10/09/14

Maailman paras selfie

8 58 jenni-jp-gaultier.jpg

Terkut Göteborgista! Lensin tänne tänään aamulla Lindexin 60-vuotispippaloita varten, mutta itse juhlien ohella reissun jännittävin ohjelmanumero oli kuitenkin se, että pääsin henkilökohtaisesti tapaamaan ja haastattelemaan Lindexille tänä syksynä malliston suunnitellutta Jean Paul Gaultieria. Herra on juuri tismalleen niin veikeä, puhelias ja hurmaava kuin näkemäni haastattelut ja lukemani jutut antavatkin olettaa. Kertakaikkisen mieletön tyyppi!

Kertoilen huomenna varmaan vielä tästä kaikesta lisää, mutta juuri nyt olen vieläkin niin innoissani ja starstruck, etten oikein osaa kirjoittaa mitään. :D Pääsin myös tänään kokemaan aivan ikimuistoisen selfie-momentin, kun sain napata yhteiskuvan itse Jean Paul Gaultierin kainalossa. Tästä ei kuulkaa selfie parane! Jättiläismäinen kiitos Lindexille tästä aivan uskomattoman hienosta tilaisuudesta. <3

Nyt meikätyttö painuu nauttimaan sellaisesta ylellisyydestä kuin vaahtokylpy, sillä hotellihuoneen kylppärissä on kylpyamme. Jee! Mikäs sen parempaa kuin mennä sinne kuumaan kylpyyn lillumaan vielä hetkeksi tässä onnentunteessa. Palataan asiaan taas huomenna! :)

PS. Tunnelmia ja hetkiä täältä reissusta voitte seurailla myös Instagramin puolelta!

Translation: Yep, that’s right! It’s Jean Paul Gaultier and me in that photo. I’m totally starstruck by my interview with him here in Gothenburg. Thank you Lindex for this amazing opportunity! <3

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia / @jennipupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pari suosikkia samassa kuvassa, ei voi sanoa kuin VAU! <3

 • sisa

  Score! Ja bonuksena, mikä ihana paita-asia sulla päällä.

 • hyymiö

  Oooo, no tuota selfietä on paha pistää paremmaksi! Mikä ihana ihana mies, eikä bloggaajassakaan mitään vikaa ole. :D Miten mahtavaa kuulla että joku stara vastaa julkikuvaansa, ollen sydämellinen ja jalat maassa…tiedän omakohtaisesti miltä tuntuu kun idoli osoittautuukin kusipääksi…

 • Lilanna

  Mulle ei nämä muotinimet ole niin kovin tuttuja, tämäkään ei oikein sano mitään, vaikka nimi itsessään onkin tietysti kuultu… mutta silti, vau! Upeaa, että olet saanut tällaisen kokemuksen! Aivan huippua seurata tällaista. :)

 • En ole kateellinen, en ole kateellinen, en ole kateellinen, en ole kateellinen… :-D Siis oikeasti ihan huippua varmasti, nauti!

 • Tiinale

  Katsoin ensin että olet päässyt Tauskin kanssa samaan kuvaan :D

 • Tinnale

  Kiva nähdä sut naked-tilassa, silmäpusseista päätellen! :)

Related posts