22/09/14

Menovinkki: Twist & Tango Sample Sale with Pupulandia & Aamukahvilla

9 46 twistandtango1.png

Kukkuu! Reissunainen on palannut Barcelonasta sateiseen Helsinkiin ja kotikoneen äärelle. Lähipäivinä on siis luvassa paljon ihania Barcelona-juttuja, matkakuulumisia ja reissuvinkkejä. Sitä ennen kuitenkin haluan esittää kaikille kynnelle kykeneville kutsun: ensi viikolla järjestetään pieni eksklusiivinen Twist & Tangon sample sale -tilaisuus Helsingissä Pupulandian sekä Aaamukahvilla-blogin lukijoille, ja te olette kaikki tervetulleita! :)

Sample sale -myyntejä vietetään Twist & Tangon maahantuojan tiloissa Helsingin Lauttasaaressa ensi viikon tiistaina ja myynnissä on -40-60% alennuksella sekä aiempien että nykyisen sesongin mallikappaleita ennakkoon ilmoittautuneille. Pääsette siis tonkimaan Twist & Tangon aarteita vähän etukäteen ennen loppuviikosta järjestettäviä maahantuojan ystävämyyntejä. Tarjolla on sovittelun ja shoppailun ohella pientä purtavaa ja juomaa sekä tietysti Henriikan ja meikäläisen hurmaavaa seuraa. ;) Jeesailemme enemmän kuin mielellämme, jos joku kaipaa makutuomarointia tai asuideoita, mutta juttusille saa toki tulla ihan muutenkin. Hengailemme siellä paikan päällä koko tilaisuuden ajan, joten olisi tosi hauska nähdä teitä siellä paikan päällä ja jutustella mukavia.

Kuten Henriikkakin omalla tontillaan infosi, niin kyseessä on tosiaan rento after work -henkinen tilaisuus, eikä tarvitse ollenkaan hermoilla pukeutumisesta tai muusta. Paikalle saa ilmaantua just omana itsenään eikä minkäänlaista ostopakkoa ole. Jos löytyy jotakin kivaa, niin mahtavaa, mutta jos ei, niin onpahan kiva päästä moikkailemaan ja juttelemaan naamatusten joka tapauksessa. Jos mielit mukan, niin alla siis vielä tarkat speksit! :)

Twist and Tango Sample Sale with Pupulandia & Aamukahvilla

Aika: ti 30.9.2014 klo 18.30-20.30

Paikka: Itälahdenkatu 22 B, Lauttasaari, Helsinki

Ilmoittautuminen: su 28.9. mennessä sähköpostitse: susanna.suvanto (a) estefan.fi

PS. Paikan päällä järjestetään vielä myöhemmin ensi viikolla 2.-4.10.2014 ystävämyynnit, joten jos joku ei pääse paikalle tiistaina, niin loppuviikosta on vielä uusi mahdollisuus.

PPS. Kuvissa näkyy vähän esimakua Twist & Tangon tämän syksyn herkuista. :)

twistandtango2.pngtwistandtango7.png twistandtango3.png twistandtango6.pngtwistandtango5.png twistandtango9.pngtwistandtango8.png

Photos: Twist & Tango

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sinde

  Ystävämyynti järjestetään varmaankin 2.-4.10. eikä 2.-4.9.? :) Osuipa tuo vaan silmiin.

 • Jenniii

  Aivot selvästi vielä lomamoodissa. :D Kiitos korjauksesta!

 • maami

  ilmottauduin juuri iltaan;) twist & tangolla on kivoja vaatteita. innolla odotan iltaa sekä myös sinun tapaamistasi;)

 • Jenniii

  Mahtavaa! Odotan innolla! :)

 • ekr

  Tiistaina en pääse, mutta tiedätkö mihin kellon aikaan paikka on avoinna loppuviikosta?

 • Ride

  Tiistai ei valitettavasti sovi. Mihin aikaan viikonloppuna?

 • Jenniii

  Tsekkaan tämän ja palaan asiaan! :)

 • Jenniii

  Tarkistan vielä tarkat ajat ja infoan ne tänne kommenttiboksiin. :)

 • Jenniii

  Ystävämyynneistä kiinnostuneille tiedoksi, että ne järjestetään siis samassa paikassa kuin tämä sample sale -tilaisuuskin. Alla tarkemmat ajankohdat:

  to 2.10. klo 8-19

  pe 3.10. klo 8-19

  la 4.10. klo 10-16

Related posts