30/09/14

Mustavalkoinen syyspäivä

16 76 asu.bw5.jpg

Ette usko, miten kauan vietin näitä kuvia editoidessa, kahdestakaan syystä: a) kuvat eivät juuri näytä siltä kuin niille olisi tehty mitään aivan pientä yksinkertaista perussäätöä kummempaa & b) tuhrasin muokkaukseen tuntitolkulla aikaa. Vaihdoin hiljattain tietokonetta ja siirryin viimein PC:stä mäkkiaikaan. Olen jonkin verran käytellyt mäkkiä aiemminkin, mutta osa tutuista rutiineista meni uuden koneen ja uuden ohjelman myötä aivan uusiksi. Olen tapellut etenkin kuvanmuokkauksen kanssa kovasti, kun en ole saanut kuvista sen näköisiä kuin olisin halunnut. Nyt vihdoin tänään keksin, miten saan nuo haluamani asiat tällä eri ohjelmalla tehtyä – JEEE! Varmaan kolme tuntia siinä meni ja sain tehdä homman moneen kertaan uusiksi, mutta vihdoin alkaa sujua. Jenni vs. tietokone 1-0. :D

asu.bw6.jpg

Mutta sitten siihen itse asuun… Jouduin elokuun Trendiin bloggaajien stailauspalstalle keksimään kolme asua ohuen poolopaidan ympärille ja vaikka haaste tuntui alkuun hankalalta, stailausprojektin myötä innostuin varovaisesti noista ohuista pooloista itsekin. Ja nyt sitten kokeilin sellaista käytännössä. Puin ohutta villaneulosta olevan poolon tällä kertaa raidallisen minihameen kanssa (joka olisi selvästi pitänyt silittää ennen kuvien ottamista, mutta oh well…) ja matchasin asuun mustavalkoiset kengät. Miksi muuten kutsuisitte noita kenkiä? Eivät ne oikein loaferitkaan ole? Ja herrainkengissä taas on yleensä nauhat. No en tiedä, miksi noita kutsuisi, mutta tykkään kengistä valtavasti. Mustavalkoista komboa piristin sitten viime aikojen tuttuun tapaan pinkillä laukulla sekä huulipunalla.

asu-bw7.jpg

Olen muuten huomannut, että vaalea huivi tällaisina syyspäivinä tuo kasvoille ihanasti valoa. Heti näyttää jotenkin raikkaammalta ilme, kun kasvojen lähettyvillä on jotakin tuollaista vaaleaa pintaa. En ikinä muista ratkoa huiveistani noita materiaalilappuja irti ja hoksasin tälläkin kertaa vasta kuvien ottamisen jälkeen, että siellähän se lippunen taas valkoisena loistaa. Oh well, vol. 2. :D Ei se ole niin justiinsa. Sentään ei ollut vessapaperia kengässä tai hameenhelma sukkahousuissa. ;)

Translation: Black and white outfit with a touch of pink from the other day. :)

asu.bw4.jpg

Trenssi Et Cetera, poolopaita Black Swan*, minihame Monki (sample)*, kengät & Other Stories, huivi Monki*, aurinkolasit Urban Outfitters, laukku Tommy Hilfiger*, kultasormus vintagehuulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*-merkityt saatu blogin kautta

asu-bw8.jpg asu-bw9.jpg asu.bw6b.jpg asu.bw2.jpg asu.bw9.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • These shoes and scarf are so perfect! That little bag gives a nice pop of color do this minimalistic outfit. :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Annikkik

  Aika tummat sukkikset, tulee sellaiset mummosukkikset mieleen :) Jalat näyttää vähän pölkyiltä noissa. Tai ehkä se on sukkisten, hameen ja kenkien yhdistelmä?

 • Vierailija

  Sulla on tosi kulunutta kynsilakkaa

 • Ilana

  Se sitten jaksaa aina ilahduttaa, kun tullaan huutelemaan nimettöminä ja sitten päälle tykätään omista ikävistä kommenteista :(

 • Todellinen pölkkyjalka

  Juuri, kun katsoin, että ompas sulla Jenni mahtava, terveen ja urheilullisen näköinen kroppa: jota pukee minihame ja matalat kengät…
  Niin joku toinen näkee nuo kauniit jalat ”pölkkyinä”. Jos mummosukkikset (en muuten käsitä miten nuo voi tuoda mieleen mummon) saa aikaan moisen efektin, niin en enää koskaan valitse muita kuin ihonvärisiä.
  Ja tuo kynsikommentti :D.
  On täydellisiä ihmisiä liikkeellä tänään. Harmi, että häiriintyvät niin muiden epätäydellisyydestä. Huoh!
  Kiva asu ja hyviä ideoita, taas. Kiitos Jenni, ihanainen!

 • Ninnish

  Kauhistelin silloin viimeksi niitä valkoisia poolopaitoja, mutta nyt pitää sanoa, että musta versio näyttää oikeasti aika tyylikkäältä! Etenkin tuon hameen kanssa :) P.S. Katsoin ensin, että kengät ovat mustat sandaalit valkoisten froteesukkien kanssa! Onneksi näin väärin :D

 • Jenniii

  Thank you sweetie! :) That little bag seems to be the perfect accessory to almost every outfit right now. :D

 • Jenniii

  Mummoja ja pölkkyjalat. :D Onneksi en itse näe samaa, kun katson peiliin.

 • Jenniii

  Kulunutta kynsilakkaa? Jos tarkoitat tuota millin-parin kasvanutta paljasta kynttä geelikynsien tyvessä, okei. Muussa tapauksessa kehotan katsomaan vielä vähän tarkemmin uudelleen. :)

 • Jenniii

  Jep, suorastaan mieltä ylentävää! :D

 • Jenniii

  Kiitos! <3 Vähän hämmentävät tuollaiset kommentit kyllä, koska itse tykkäsin tästä asusta älyttömästi enkä hyvällä tahdollakaan näe kuvissa minkäänlaisia pölkkyjä, vaan ihan normaalit hoikat jalat. Ja sitten vielä ihmetellään ja valitetaan, kun naisiin kohdistetaan niin kovia ulkonäköpaineita. Suurelta osin väittäisin naisten kyllä aiheuttavan nuo paineet toisilleen ihan itse. Valitetaan photoshopatuista malleista, mutta samalla haukutaan tavallinen hoikka nainen ties miksi.

  Ja jos tarkoitus oli vinkata, että kannattaisi kokeilla toisen värisiä sukkahousuja, tuo ei ole se tapa. Käytöstavat tuntuvat olevan katoava luonnonvara nykyään, ainakin mitä nettikeskusteluun tulee. Onneksi suurin osa lukijoista on kuitenkin empaattista ja hyvin käyttäytyvää porukkaa. :) Kiitos sinulle ihanasta kommentista!

 • Jenniii

  Musta poolo on oikeasti aika tyylikäs ja klassinen vaate. Voisin hyvin yhdistää tämän myös pillifarkkuihin tai niihin superleveisiin housuihin, jotka juuri pari viikkoa sitten vilahtivat täällä blogissa. :) Ja joo, ei sentään froteesukkia! :D

 • Jenniii

  Kiitos kauniista sanoistasi. :) Minullakin oli musta pooloneule joskus opiskeluaikoina ja käytin sitä ahkerasti, mutta jotenkin se sitten ajan kanssa jäi. Nyt taas tuntuu vuosien tauon jälkeen uudelta ja raikkaalta.

 • Hillevi

  Taisit nähdä väärin ja luulla, että kynnen kärjessä oleva kultainen lakka olisi vain pois kuluneen lakan alta paljastunutta kynttä. Se on helppoa ymmärtää väärin, jos ei katsoyhtään tarkemmin. Olisi ollut kuitenkin hyvä, jos olisit ennen kommentointia katsonut uudestaan, niin olisit välttynyt tältäkin! :)

  Ihana asu, btw!

 • koshka

  Aivan täydellinen raitahame ja voi, mikä kaunotar sen sisällä; olet näyttänyt viime aikoina aivan erityisen kauniilta ja sun asut on olleet myös tosi inspiroivia!

 • Saranda

  En oo aikasemmin hokasannut mitä vaalea kaulahuivi voi tehdäkään kasvoille. Täytyy sun innoittamana kokeilla ja pitää sormet ristissä että toimii yhtä hyvin.

  Muutenkin on tosi kaunis asu! :)

Related posts