiiasta lisää kuvia jostain?

 • Jenniii

  Ei taida vielä kauheasti olla, mutta ensi viikolla pidetään kisan finaalimittelöt, joten sen jälkeen ainakin varmasti jotain kuvamateriaalia on myös Tiasta enemmän. Ja tietysti jos neitokainen vie voiton koko kisassa, on kuvia luvassa Specsaversin mainoskampanjoissa. :)

 • Annikkik

  Mummosukkikset bongattu! :D

 • Jenniii

  Haluatko mitalin? ;)

 • Annikkik

  Jes, huumorintajua! Pointsit siitä :)
  Btw. noi sukkikset alkaa pelottavasti näyttämään hyviltä :P Aaaapua. Ehkä mäkin kohta hiippailen sellaisissa! (Vanhainkodissa sitten viimeistään ;))

 • Jenniii

  Haha. :D Nyt nuo mummosukkikset ovat ehtineet jo saada sellaisen silmäpaon, että pitänee ostaa uudet. Ehkä näin syksyn tullen entisestään kalpenevien säärten peitoksi tuosta astetta vaaleampi sävy. ;)

 • Vierailija

  Ei kiinnosta rillikuvat. Joku malliportfolio tms?

 • Jenniii

  Hän ei ole ammattimalli kuten ei yleensä kukaan kisaan osallistuneista, joten ei taida malliportfoliota löytyä ainakaan vielä toistaiseksi.

 • paju

  Mielestäni erittäin onnistunut stailaus! Kiinnitin kyllä oikeastaan enemmän sun pokiin – sopii ku nenä päähän ;-)

 • minä vain

  Nuo sun kengät, aivan ihanat! Mistä ne ovat? :) Ja täytyy kyllä sanoa, mummosukkikset näyttävät oikeasti todella hyvälle juuri noiden kenkien ja tuon hameen kanssa, tosi kiva yhdistelmä!

Related posts