18/09/14

R&A-kisan voittajat

56 officialadvancedStyle_poster_7_31.jpg

Rakkautta & Anarkiaa -leffafestari alkaa tänään, joten on aika arpoa muotidokumentti-kisan voittajat! :) Suosittelen lämmöllä molempia elokuvia – itsehän pääsin ne kurkkaamaan jo ennakkoon. Kannattaa todellakin tsekata myös R&A:n muu tarjonta, sillä tänäkin vuonna mukana on huima kattaus elokuvia ja dokumentteja ympäri maailman. 

Mutta nyt siis aika julistaa voittajat. Sain arpoa yhteensä 4 kahden hengen lippupakettia, joista kaksi Advanced Style -leffaan ja kaksi Dior and I -leffaan. Tällä kertaa onni potkaisia seuraavia: 

ADVANCED STYLE

s1mpukka:

Advanced style! Aihepiiri vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta, muistan tykänneeni tosi paljon samaa aihepiiriä hipovasta dokkarista ”About face” (kantsii muuten vilkasta). Ikääntyminen ja oman tyylin muuttuminen siinä samalla kiehtoo varmasti itsekutakin, minua muiden joukossa. Varsinkin kun vietän syntymäpäiviäni R&A avajaisten tienoilla, lippujen voittaminen olisi ehdottomasti piste i:n päälle synttäreitä vietettäessä ;) Paras olisi ehkä tuo ti 23.9. näytös.

Anna-Mari:

Advanced style. Rrrrakastan tuota blogia ja noita aivan aseistariisuvan hurmaavia leidejä! Ja tiistain 23.9. näytös (keskiviikkokin kävisi)-

DIOR AND I

JuuliaE:

Tuo ’Dior and I’ traileri näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja toivottavasti siinä tuotaisiin enemmän ompelijoita ja heidän työtä esille. Olisi ihanaa nähdä isojen muotitalojen suunnitelluprosessia. Ja jos voitto onnistuisi osumaan kohdalle niin mielellään näytökseen ke 24.9.2014 klo 18.45.

Iti:

Ah mikä ihana kisa! Rakkautta ja Anarkiaa on joka syksyn must to do -listalla, mutta ikinä en ehdi katsomaan kuin muutaman elokuvan, vaikka ohjelmistossa on aina monen monta kiinnostavaa leffaa..tämän vuoden ohjelmistoa en ehtinyt vielä vilkaista kuin pikaisesti ja tiesin, mikä elokuva ainakin pitää ehtiä katsomaan – juurikin ”Dior and I”. Ihana päästä näkemään tuo kok prosessi ja täytyy myöntää että kiehtoo myös päästä kurkistelemaan vähän myös Raf Simonsin elämään! :) Ensisijianen toive olisi siis Dior and I ja tuo 24.9 18.45 näytös…varmasti upea kokemus olisi myös tuo Advanced Style dokumentti, joten ei haittaisi ollenkaan jos sitä sen sijaan pääsisi katsomaan! Upeaa, että näitä mielenkiintoisia muotidokumentteja ja elokuvia tehdään koko ajan enemmän – monipuolinen ja rikas ala, jota käsitellään kuitenkin monesti aika yksipuolisesti varsinkin valtavirtajulkisuudessa!

Käykää tsekkaamassa sähköpostinne! :)

PS. Suosittelen muuten myös pari vuotta sitten R&A-festareilla näytettyä, ikääntyvistä huippumalleista kertovaa About Face -dokumenttia, josta yksi kisavoittajistakin kirjoitti kommentissaan. Todella mielenkiintoinen dokkari herätti minussa paljon mietteitä sen nähtyäni ja tulipa niitä purettua täällä bloginkin puolella. Tuon jutun pääsee lukemaan TÄSTÄ, jos kiinnostaa. :)

Tags: , , , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts