3/09/14

Mustaa nahkaa

3 48 sss106.jpg

Tänään tupsahti vihdoin postiluukusta tuore Trendin syyskuun numero ja inspiroiduinpa siitä saman tien. :) Olen keräillyt inspiskansioihini Stockholm Street Stylen sivuilta kiinnostavia asuja, joissa on mukana nahkaa ja Trendin nahkahame-jutusta innostuneena päätin, että nyt on aika laittaa nuo inspiraatiokuvat jakoon.  Osa näistä asuista on saattanut vilahtaa täällä blogin puolella joskus aiemminkin muiden inspisjuttujen yhteydessä, mutta eipä tuo haittaa, sillä ainakin itse ammennan ideoita samoista kuvista monesti uudelleen ja uudelleen. :)

Kesähelteillä nahka oli vihoviimeinen materiaali, jota olisin halunnut pukea päällen, mutta nyt syyssäiden tullen alkavat kummasti taas houkuttaa nahkahousut, -hameet ja -takit! Mikäs on teidän muiden lemppari-nahkajuttu tänä syksynä: bikertakki, nahkahousut, kynähame vai jotakin ihan muuta?

Translation: Some leather inspiration for the autumn days by Stockholm Street Style. :)

sss119.jpg sss145.jpgsss116.jpg sss22.jpg sss38.jpg sss39.jpg sss42.jpg sss45.jpg sss61.jpg sss77.jpg

Photos: (published with permission)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts