24/09/14

Paluu shortsikeleihin

6 53 asu-bcn2d.jpg

Hitto vieköön, että oli maanantaina karu paluu arkeen, kun vettä satoi suunnilleen vaakatasossa ja lämpömittari näytti melkein 20 astetta vähemmän kuin vielä aamulla Barcelonassa. Ehdin siis hetkeksi palata kesätunnelmiin ja -vaatteisiin viikonloppureissullani, mutta Suomen ilmasto muistutti ilahduttavasti ailahtelevaisuudestaan, kun lentokone laskeutui Helsinki-Vantaalle maanantaina iltapäivästä. Ilmeisesti tuolla välin ehti tulla syksy tänne koto-Suomeen oikein kunnolla eikä meikäläisellä ei ollut reissussa mukana edes takkia, auts. Onneksi lentokenttäbussilta ei ollut kamalan pitkä kävely kaatosateessa kotiin. Tykkään kyllä syksystä, mutta pitikö sen lämpötilan hypätä suoraan nollakeleihin?

asu-bcn2b.jpg

Kurkataan silti vielä hetkeksi noihin kesäfiiliksiin, sillä viimeisenä kunnon reissupäivänä tuli ikuistettua asu valokuviin. Huitelin helteessä menemään rennossa pallopaidassa ja hävyttömän lyhyissä farkkushortseissa, mutta eivätpä näyttäneet shortsien lahkeet juuri pidemmiltä muillakaan, joten unohdin kainosteluni. Olalla keikkui uusi pinkki lempparilaukkuni ja tukka oli lämpimän päivän ja skootteriajelulla päässä nököttäneen kypärän ansiosta suloisesti lättänä. Mutta väliäkös tuolla, lomalla on helppo hymyillä. :)

asu-bcn2c.jpg

Farkkushortsit Cubus (sample)*, t-paita Cubus (sample)*, kengät Vagabond, laukku Tommy Hilfiger*, aurinkolasit Urban Outfitters

*-merkityt saatu blogin kautta

asu-bcn2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Ihana asu, tosi tyttömäinen! :) Voisin hyvin kuvitella pukeutuvani itsekin noin. :)

 • Heippa Jenni, tuo pinkki laukku on mitä suloisin. Odotan täällä jo malttamattomana lisää postauksia ja kuvia Barcelonasta!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • viuhu

  Vau, mikä väriero, kun vertaa sivupalkin kuvaa tämän postauksen kuviin! :D

 • Jenniii

  Kiitos! :) Nyt on shortsit taas pakattu kaapin perukoille, mutta olipa kivaa, että niitä pääsi hetkeksi taas käyttämään.

 • Jenniii

  Tulossa on! Luvassa on ainakin vielä muutamat shoppailu- ja ravintolavinkit sekä muita yleisiä tunnelmia ja tunnelmointeja Barcelonasta. :) Ja kiitos, laukku kiilasi heti lemppareiden kärkijoukkoon!

 • Jenniii

  Hahaa, veikkaan kuule, että kyse on enemmän valaistuksesta kuin todellisesta rusketuksesta. :D Ainakin nyt kun koipiani katselen, niin näyttävät aivan yhtä kalpeilta kuin ennenkin!

Related posts