3/09/14

Vero Moda -kisan voittajat

53 vm_aug2_0881.jpg

Kyllä vaikuttaisi monelle kelpaavan uusi syksyinen asukokonaisuus, kun lueskelin Vero Moda -kisaan tulleita vastauksia. Aika monella tuntui olevan tarvetta syyskengille, uudelle takille tai lämpöisille neuleille. Oli lohdullista huomata, että aika moni muukin on havainnut tuon saman takkidilemman: niitä ei koskaan oikein ole saatavilla enää siinä vaiheessa, kun sää todella kylmenee. Kivoimmat talvitakit tunnutaan myyvän jo kesän lopulla ja jos havahtuu asiaan vasta talvella, on turha enää haaveilla löytävänsä mitään sopivaa. Sain kokea tämän kantapään kautta, kun onnistuin kahtena talvena perätysten missaamaan sen parhaan takinostosesongin ja hytisin sitten kaksi vuotta vähän liian kevyessä takissa talvipakkasilla. NYT on siis aika katsella niitä talvitakkeja, jos tarvetta on. :)

Kolme onnekasta voitti siis kisassa asukokonaisuuden (ovh. max. 200 euroa) Kampin Vero Moda -liikkeestä. Onnetar on puhunut ja tällä kertaa arpaonni suosi seuraavia:

Katju:

Syksyn ehdoton hanknta oli uudet syyskengät, musta maihari/biker tyyliset! Ne ehdin jo hankkia, mutta niiden kaveriksi olisi mukava hankkia jokin lämmin neule tai vaikka kaksi – sellaisia syksyisen syviä värisävyjä! :)

Jessii:

Täydellistä villakangastakkia olen etsinyt jo monta syksyä. Niiden etsiminen pitäisi aina aloittaa jo elokuussa, kun ensimmäiset takit tulevat. Monesti huomaan, että olenkin syksyllä myöhässä kun niiden käyttöaika tulee.

TaaTaa:

Oi kuinka ihana kisa! Uusi nahkatakki olisi ostos/haavelistalla, myös muhkeat kaulaliinat himoittavat :) eri väreissä tietty.

Käykäähän tsekkailemassa sähköpostejanne! :)

vm_aug3_0399.jpg

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts