5/10/14

Syksynpunaiset huulet

22 58 grand-rouge5.jpg

Kuten varmasti kaikki tiedätte, minä rakastan huulipunia. Tunnen nykyään oloni lähes alastomaksi ilman sitä. Olen kasvanut niin kiinni värikkäisiin huulipuniin, että kasvot näyttävät heti oudon valjuilta, jos huulilla ei ole väriä. Viime kevään ja kesän suosikkisävy huulipunissa on ollut vaalea Barbie-pinkki, mutta nyt syksyn tullen olen alkanut taas pitkästä aikaa innostua vahvasta, räiskyvästä punaisesta. Kaivoin eilen meikkipussistani kolean syksynpunaisen sävyn ja ihastuin kontrastiin, jonka se synnyttää kalpenevaa ihoa vasten.

grand-rouge2.jpg

Olen aiemminkin hehkuttanut Yves Rocherin Grand Rouge -sarjan pigmenttirikkaita huulipunia ja ne ovat todella hehkutuksensa ansainneet. Sävyvalikoima on laaja, punat pysyvät huulilla loistavasti ja hinta-laatu-suhdekin on hienosti kohdallaan. On oikeastaan aika hauskaa, miten olen tuosta sarjasta lähes joka sesonkiin löytänyt jonkun uuden suosikkisävyn. Toissakeväänä ihastuin oranssinpunaiseen Corail Incandescent -sävyyn, viime syksynä lempparikseni nousi luumunpunainen Bordeaux. Nyt on syvän syksynpunaisen Rouge Gourmandin vuoro. Tätä tulette takuuvarmasti näkemään lähiaikoina useinkin. :) Mitkäs sävyt teidän muiden huulilla hehkuvat juuri nyt?

Yves Rocherin huulipunat on saatu testattavaksi blogin kautta.

grand-rouge1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kaunis, syksyinen sävy tuossa huulipunassa : ). Käytätkö muuten huultenrajauskynää ja huulipunasivellintä, vai veteletkö punan huuliin vapaalla kädellä? Onko antaa vinkkiä, kuinka huulipunan saa pysymään kauniina mahdollisimman pitkään : )?

 • Jenniii

  Kiitos! :) Itse olen huulipunien kanssa yleensä melkoinen laiskuri eli vetelen suoraan puikosta huuliin ilman siveltimiä tai rajauskyniä. Käsi taitaa olla jo sen verran harjaantunut tähän hommaan, että voimakkaitakin värejä uskaltaa aika huoletta sutia suoraan huuliin. Joskus jos oikein jaksan panostaa, teen rajaukset ja väritän koko huulen rajauskynällä ennen huulipunan levittämistä. Useimmiten kuitenkaan en. ;)

  Eniten huulipunan pysyvyyteen vaikuttaa minusta itse puna: runsaspigmenttinen ja mattapintainen puna pysyy huulilla parhaiten, kun taas hailakampi ja voidemaisempi puna katoaa nopeammin. Toki myös pohjustuksella ja levitystaktiikalla voi vaikuttaa punan pysyvyyteen. Tein joskus reilu vuosi sitten aika muhkean huulipunaoppaan, joten jos tarkemmat vinkit esimerkiksi pohjustuksesta ja eri levitystekniikoista kiinnostavat, kurkkaahan tänne: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/pieni-suuri-huulipunaopas-ja-kilpailu

 • Kaunis sävy ja iso plussa söpöstä hymystä!:)

 • Jasilyn

  Itselläni on samanlainen ”riippuvuus” huulipunaan, ilman sitä ei voi mennä minnekään! Itse olen käyttänyt paloauton punaista mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla punaisen muitakin sävyjä ja täydellisen kestävä huulipunaa edelleenkin metsästän.  Ehkä voisinkin Roosa Nauha päivän kunniaksi maalata huulet pinkiksi, vaihtelua hyvän asian puolesta :)

   

 • VMV

  Juuri tuota punaista olen itsekin etsinyt ^^

 • Ullalaa

  Ihanan väriset huulet, mutta huomioni kiinnittyi myös ihanaan kuultavaan meikkipohjaan. Millä reseptillä se on tehty? :) 

 • Jenniii

  Voi kiitos! Sait hymystä tällä kommentilla aikaan toisinnon. ;)

 • Jenniii

  Tuntuu, että huulipunalla saa kyllä kummasti piristettyä väsynyttäkin naamaa, jos on nuutunut olo. :) Täydellisen kestävää punaa en ole minäkään vielä löytänyt ja epäilen, mahtaako sellaista olla olemassakaan (ainakaan ruokailun täydellisesti kestävää), mutta Diego Dalla Palman punat ovat kyllä erityisen kestäviä mielestäni. Ja iso peukku Roosa Nauha -päivän pinkille punalle! ;)

 • Jenniii

  Voin suositella, loistopuna. :) Toinen lempparimerkkini huulipunissa on Diego Dalla Palma, mutta sitä saa vain kosmetologeilta.

 • Jenniii

  Hei kiva kuulla, kiitos. :) Itse asiassa onkin ollut mietinnässä viime päivinä, että voisin tehdä ihan perusmeikistäni juttua, joten laitetaanpa juttuidea meikkipohjasta työn alle!

 • Näytät todella kauniilta ja sinulle kyllä sopii kaiken väriset huulipunat. Itse en ole vielä oppinut käyttämään huulipunaa. Tulee heti kummalinen olo ja käyn pyyhkimässä punan pois. Pitäisi opetella, sillä huulipuna tuo viimeistellyt vaikutuksen kasvoille, vaikka meikkiä olisi muuten todella vähän.

  Tiedän, että nude ei ole muodissa enää, mutta luulen sen olevan helpoin väri aloittaa harjoittelu. Mikäköhän olisi paras nude-huulipuna, osaatko sanoa? :)

 • Vierailija

  ei sovi noin räikeä puna, silmiin enemmän jotain. kalvakka iho vaatii paikkausta..,eli enemmän meikkiä,,

 • Jenniii

  Taitavat olla makuasioita nämä. :) Itsellä on meikin suhteen vähän se logiikka, että painopiste joko silmiin tai huuliin, mutta ei molempiin, koska en viihdy kovin vahvassa meikissä. Punasta kyllä tykkään ja omasta mielestäni myös tämä sävy sopii minulle. Kiitos silti mielipiteestäsi!

 • Jenniii

  Kiitos! :)  Huulipunan käyttö taitaa kyllä alkuun olla nimenomaan opettelua vaativa juttu. Muistan, kuinka kummalliselta minusta alkuun tuntui, kun aloin käyttää kirkkaanpunaista huulipunaa. Ujostutti ja tuntui, että kaikki tuijottavat. :D Puhumattakaan siitä, että jännitti, onko sitä nyt hampaissa tai onko se levinnyt. 

  Nude-sävyisistä huulipunista en valitettavasti tiedä paljoakaan, koska en itse oikein sellaisia ole koskaan käyttänyt. Jos muistan oikein, niin Lumenen tämän syksyn valikoimassa taisi olla useampi nude-sävy, joten käyhän vaikka niitä tutkimassa, jos et muuten oikein tiedä, mistä aloittaa. :)

 • eibeigeä

  Kaunis huulipuna, ja ekasta kuvasta sain vahvat Michelle Pfeiffer – vibat!

 • Jaana B

  Hei Pupu! =)

  Blogisi ansioista löysin tämä Yves Rocherin mainion huulimerkkisarjan, kiitos! Tämä on merkki, joka minusta on aliarvostettu, laatuun ja hintaan nähden nämä punat on ylivetoja, etenkin jos pystyy hyödyntämään roimia alennuksia. YR on kauppa, johon monien naisten ja nuorten eurot hyvin riittää. Aikanaan se oli eläinten suojelussakin edellä ja esikuva, kun tuotteita ei testattu eläimillä. Mielellään ottaisin enemmänkin kauneusvinkkejä tältä merkiltä.

 • Kaitlin

  toi eka kuva on kyllä niin uber-söötti että :)
  ja nyt mun tekee mieli punaista huulipunaa!

 • Heleää

  Jestas, että olet kaunis ja hehkuva!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Et itse asiassa ole ensimmäinen, joka on sanonut tuosta Michelle Pfeifferista. Jokin piirre siis ilmeisesti on yhteneväistä. :)

 • Jenniii

  Onpa mainiota, että löysit nämä loistotuotteet meikäläisen innoittamana. Muutenkin YR:lla on todella hyviä meikkituotteita. Löysin nämä itsekin yläasteaikojen jälkeen ensimmäistä kertaa uudelleen nyt vasta pari vuotta sitten, kun lähdin mukaan merkin meikkikampanjan kasvoksi ja tykästyin tosi kovasti. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Punainen huulipuna on kyllä täydellinen piristyspilkku kasvoille näinä harmaina syyspäivinä.

 • Jenniii

  Kääk, kiitos! :) Hehkuvan meikkipohjan niksit ovat tulossa jakoon lähiaikoina, kun aurinko sen verran pilkistäisi tuolta pilvien lomasta, että saisin hyvät kuvat napattua!

Related posts