17/09/14

Ryan Gosling ja Eva Mendes: tyttövauva!

7 45 ryan-eva.jpg

Oih ja voih. Olin tyystin onnistunut blokkaamaan mielestäni sen huhun, että Ryan Goslingille ja Eva Mendesille olisi tulossa perheenlisäystä. Tänään kuitenkin koitti karu paluu todellisuuteen, kun uutisotsikot julistivat, että parille on syntynyt tyttövauva. Kaipa se on sitten onnitteluiden paikka ja aika hyväksyä, että ehkä en sittenkään pääse Ryanin kanssa naimisiin… Yhyy! Mutta että onnea kai nyt sit! Vähän edes saan lohtua siitä, että kyseessä on varmaan maailmankaikkeuden kaunein vauva.

Tätä uutista (onnen)kyynelehtiessä on hyvä palata Meghan O’Keefen pari vuotta sitten kirjoittaman legendaarisen kirjeen äärelle. Avoin kirje Ryan Goslingille ja lempiotteeni siitä tässä alla:

Did you hear that loud boom in the far off distance? Those were my ovaries exploding.  That’s it. They’re done. I will never be able to give birth to children of my own because I have seen what you look like when you hold a little girl in your arms. But why would I want to give birth to children of my own when I know they won’t be yours? Do you know how many days of my life I’ve spent crying into my cardigan sleeves because I have to live with the knowledge that I will never give birth to your children? Nine. Technically, I’ve spent fourteen days crying, but the other five happened in the summertime so I wasn’t wearing a cardigan.

Koko hulvattoman kirjeen voi lukea TÄÄLTÄ. :D

Translation: As hard as I’ve tried to block this from my mind, it seems it is no longer possible. Today the news finally broke that Eva Mendes really was pregnant with Ryan Gosling’s baby and has now given birth to a baby girl. Congrats, I guess! Too bad this means that I will never get married to him after all. Appropriate reading for the next few days: Meghan O’Keefe’s open letter to Ryan from a few years back. :D

Photo: All Over Press

Tags: , , ,

Categorised in: Yleinen

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Rosanna

  No tällä vauvalla on kyllä käynyt melkoinen tuuri geenejä jaettaessa! :D 

 • Tinttis

  hahhahhaha, hulvaton kirje :D! Voisin kirjottaa tuollaisen mutta Tom Hardylle! ;D

 • Ai hänkö on nyt se kovasti kohkattu Ryan Gosling?! Mulla on jotenkin aivan mennyt koko ihminen ohi :D Mutta onhan hän kyllä komea. Ja Eva Mendes kaunis. Ja hauska tuo kirje!

 • tiippa

  Nyt, kun luin tuon kirjeen kokonaisuudessaan, ymmärrän paremmin, miksi Ryan on niin ihana minun ja monen muun naisen ( ja miehen) mielestä: syy on tosiaan se, miten Ryan katsoo leffoissaan (ja tietenkin myös irl) naistaan. Tämän takia moni varmaan ihastuukin Ryaniin katsottuaan jonkin hänen leffoistaan, kellä ei muka mene polvet veteläksi sen katseen ansiosta? :D

 • Minä vain

  Hahha! Kun luin aamulla tän uutisen, tulit, Jenni, mieleeni! ;)

 • Laura T.

  Okei. Eli multa on mennyt ohi sekä Mendes että lapsihuhut. Todellisuuspakoako? En myönnä.

 • Vierailija

  Hyvä puoli on, että melkein kaikki miehet täällä Ruotsissa näyttävät tolta. Ja paremmiltakin.

Related posts