16/09/14

Hyvän mielen Plätscher

2 20 paul_kalkbrenner_1.jpg

Tutustuin viime kuussa Flow-festareiden soittolistaa etukäteen fiilistellessäni itselleni entuudestaan tuntemattomaan artistiin nimeltä Paul Kalkbrenner. Ilmeisesti herra on varsin suosittukin, mutta minä olin jotenkin onnistunut missaamaan tyypin täysin. Iloisena hyrräävä Plätscher-kipale sai heti hymyn huulille ja tanssijalan vipattamaan – sekä kotona Spotifyssa kuunneltuna että myöhemmin sitten Flow-festareiden teltassa nautiskeltuna. Jostain syystä tämä biisi on jäänyt soittolistoilleni sellaiseksi hyvän mielen kappaleeksi, joka aina jotenkin onnistuu nostattamaan tunnelmaa. Eli tässä vähän tiistai-iltapäivään nostatusta teille muillekin. :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts