2/10/14

Päivän kuva

7 53 veikko1.jpg

Huh, tänä aamuna tuli vähän kiire lähtö ja siitä syystä ei meikäläisestä ole tänään kuulunut. Painuin Ikea-kassillisen kanssa kampetta valokuvasstudiolle ja tällaisissa merkeissä olen viettänyt tätä päivää. Oli aivan huippu päivä valokuvaaja Veikko Kähkösen, meikkaaja Marina Laveniuksen ja Veikon assistentin Emman kanssa. En malta odottaa, että pääsen esittelemään teille kuvaushetkemme tuotoksia. :)

Translation: The reason for my blog silence today is this. I spent an amazing day with photographer Veikko Kähkönen, make up artist Marina Lavenius and Veikko’s assistant Emma Sarpaniemi. Can’t wait to show you the results!

Photo: Emma Sarpaniemi

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • paju

  Instagramiin kommentoikin jo, mutta tulin kertaamaan: siis huhhuh Jenni!! <3

 • -elena-

  Ai vitsi! Veikko on aivan huippu sekä tyyppinä että valokuvaajana! Hän oli hiljattain kuvaamassa ystäväni häissä ja miten kauniita kuvia hän siltä päivältä nappasi!

 • Ellikkä

  Veikko on kyllä ihan uskomattoman taitava, vanha ala-asteen luokkakaverini. Jospa joskus itsekin maksaisin itseni hänen kuvattavakseen, sen verran taitava tyyppi on.

 • Jenniii

  Kääk, kiitos! :D Täytyy myöntää, että ammattimeikkaajan kädenjäljellä oli takuuvarmasti vähän ansiota tuossa. ;)

 • Jenniii

  Kuule, paraskin puhumaan. ;) Mutta kiitos kaunis!

 • Jenniii

  Veikko on kyllä huippu! Olen tiennyt hänet pitkään, mutta nyt vasta pääsin tapaamaan livenä ja kyllä oli mahtava päivä. :) Odotan innolla, että pääsen näyttämään teille valmiit kuvat!

 • Jenniii

  Veikko on huippu! Jos joskus taitavaa kuvaajaa tarvitsee, niin voin kyllä oman kuvaussessioni perusteella suositella lämpimästi. :)

Related posts