7/10/14

SF Looks on täällä!

53 Näyttökuva 2014-10-7 kello 7.51.13.png

Intoilin jokin aika sitten tiedosta, että Hel Looksin taustalta tuttu Liisa Jokinen päätti San Franciscoon muutettuaan jatkaa katumuotikuvaamisen parissa ja suunnitteilla oli uusi San Franciscosta bongattujen tyylien ympärille rakentuva katumuotiblogi. No nyt SF Looks on virallisesti avautunut ja näyttää hyvältä! :) Jos katumuotikuvat persoonallisista pukeutujista maapallon toiselta puolelta kiinnostavat, niin tiedätte minne surffata. Tässä muutama esimerkki meikäläisen suosikkityyleistä San Franciscon kaduilta. Moni katumuotiblogi täyttyy nykyään vain mallien, muotimaailman it-girlien ja muotiviikkovieraiden kuvista, joten tällaiset ihan tavallisia ihmisiä dokumentoivat katumuotiblogit ovat minun puolestani erittäin tervetulleita. :)

Translation: When Liisa Jokinen from Hel Looks moved to San Francisco a while back, it was a bit of a sad moment for the followers of her super popular street style blog. But dry your tears, mate. It didn’t take her long to start a new project and now she has launched a new street style blog that documents the cool looks she spots on the streets of San Francisco. I picked some of my favourite styles in this post but to see all the pics, go check out SF Looks. :)

Näyttökuva 2014-10-7 kello 7.49.42.pngNäyttökuva 2014-10-7 kello 7.48.30.png Näyttökuva 2014-10-7 kello 7.49.27.pngNäyttökuva 2014-10-7 kello 7.48.01.png

Photos: Liisa Jokinen / SF Looks

Tags: ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts