3/09/14

Syksyn 2014 meikkitrendi: kreisirajaukset

4 42 7.04623655.jpg

Olen jotenkin viime aikoina tämän uuden tukkapehkon myötä innostunut kokeilemaan vähän uudenlaisia meikkijuttuja. Tutkailin yhtenä päivänä syksyn catwalkeilla nähtyjä meikkitrendejä ja innostuin yhdestä erityisesti. Tämä syksy on totisesti rajausten juhlaa, sillä niitä nähtiin muotiviikkojen näytöksissä vähän vaikka millaisina versioina. Oli koko silmän ympäri vedettyä pandarajausta, kissamaista 60-lukua, liioitellun pitkälle vedettyjä kiekuroita ja ties mitä.

7.05449390.jpg

Yksi sydäntäni eniten sykähdyttäneistä rajaustyyleistä oli kuitenkin reipas värienkäyttö. Kenzon näytöksessä mallien luomille oli sudittu sähkönsinistä, Diorin näytöksessä luomet oli väritetty petroolinsinisellä, Chanel-tyttöjen silmänurkissa pilkahti oranssia ja Altuzarran näytöksissä luomia koristi vahva punainen väri. Gilesin näytöksessä yläluomen sijaan rajauksen painopiste olikin alaluomella ja väri räväkkä turkoosi. 

Olen nyt kesän aikana ja tämän polkkakampauksen myötä jotenkin tykästynyt rajauksiin aivan erityisesti, joten innostuin kokeilemaan tätä trendiä itsekin. Ensin siis vähän makupaloja muotinäytösten meikkityyleistä ja -trendeistä, ja huomenna näytän sitten oman värikokeiluni tulokset! Uskaltaisitteko muut kokeilla tätä trendiä? Ja mikä väri kiinnostaisi rajauskokeiluissa eniten?

7.04629332.jpg

PS. Lily on suureksi ilokseni solminut sellaisen sopimuksen erään kuvatoimiston kanssa, että myös me sopimusbloggaajat saamme nykyään käyttöömme näitä näytöskuvia ja muitan kuvapankkikuvia. Luvassa on siis myös muotinäytösjuttuja kuvien kera. :)

Photos: Andreea Angelescu / All Over Press

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Paulal

  Kreisirajaukset ja vahva meikki ylipäänsä näyttävät usein todella hyvältä valokuvissa ja ehkä myös catwalkilla, mutta oikeaan elämään ne eivät mielestäni sovi. Vahva meikki näyttää luonnonvalossa yleensä todella tökeröltä ja saa ihmisen näyttämään muoviselta, ja tähän tuskin kovin moni haluaa kuitenkaan tähdätä. Kukin tehköön toki makunsa mukaan, mutta omasta mielestä se olisi kyllä tyylikkyydestä kaukana, jos esimerkiksi semmoinen Twiggy-look tulisi vastaan lähikaupassa. Sitä silmämeikin määrää…

 • Laura Pollari

  Tykkään!

  Sähkönsininen näyttää kuvassa sähäkältä, mutta itse vetäisin oliviinvihreeks. :-)

 • Jenniii

  Enpä jotekin itse ollenkaan tätä kirjoittaessani ajatellut, että kukaan näissä tyyleissä lähtisi päivänvalossa lähikauppaan. :D Enemmän miellän tällaiset voimakkaat silmämeikit juhlaan ja iltatyyliin sopivammiksi. Harva päiväsaikaan käyttää smokey eyes -tyyliäkään, vaikka se lienee melko tuttu ja tavallinen silmämeikki? Kaikelle on siis aikansa ja paikkansa. :)

  Minusta myös meikillä saa leikitellä ja on hauskaa kokeilla erilaisia tyylejä, vaikka niitä ei sitten vakituiseen käyttöön ottaisikaan. Kannattaa myös muistaa, että catwalkilla monet näistä meikkitrendeistä on tarkoituksella vedetty vähän överiksi show-tyyliin ja ei näitä ehkä ole tarkoituskaan kotona toteuttaa ihan yhtä villisti, vaan poimia kuvista idea ja inspis ja muokata siitä tosielämän käyttöön sopivampi tulkinta. :)

 • Jenniii

  Jee! :) Sähkönsininen on kyllä aivan mieletön väri silmämeikissä. Oliivinvihreä olikin aivan uusi ajatus, sitä pitänee kokeilla!

Related posts