1/10/14

Tilda Swinton -elokuvien sarja alkaa Orionissa tänään

53 tilda_Narnia.jpg

En selvästikään ole ainoa, johon Tilda Swinton on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. :) Näin päättelin kommenteistanne, joita olitte jättäneet pari päivää sitten starttailemaani leffakisaan. Sain arpoa ihanaan elokuvateatteri Orioniin 3 kahden hengen lippupakettia Tilda Swinton -leffasarjan elokuviin, mutta älkää missatko sarjan upeaa tarjontaa, vaikka arpaonni ei tällä kertaa olisikaan osunut kohdalle. Orionin leffavalikoima on nimittäin upea, eivätkä liputkaan kustanna kuin 6,50 euroa (tosin jäsenkortin hankkimalla pääsee vieläkin edullisemmalla). Itse aion suunnata katsomaan ainakin Rakkautta italialaisittain, mutta myös Poikani Kevin sekä Orlando kiinnostaisivat erityisesti. Ensimmäinen leffasarjan näytös esitetään Orionissa jo tänään eli jos ei ole illaksi tekemistä, niin suosittelen!

Tällä kertaa onnettaren suosiossa olivat he:

Tuulis:

Valintani olisi Rakkautta italialaisittain! Ja näytös ti 28.10.2014 21:00. Harmi kun Only lovers left alivea ei ollut, missasin sen leffateattereissa…

Norra:

Juuri eilen tuli taas Tildaa ihailtua Snowpiercerissä, missä Tilda olikin sitten se ainoa asia mistä jäi jotain positiivista sanottavaa :D Näistä voisin lähteä katsomaan Poikani Kevin:in pe 31.10.

Jemina L:

Leffalistalla on jo pitkään ollut Rakkautta Italialaisittain! Oispa kiva viettää tiistai-iltaa Tildan kanssa, tuolla 28.10. näytöksessä :)

Käykäähän tsekkaamassa sähköpostinne! :)

tilda-swinton-io-sono-l-amore.jpg

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts