16/09/14

Hyvän mielen Plätscher

2 35 paul_kalkbrenner_1.jpg

Tutustuin viime kuussa Flow-festareiden soittolistaa etukäteen fiilistellessäni itselleni entuudestaan tuntemattomaan artistiin nimeltä Paul Kalkbrenner. Ilmeisesti herra on varsin suosittukin, mutta minä olin jotenkin onnistunut missaamaan tyypin täysin. Iloisena hyrräävä Plätscher-kipale sai heti hymyn huulille ja tanssijalan vipattamaan – sekä kotona Spotifyssa kuunneltuna että myöhemmin sitten Flow-festareiden teltassa nautiskeltuna. Jostain syystä tämä biisi on jäänyt soittolistoilleni sellaiseksi hyvän mielen kappaleeksi, joka aina jotenkin onnistuu nostattamaan tunnelmaa. Eli tässä vähän tiistai-iltapäivään nostatusta teille muillekin. :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Paul Kalkbrenner näyttelee myös pääosaa loistavassa elokuvassa nimeltä Berlin Calling (2008). Elokuvassa on Paulin tekemät musiikit ja tämä leffan soundtrack on myös aikas hyvä! :)

  • Jenniii

    Kiitos vinkistä! :) Enpäs tiennytkään, että herra on kunnostautunut myös näyttelijänä!

Related posts