14/09/14

Tunnelmia Lindex 60v. -juhlanäytöksestä

1 59 Lindex-60-years-fashion-show-1246.jpg

Yhteistyössä: Lindex

Noniin, nyt on Göteborgista kotiuduttu ja pääsen vihdoin Lindexin muotinäytöskuvien kimppuun. On pakko sanoa, että Lindexin järjestämä spektaakkeli nousi kyllä hienoimpien muotinäytöskokemusteni joukkoon ihan kepeästi. Onnentyttönä pääsin seuraamaan näytöstunnelmia ihan eturivistä käsin ja aina kun ehdin ajatella ”WAU!”, ilmestyi silmien eteen heti seuraavassa hetkessä jotain vieläkin mahtavampaa.

Lindex-60-years-fashion-show-1251.jpg

Muotinäytös järjestettiin siis Lindexin 60-vuotisjuhlien yhteydessä ja samalla esiteltiin yleisölle myös Jean Paul Gaultierin suunnittelema yhteistyömallisto. Näytös oli jaettu teemoittain useampaan eri osaan ja jokaista näytösosuutta tähditti liveartisti. Olin innoissani jo näytöksen avanneesta Britta Perssonista, mutta hänen jälkeensä ääneen pääsivät vielä Jenny Wilson, Icona Pop, Agnes sekä Sophie Ellis-Bextor (!), joka oli luonnossa vieläkin kauniimpi kuin kuvissa, mikäli se nyt edes on mahdollista.

Lindex-60-years-fashion-show-7897.jpg

Loistoartistien lisäksi lavalla nähtiin sekä suomalaisia mallikaunottaria, kansainvälisiä supermalleja että yksi Victoria’s Secretin enkeli. Bongasin nimittäin catwalkilta ainakin Karen Elsonin, Izabel Goulartin, Frida Gustavssonin ja Caroline Winbergin. Suomalaismalleista lavalla astelivat Saara Sihvonen, Anna Nevala, Julia Välimäki ja Caroline Farneman.

Lindex-60-years-fashion-show-1262.jpg

Itse näytös oli stailauksineen aivan huikea! Ensin lavalle marssitettiin hempeän vaaleita sävyjä ja syksyisiä neuleita, myöhemmin nähtiin boho chic -tyyliä sekä bisnes- ja juhlapukeutumista. Välissä catwalkin valloitti noin 50 lapsen joukko, joka otti tilan haltuun skeitaten ja heittäen kärrynpyöriä. Monella taisi kyyneltä puskea silmäkulmasta, kun pienimmät söpöläiset ujoina tepastelivat catwalkia eteenpäin. :D Näytös huipentui Jean Paul Gaultierin suunnitteleman yhteistyömalliston esittelyyn, jonka avasi supermalli Karen Elson. Ja nähtiinpä lopulta catwalkilla konfettisateessa itse suunnittelijakin. Sanat eivät tee oikeutta, joten kurkatkaa tilaisuudesta tehty video TÄÄLTÄ, niin saatte paremman käsityksen. :)

Kiitos vielä Lindexille upeista kekkereistä ja näytöksestä sekä mielettömästä tilaisuudesta päästä jututtamaan Jean Paul Gaultieria. Haastattelun voitte lukea täältä blogin puolelta lähiviikkoina. :)

Translation: Thank you Lindex for an amazing fashion show this week. And congratulations on your 60th anniversary! :)

Lindex-60-years-fashion-show-1267.jpg Lindex-60-years-fashion-show-1256.jpgLindex-60-years-fashion-show-1255.jpg

Photos: Lindex

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jenniii

    Joo, suunnittelu alkaa kyllä nyt olla kohdallaan. Materiaaleista en osaa valitettavasti sanoa kovin tarkkaan, mutta toivon kyllä myös, että akryylista olisi viimein luovuttu. Sen verran kyllä pääsin aiemmin järjestetyssä pressitilaisuudessa panemaan merkille, että Gaultier-mallistossa on ainakin aitonahkainen biker-takki.

    Oman kokemukseni mukaan Lindexin vaatteiden laadussa ei sinänsä ole valittamista. Etenkin merkin alusvaatteista ja farkuista olen tykännyt tosi paljon. Mutta ehkä itse vaistomaisesti välttelen jo kaupassa niin hanakasti niitä tekokuituja, etten ole tullut edes ajatelleeksi tai kohdanneeksi käytännössä laatuongelmia, kun akryyli ei koskaan päädy omaan ostoskoriin.

    Yksi viime aikoina hämmästyttänyt seikka on muuten se, että monet ns. paremmatkin merkit ovat alkaneet enenevässä määrin käyttää akryylia neuleissaan. Useamman kalliin merkin ”villapaidoissa” on ollut 50% akryylia, kun neuleita on alkanut tutkia tarkemmin. En oikein ymmärrä, mistä siinä puserossa enää sitten maksetaan, jos materiaalikin on surkeaa. Pieni määrä akryylia ei välttämättä pilaa vaatetta, jos muu osa on villaa ja muita hyviä kuituja, mutta 40-50% akryylia takaa yleensä kyllä sen, että neule nyppyyntyy käyttökelvottomaksi varsin nopeasti.

Related posts