8/10/14

Kurkistus kevääseen: Samuji SS15

2 58 samuji-ss15-16.jpg

Syyssade piiskaa ikkunaa, mutta ajatukset vaelsivat tänään hetkeksi jo ensi kevääseen, kun Samuji julkaisi jo SS15-mallistonsa fiiliskuvat sekä tunnelmallisen videon. Samujin tuleva kevät on selvästi värien ja printtikuosien juhlaa ja muutaman viime vuoden aikana sisimmässäni herännyt printti-intoilija hykertelee tyytyväisenä. Huumoria ei näemmä ole printtejä suunnitellessa myöskään unohdettu, siitä plussaa! Yleensä Samujin suunnittelu uppoaa meikäläisen makuun lähes poikkeuksetta, ja SS15-kokoelmassa on kyllä jälleen melkoinen liuta sellaisia helmiä, jotka voisin kuvitella myös omaan vaatekaappiini. Poimin suosikkejani lookbookin kuvista myös teille esiteltäväksi. Mitäs pidätte?

PS. Sain muuten vihiä, että Samuji on debytoimassa myös sisustustuotteiden puolella, joten mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. 

PPS. Samujilta on Hullujen päivien valikoimassa ollut useampikin vaate, joten jos pää kestää lähteä sinne ruuhkaan shoppailemaan, niin nyt on mahdollisuus tehdä löytöjä normaalia edullisemmin. Kivaa lisäarvoa tarjouksessa oleville villapuseroille tuo se, että ne on muuten tehty Suomessa. :)

Translation: A beautiful sneak peek to Samuji SS15 collection by photographer Niko Mitrunen. Awesome prints, I must say!

samuji-ss15-1.jpg samuji-ss15-5.jpg samuji-ss15-3.jpg samuji-ss15-6.jpg samuji-ss15-8.jpg samuji-ss15-9.jpg samuji-ss15-10.jpg samuji-ss15-11.jpg samuji-ss15-12.jpg samuji-ss15-13.jpg samuji-ss15-14.jpg samuji-ss15-15.jpg samuji-ss15-17.jpg samuji-ss15-18.jpg samuji-ss15-19.jpg samuji-ss15-20.jpg samuji-ss15-21.jpg

Photos: Niko Mitrunen for Samuji SS15

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sanoitko sisustustuotteita…? Muy mielenkiintoista, tätä jään odottamaan.

  • Aivan ihania printtejä! Varsinkin tuo ’merenneito’ kuvio (?) on tosi terävä ja chic!
    videosta on pakko sen verran sanoa, että musiikki jäi häiritsemään – ihan hyvällä tavalla, toisaalta, sillä tunnistin sen kappaleeksi, jota olen muutamia vuosia takaperin soittanut orkesterin riveissä! Haha, en olisi odottanut kuulevani sitä kappaletta Samujin videossa, mutta, toimiihan se!

Related posts