1/09/14

Kuka lähtee leffaan?

2 45 clueless.jpg

Orionin syksyinen ysäriteinileffa-teema puhuttelee selvästi monia muitakin 90-luvulla lapsuuttaan ja teinivuosiaan viettäneitä – niin innostuneen vastaanoton tuo elokuvasarja tuntui viime viikolla järjestetyssä kisassa saavan osakseen. Koska leffasarja starttailee ensimmäisen elokuvansa kera jo huomenna, on syytä julkistaa kisan voittajat nyt saman tien. Odotetusti kaikkien 90-luvulla nuoruuttaan viettäneiden tyyli-ikoni Cher vei pisimmän korren eli suurin osa teistä taisi olla kiinnostuneita Cluelessista, mutta tulivatpa siellä dramaattiset Romeo + Julia sekä Julmia aikeitakin pian perässä. Annan jo nyt teille varoituksen sanan, että kuulemma monen leffan (etenkin sen Cluelessin) ennakkoliput hupenevat kovaa kyytiä, joten kannattaa olla nopea, jos ehdottomasti haluaa katsomaan jotakin tiettyä leffaa johonkin tiettyyn näytökseen.

Tällä kertaa onni potkaisi kisassa näitä kahta kommentoijaa, jotka pääsevät nauttimaan leffaelämyksestä kaverinsa kanssa:

Lindalin:

Clueless !! Vaikka olihan siellä muitakin joihin on vaan pakko päästä! Esim tuo Julmia aikeita, ei auta se on nähtävä taas uudestaan. Mutta tosiaan Clueless on vaan niin mahtava, itse olen 90- luvulla viettäny lapsuutta nuoruuden ajat on sitten myöhemmin olleet ja kaveriporukalle nämä ysärileffat ei harmi ole tuttuja vaikka itse ne olen ne onneksi löytänyt ja nähnyt. Nyt olisi siis mahtavaa päästä jakamaan clueless innostusta jonkun kaverin kanssa :) Mutta eihän tässä malta mitään arvontojen loppumista odottaa vaan kai se on ainakin joihinkin näytöksiin jo liput varattava, en niin paljon luota arpa onneen kuitenkaan, että sen varaan jättäisin tälläistä tilaisuutta ;)

oman elämän clueless:

Clueless oli yksi nuoruusvuosieni ehdoton lempielokuva, eikä vähiten sen upean muodin vuoksi! :) Otin leffasta paljon vaikutteita omaan pukeutumiseen asusteita ja hiuksia myöten. Alicia Silverstone oli sen ajan idolini, ja olisi mahtavaa nähdä tämä jo klassikoksi muodostunut leffa valkokankaalla,minkä niin moneen kertaan katsoin omassa huoneessa pikkutelkkarista! :) näytös, mihin toivoisin pääsevän olisi To 2.10. klo 18.30.

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne ja vastailkaa pikimmiten, niin voidaan varmistaa teille liput haluamaanne leffaan! :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts