20/09/14

Hikinen päivä Barcelonassa

14 53 asu-bcn1e.jpg

Terkkuja Barcelonasta! Eilinen päivä hurahti niin vauhdilla ohi, etten ehtinyt tietokoneen äärellä kököttämään. Hotellihuoneen nettiyhteys jättää myös toivomisen varaa – toimii vähän silloin kuin haluaa ja silloinkin aika hidastellen. Mutta täällä nyt ollaan ja reissujuttuja on luvassa runsaasti jo ensimmäisen päivän kuvasaldon pohjalta. Tällä kertaa vuorossa nyt kuitenkin vain asukuvia, sillä varsinaisten reissukuvien läpi käymisessä ja käsittelyssä vierähtää sellainen tovi, että jätän sen hiukan myöhemmäksi. 

asu-bcn1c.jpg

Sää on täällä syyskuisessa Barcelonassa vielä kovin kesäinen – päivälämpötilat huitelevat jossain +26 asteen tietämissä. Kylmä ei siis ole päässyt tulemaan! Oikeastaan sää on ollut aika kostea ja hiostava, joten päälle tekee mieli pukea vain jotakin mahdollisimman kevyttä ja vilpoisaa. Eilen ylle valikoitui harmaameleerattu kellohame, jonka sain joku aika sitten napata mukaani Weekdayn showroomilta poistuvasta sample-valikoimasta. Sen kanssa puin vilpoisaa materiaalia olevan, selästä hauskalla tavalla avoimen topin. Hiuksia on ollut lähes pakko pitää kiinni, kun muuten ne liimautuisivat vain hiestä märkään naamaan ja niskaan kiinni, yyyh. Kainalossa keikkui väripilkkuna uusi pinkki Tommy Hilfigerin laukkukaunokaiseni – tuo laukku on kyllä söpö kuin karkki!

asu-bcn1g.jpg

Olin kerrankin fiksu ja otin matkakengiksi mukaan kunnon lenkkarit ja olen kiitellyt itseäni jo puolentoista päivän jälkeen tästä valinnasta lämmöllä. Eilen tuli käveltyä pari-kolmekymmentä kilometriä, joten lenkkarit olivat kyllä siihen touhuun ainoa järkevä jalkinevalinta. Ja siltikin tuntuu yhä tänään jaloissa, että eilen on kyllä kipitetty muutama askel normaalia enemmän. Nuo Adidaksen lenkkarit ovat aivan lempparikenkäni: uskomattoman kevyet, lenkkareiksi minusta tosi nätit ja maailman mukavimmat kävellä – melkein kuin olisi pelkät sukat jalassa.

Lisää juttuja luvassa taas, kun maltan istahtaa koneen ääreen ja hotellin netti suvaitsee olla yhteistyökykyinen. ;)

Translation: Greetings from sunny and warm Barcelona! Here’s my outfit from yesterday. Thank god, I chose to wear sneakers because we ended up walking up to 20-30 km. I can definitely feel it in my feet now. Some travel pictures coming up later on when I get to a proper internet connection! :)

asu-bcn1b.jpg

Hame Weekday (sample)*, toppi Vero Moda, laukku Tommy Hilfiger*, lenkkarit Adidas*, aurinkolasit Urban Outfitters, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*-merkityt saatu blogin kautta

asu-bcn1d.jpgasu-bcn1h.jpg asu-bcn1f.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lucky you! I would be somewhere nice a warm now too :) Your bag is way too cute! You look lovely!

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Heippa Jenni, olisipa ihana hikoilla juuri nyt Barcelonassa tai jossakin muualla lämpimässä. Nuo Urban Outfittersin aurinkolasit sopivat muuten tosi hyvin sulle, sääli ettei heidän liikettään ole Helsingissä.

  http://www.arcticvanilla.com/

 • nm

  Erittäin fiksu veto kyllä pistää lenkkarit, ja sopii tuon asun kanssa ku nappi päähän! Tajuaisipa joskus itsekki reissatessa valita vähän paremmin jalkineet…

  On muuten jännä huomata miten sitä tottuu noihin lämpöasteisiin. Minä meinaan asustan Brasiliassa tällä hetkellä ja täälläkin mittarit huitelee siinä 24-25 asteessa. Silti pohdin aamuisin että voikohan sitä nahkatakkia nyt kuitenka jättää kotiin ettei vaan tule kylmä. Ja päällä toki ennestään on jo pitkät farkut ja huppari/villapaita :D

 • Minä vain

  Taidan olla vähän kateellinen tuosta laukusta.. :D Ja siitä, että olet Barcelonassa.. :D

 • Sonja Säde

  Moi Jenni! Mitenkäs Barcelonassa tähän aikaan vuodesta -onko siellä jo kesäsesonkeja rauhallisempaa? :) oon pitkään miettiny sinnekin päin matkaamista, mutta kaipaan vinkkejä hyvästä ajankohdasta.

 • lodju

  Voi että miten sulonen laukku!! Mmmmä haluan myös tommosen ^^

 • Jenniii

  Thank you Natali! :)

 • Jenniii

  Oli kyllä ihana reissu. Siellä lämmössä tuli tulle, että oli jo ehtinyt unohtaa, miltä kesä tuntuu ja miten lämmin voikaan olla. :) Ja kiitos, noista Urban Outfittersin laseista on kyllä tullut ihan lempparit!

 • Jenniii

  Joo, piti hiukan miettiä, että mitä vaatteita noihin lenkkareihin saa soviteltua. Mutta ehdottomasti oli siis järkevin kenkävalinta, koska lenkkareiden kanssakin jalat olivat siitä kävelyn määrästä aika hajalla seuraavana päivänä. 

  Ja tuo on muuten tismalleen totta, että jotenkin siihen lämpöön aina vähitellen tottuu. Tuollainen parin päivän pyrähdys lämpimään täältä jo viilenneistä säistä sai hien puskemaan pintaan ja vielä kylmemmältä tuntui tämä sateinen Helsinki tänään kotiin palatessa. Tuohon en ole itse vielä koskaan päässyt, että 25 asteessa tulisi vilu, mutta ehkä se onkin mahdollista vasta, kun oikeasti on ehtinyt pidempään asua jossain lämpimässä. :D

 • Jenniii

  Laukku on kyllä ihana, myönnän! :D Mutta Barcelonaan saa aika edullisia lentoja, sillä mm. Norwegian lentää sinne suoria lentoja. Kannattaa tsekata tarjoukset!

 • Jenniii

  Minusta tuntuu, että väkeä tuolla Barcelonassa taitaa olla aina – ainakin nyt turisteja tuntui olevan paljon, joskaan en tiedä, mitä se voi pahimmillaan olla, kun ei ole oikein vertailukohtaa. Itseäni turistivilinä ei sinänsä suuremmin häirinnyt, koska pysyttelimme tarkoituksella poissa niiltä kaikkein vilkkaimmilta turistialueilta ja -kohteilta. Sään puolesta tämä syyskuu oli ihana – aurinkoista ja lämmintä. Edellisreissu ajoittui pääsiäisen tienoille ja silloin oli vielä aika viileää ja moni paikka pyhistä johtuen luonnollisesti kiinni. Oman kokemukseni perusteella uskallan kyllä syyskuuta suositella, on varmasti rauhallisempaa kuin ne aivan vilkkaimmat loma-ajankohdat eikä ole niin kuumakaan kuin keskikesällä.

 • Jenniii

  Hihii, söpö se kyllä on. :) Samaa laukkua on saatavilla monessa muussakin värissä tuolla Helsingin liikkeessä, mutta oma lemppari oli (ylläri!) tämä pinkki.

 • Sonja Säde

  Syyskuu kuulostaa kyllä miellyttävältä ajankohdalta! Pääsee Suomen sateita karkuun ja siellä päin tuntuu tähän aikaan vielä aurinkokin paistelevan lämmittävästi :) Venetsiassa (toisessa suuressa turistikohteessa) oon ite ollu joskus syksymmällä ja vaikka matkailijoita yhä riitti, niin ei ahdistukseen asti. Eikös siellä Etelä-Euroopassa oo just kesälomatkin loppuneet? Mutta hei kiitos vinkeistä! Täälläkin otetaan Barcelona jälleen uuteen harkintaan tulevia kaupunkilomia suunnitellessa!

 • roosaaa

  Kaunis Jenni, oletkohan sattumoisin kuullut Kasmir – Ryan Gosling kappaletta ? :D Musta kappale on kyl tosi hauska ja Kasmir ilahduttaa aina, mut jotenkin automaattisesti mun oli tultava vinkkaa sulle tästä kappaleesta vain ton nimen perusteella ;)

Related posts