12/09/14

Vaihtelua juhlatyyliin: mekon sijaan housut

28 59 jenni.pupulandia-9733.jpg

Osa teistä onkin ehkä ehtinyt jo tsekkailla muotinäytös- ja juhlatunnelmia eilisillalta Instagramin puolelta. Juttua eilisen upeista Lindex-kekkereistä on luvassa vielä myöhemmin, mutta ajattelin pitkästä aikaa esitellä tähän väliin päivän asun. Tulimme nimittäin bloggaajatyttöjen kesken ikuistaneeksi myös eilisillan asut ennen juhlapaikalle lähtöä.

jenni.pupulandia-9689.jpg

Yleensä kaiken maailman kissanristiäisiin tulee aina ensisijaisesti pukeuduttua mekkoon ja muotikansan juhlissa hallitsevin väri on musta, joten tällä kertaa päätin lähestyä juhlafiilistä vähän toisesta kulmasta: ei lainkaan mustaa ja mekon sijaan valitsinkin juhlatyylini lähtökohdaksi housut. Tara Jarmonin leveälahkeiset housut ovat itse asiassa päässeet ylle jo montakin kertaa, mutta tulivat kuvatuiksi vasta nyt. Sain aikanaan Tara Jarmonin liikkeeseen tekemäni näyteikkunastailauksen yhteydessä valita myös itselleni jotakin ja mukaan päätyivät nuo petroolinväriset pöksyt, jotka olivat mukana myös ikkunastailauksessani. :) Eilisiin juhliin hauskat housut saivat kaverikseen paisley-kuvioidun silkkitopin. 

jenni.pupulandia-9730.jpg

Yksi tämän asun innoittaja oli myös viime viikolla testaamani petroolinvärinen eyeliner, jonka joku lukija jo haastoikin minut yhdistämään johonkin asuun, jotta näkisi paremmin käytännössä, miten meikki toimii. Itse asiassa olen nyt tykästynyt tähän värilliseen rajaustyyliin paljonkin – ja bonuksena se on maailman helpoin juhlameikki. Alun perin olin ajatellut laittaa tähänkin lookiin vielä kiharat hiukset, mutta lopulta tuo graafisempi suora tukka tuntuikin toimivan asun kanssa aika kivasti. Ja okei, myönnetään, että tuli vähän kiire. :D

jenni.pupulandia-9718.jpg

Mutta mitäs muut tuumitte housutyylistä juhla-asuna? Ei varmasti ihan joka naisen juttu, mutta minusta tämä oli hauskaa vaihtelua ainaisille juhlamekoille. Entäs miltä näyttää tuo meikki ihan näin osana koko lookia?

Kiitos vielä Blond Rivetsin ihanalle Kiralle asukuvista! <3

Translation: Lindex 60th anniversary celebration last night was amazing but I will tell you more about that a bit later. First, let me introduce you the outfit of the evening. Instead of going for the usual choice, dress of course, I decided to wear pants. I got these pretty pants abotu a year ago from Tara Jarmon and they are actually quite a nice option for a bit more casual party look. I also got to try out the colourful eyeliner style with this outfit. How do you like it? :)

jenni.pupulandia-9698.jpg

Housut Tara Jarmon*, silkkitoppi Massimo Dutti, pillerilaukku & Other Stories, korkokengät Marni at H&M*, korvakorut Glitter*

jenni.pupulandia-9732.jpg jenni.pupulandia-9722.jpgjenni.pupulandia-9705.jpg jenni.pupulandia-9726.jpg jenni.pupulandia-9690.jpg jenni.pupulandia-9735.jpg

Photos: Kira Kosonen / Blond Rivets

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus, Matkat, Muoti

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oh wow!!! You look outstanding in this outfit! Your make up is flawless and these earrings were the right choice of accessories! :)

  http://lartoffshion.blogspot.com

 • Hauska, ihan sinun näköinen asu! Tunnelmakuvia reissusta ja näytöksestä odotellessa.

 • Minä vain

  Ihana asu!

 • Liu

  Minä näyttäisin vastaavassa asussa ja meikissä aikakoneella 80-luvulta karanneelta transulta, mutta sinulla toimii tosi hyvin! Mahtavaa kun joku uskaltaa poiketa mustasta, varsinkin näin syksyllä. Raikas kokonaisuus :)

 • Mindeka

  Ihan superihana asu!

 • am_

  TOSI hyvä tyyli, sopii sulle älyttömän hyvin, leikkisä mutta samalla elengantti look. :) Tää asu jää historiankirjoihin!

 • RO

  Oot kyllä niin upea!

 • MaijuEmilia

  Raikas ja tyylikäs asukokonaisuus. Erityisesti huomioni kiinnittivät superhauskat korvakorut, jotka kruunavat asun täydellisesti ja mätsäävät yksiin kenkienkin kanssa!

 • Aisha J

  Aivan ihana kokonaisuus! Ja suorat hiukset sopivat mielestäni täydellisesti tähän :)

 • Lauraaaaa

  Huikea asu! Erilaisuudessaan toimiva kokonaisuus. Suoraksi jätetyillä hiuksilla tämä on ihan täydellinen look! Näytät tosi kaunillta!

 • Tää on ihan mieletön kokonaisuus ja rajaus sopii kun nenä päähän.

 • Jenniii

  Thank you, sweet Natali! :) The best part of that makeup is that it is sooo easy to do. I recommend to try!

 • Jenniii

  Kiitos! <3 Kamera jäi loppujen lopuksi reissulla vähän paitsioon, kun näytöksessä ei saanut ottaa kameralla kuvia, mutta Instagramin puolella on enemmän niitä ”tunnelmia” ja tänään julkaistussa jutussa sitten vähän professionaalimpaa kuvamatskua virallisten kuvaajien kameroista. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :)

 • Jenniii

  Sait kommentillasi aikaan spontaanin naurunpyrskähdyksen – sen verran elävä visio tuli tuosta lookista. Mutta erittäin positiivista, että meikäläisen versiosta ei tule tuollaiset vibat! Kiitos! :D

 • Jenniii

  Kiitos muru! Pitkään mietin, uskallanko laittaa jotain näin ”erilaista”, mutta jätin sitten tahallaan toisena vaihtoehtona olleen mekon kotiin, etten voisi jänistää. :D Näemmä kannatti!

 • Jenniii

  Apua, kiitos! Olen ihan hämmentynyt, että tämä look on saanut näin varauksettoman positiivisen vastaanoton, koska epäilin, että jakaisi enemmän mielipiteitä. Mutta todella kiva kuulla, että tykätään. :)

 • Jenniii

  Kiitos ihana! :)

 • Jenniii

  Kiitos MaijuEmilia! Korviksissa tosiaan yhdistyy hauskalla tuo hopeanhohtoinen kimallus sekä tummansininen väri, joka toistuu myös laukussa ja topissa. Ujostutti alkuun pukea ylle jotakin näin erilaista kuin ”kaikilla muilla”, mutta kommenttien perusteella kannatti uskaltaa. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Itse asiassa tuo suora tukka taisi olla parempikin vaihtoehto kuin kiharat. :)

 • Jenniii

  Kiitos, ihana kuulla! :) Tuumin itsekin, että ehkä tämä suora tukka oli tämän asun kanssa jopa parempikin vaihtoehto kuin kiharat. Pitää jatkossa uskaltaa toistekin jättää hiukset juhlatyylissä suoriksi!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Olen kyllä tosi tykästynyt tuohon petroolinväriseen rajaukseen. Pitää kokeilla käytännössä vielä sitä sähkönsinistäkin eyelineria johonkin iltakekkereihin. Ja suosittelen todella muillekin: maailman helpoin mutta silti kivalla tavalla näyttävä ja erottuva silmämeikki. :)

 • Coco

  Ihana Jenni! Mä tykkään tosi paljon tästä asusta. <3

 • Empputiina

  Äh, mietin ensin, että omg mimmoset kamppeet, aivan kamalaa. Mutta sitten, hitto kyllähän ton näkönen muikkeli saa vaikka minkä näyttää tyylikkäältä. Epistä, vähä niinkö ylempänäkin oli kommenttia, oon samoilla linjoilla siitä, että mun päällä noi kamppeet sais aikaan vaan vatsalihaskrampin pidätetystä naurusta. Mutta toisilla se vaan toimii.

 • Sinde

  Oot sä vaan upea ilmestys! On mieletöntä, että jollain on rohkeus ja tyylitaju pukeutua aina upeasti, näyttäen aina erilaiselta mutta itseltään.

 • Mindeka

  Rajat on tehty rikottaviksi ;) Todellakin kannatti <3 Ja toi sun uusi kampaus… Wau.

 • Vierailija

  Kaunis asu ja kaunis sinä :) Mutta voi kääk! Mä tykkäisin tosi paljon käyttää tuonmallisia housuja kapealla vyöllä, sifonkipaita housujen alla jne., mutta yllä olevista kommenteista päätellen niin ei vain voi tehdä ellei ole kaltaisesi kaunotar. Olin kyllä itsekin melkein samalla kannalla, mutta vain melkein, ja niitä housuja on minulla kaapissa jo useat odottamassa, ja mä haluuuuuuun käyttää niitä! Nyt pitäisi järjestää korkeavyötäröisten laskoshousujen flash mob ja sinne kaikki tavallisennäköiset naiset valtaamaan tämä tyyli :)

 • Ootpas nättinä :) hirmu kaunis asu !!

  xx Maria

Related posts