6/10/14

Monumentaalista musiikkia

3 39 robyn-royksopp-do-it-again.jpg

Vieläkin vähän harmittaa, että elokuun Flow-festareilla missasin Röyksoppin ja Robynin keikan, koska telttaan ei kertakaikkiaan mahtunut sisälle. Onneksi tätä voi kuunnella kotona repeatilla ihan niin monta kertaa putkeen kuin sielu sietää. :) Jotenkin biisin tummasävyinen fiilis sopii juuri tällaisiin harmaisiin syyspäiviin. Ja huh, mikä video!

Translation: Monument by Robyn and Röyksopp – what a great song. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • RO

  Itse mahduin telttaan, mutta vitsi siellä oli kuuma! Ja show oli myös erityisen pitkä, joten siinä vaiheessa kun Robyn tuli lavalle olin jo aivan uupunut. Oli silti mahtava show! Tuolla naisella on niin upea energia

 • Seurasin koko kaksituntisen keikan teltan ulkopuolelta seisten siinä pienellä nyppylällä, josta itse asiassa näki tosi hyvin lavalle ja screenit tietty myös.

  Keikka oli hui-ke-a. Ehdottomasti yksi tämän vuoden Flow’n parhaista! Tosin kyllä mä Röyksoppin & Robynin yhteiskeikkaa odotinkin, kun rakastin jo sekä Röyksoppin että Robynin muutaman vuoden takaisia Flow-visiittejä.

 • heartbeat

  Me tungettiin itsemme sinne telttaan, vaikka kavereilta meinasi usko loppua. En voinut millään jäädä teltan ulkopuolelle, kun olin keikkaa odottanut niin kauan. Kaikesta kuumuudesta ja ahtaudesta huolimatta löysimme itsellemme paikat, jossa tanssia:) Parhautta <3 

  Harmi, ettette päässeet enää sisälle. Ihme jos joku ei pyörtynyt sinne.

Related posts