10/09/14

Yönsinistä ja kullan kimallusta

11 55 P9104044.jpg

Olin aiiiivan ihastunut niihin valkoisiin kynsiini ja aika moni teistäkin taisi ihastua. :) Eilen oli kuitenkin jälleen aika kynsihuoltoon sekä aika kokeilla jälleen jotakin uutta. Viimeiset kolmet kynnet olivat olleet yksiväriset, joten mietin, että voisi olla taas hetki testata vähän toisenlaista tyyliä. Jotenkin syksy tuo aina tullessaan tummien sävyjen kaipuun ja sopivasti Bio Sculpturen geeleissäkin oli ilmestynyt uusi tummansininen sävy, joten päätin testata sitä. Olinkin ensimmäinen, joka Mariannen mukaan uskaltautui kokeilemaan tuota uutuutta. Viime vuonna alkusyksystä kokeilin ensimmäisen kerran tummansinisiä kynsiä ja nyt samoihin aikoihin vuoden jälkeen tuntuu näemmä sininen jälleen houkuttelevan – tässä uutuusgeelissä on vieläkin sinisempi sävy siinä missä se viimevuotinen taittaa hivenen violettiin.

Bongailen aina kivoja kynsi-ideoita aika ajoin Pinterestin puolelle ja nyt nappasin sitten sieltä ideaa näihin uusiinkin kynsiin. Tummansininen sävy sai nimittäin seurakseen kullan kimallusta. Kynsiin tehtiin hieman ranskalaista manikyyriä muistuttava koristelu, mutta kärjen sisäreuna on maalattu kolmion muotoon. Näissä kynsissä on jotenkin todella ylellinen fiilis, pakko sanoa, mutta tykkään tosi paljon. Vähän kuin olisi dipannut siniset kynnet kultahileeseen. :) Mitäs sanotte muut?

PS. Vinkkaan hei tässä samalla, että jos jotakuta kiinnostaa geelien kokeilu, niin Mariannen salongissa on syyskuun ajan voimassa -20% tarjous yksivärisistä kynsistä tai ranskalaisesta geelimanikyyrista päiväsaikaan klo 9-15 välillä (hintaan ei kuulu vanhojen geelien poisto). Aikoja on rajoitetusti, mutta jos siis pääset päivällä käymään, niin kannattaa ilman muuta kysäistä aikaa ja hyödyntää tarjous. :)

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P9104045.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • JoYlimys

  Ehkä oot tästä joskus jo kirjotellutkin, mutta kuinka se vanha geeli poistetaan? Kuinka kovakouranen käsittely tää on kynsille? Kiitos :)

 • Jenniii

  Geelien poistaminen on Bio Sculpturella melko hellävarainen operaatio verrattuna esimerkiksi rakennekynsiin. Kynnen päälle laitetaan asetonia sisältävään kynsilakanpoistoaineeseen kostutettu vanulappu ja pyöräytetään vähän foliota sormen ympäri. Sitten annetaan hautua noin 10 minuuttia ja pehmennyt geeli vain rapsutellaan appelsiinipuutikulla kynnen päältä pois. Kynnen pintaa ei siis hiota tai viilata, joten tämä on kynsille tosi lempeä menetelmä. :)

 • JoYlimys

  Kiitos vastauksesta! Hyvä tietää :) Hiominen ja viilailu on tosi inhottavaa hommaa.

 • Zinzu

  Heip,

  kuinka usein käyt huoltamassa kynsiä? Karhennetaanko omaa kynttä gelin alle ollenkaan? Ovatko geelit pysyneet hyvin?

 • Jenniii

  Aiemmin kävin melko harvakseltaan, kun vakkaripaikkani oli Tampereella ja minä itse Helsingissä. Tuolloin huoltovälit olivat yleensä 4-7 viikkoa, mutta usein kynnet olivat noiden pidempien välien kanssa jo melko karmeassa kunnossa. Nyt käyn tuolla Mariannella ja olemme pitäneet huoltovälinä yleensä 3 viikkoa. 

  Se miten kauan geelit pysyvät kynsissä on melko henkilökohtaista – joillakin vain pysyvät paremmin kuin toisilla. Pysyvyyteen vaikuttaa paljolti se, mitä kaikkea itse tekee käsillään ja noudattaako ohjeita. Kynsiä ei esimerkiksi saa käyttää työkaluina, hintalappuja tai muita tarroja ei saa raaputella (tämän olen kantapään kautta kokenut monta kertaa) eikä kannata lotrata paljain käsin kovin vahvojen pesuaineiden kanssa (esim. Fairy on kynsille paha). Kynnen oma koostumus vaikuttaa myös sekä toki myös kynsien laittaja. Huolellisen ja taitavan kynsihoitajan kädenjälki kestää kovempaa kulutusta. Omat kynteni eivät nykyään kestä ihan yhtä hyvin kuin aikanaan, mutta 3-4 viikkoa pysyvät yleensä oikein hyvin. :)

  Kynnen omaa pintaa ei mitenkään karhenneta Bio Sculpturen kynsiä laitettaessa, joten tämä menetelmä on omille kynsille turvallinen toisin kuin monet muut geeli- tai rakennekynnet. Tietysti myös tuo hellävaraisuus vaikuttaa jossain määrin pysyvyyteen, koska poistokin onnistuu kynsilakanpoistoaineen kanssa hauduttamalla. :)

 • Zinzu

  Kiitos vastauksesta :) Minulla on ollut pitkään rakennekynnet ja nyt kun olen hetken ollut ilman niin mietin muita, hellävaraisempia vaihtoehtoja. Tämä voisi olla yksi niistä, koska kynttä ei karhenneta lainkaan. Todella kaunis tuo tummansinen.

 • Eikö siis hiota lainkaan? Voiko olla tottakaan. Tämä olisi vastaus mun rukouksiini :). Mulla oli geelikynnet ennen, mutta tosiaan se ohkaiseksi hiominen on liian rankkaa mun kynsille.

 • Todella kauniit! Ja tosiaan kuten sanoit, ylelliset. Näissä on jotain perinteistä slaavilaista glamouria tsaarinajoilta.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Minulle tuli näistä taas jotenkin sellainen itämainen fiilis, mutta miksipä ei tsaarinaikainen slaavi-glamourkin!

 • Nella

  Ovatpa tottavie kauniit! Tuli kans itämais- ja slaavilaisglamourvibat, kumpikin toimii. Mieleen juolahti myös yksittäispakatut Fazerin siniset… Miksi, oi, miksi mulla ei oo kotona suklaata, kamoon, ää!

 • Jenniii

  Totta se on! Ei hiota lainkaan. :) En voisi itse näitä muuten edes harkita, koska omat kynteni ovat niin heiveröiset, etten todellakaan antaisi hioa niitä enää entistä haperommiksi. :D

Related posts