26/08/14

Voihan leopardi minkä teit!

6 40 sss57.jpg

Olen noin miljoona kertaa todennut, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan – niin moneen otteeseen olen mielipiteitäni muuttanut. Muodin saralla eläinkuosit ovat yksi näistä asioista, joiden suhteen olen vannonut vaikka mitä ja joutunut sittemmin syömään sanani. Ne ajat ovat kuitenkin jo kaukana takana päin, sillä nykyään jopa tykkään leopardi-printeistä ja joskus innostun seeproista ja kirahveistakin. Olen tosin melko valikoiva sen suhteen, mitkä kuosit minut sytyttävät: sekä värien että kuvion pitää olla tismalleen kohdallaan, enkä suinkaan innostu mistä tahansa eläinkuosista.

sss7.jpg

Vaikka nykyään näytän jo vihreää valoa eläinprinteille, nautin mieluiten eläimellisestä meiningistä vain hillitysti pienissä erissä kerrallaan. Pilkahdus leopardia kengissä tai seepraa vyössä on sopiva annos meikäläiselle. En voisi kuvitellakaan pukeutuvani leopardimekkoon, mutta toisaalta olen alkanut varovasti syttyä ajatukselle, että eläinkuosi voi toimia suurenakin pintana, jos printti on vain oikeanlainen ja vaatekappale oman tyylinen. Esimerkiksi neuleissa leikkisät eläinkuosit näyttävät monesti hauskoilta ja kieltämättä tuo yllä näkyvän naisen univormukin herätti hämmentävän myönteisiä mietteitä. Ja KÄÄK, nyt kun katsoin tarkemmin, niin huomasin, että kengätkin ovat käärmennahkakuosia! Eläinkuosiunivormu, indeed! Katsotaan vain, niin meikäläinen painelee pian tuolla turuilla ja toreilla jossain leopardihaalarissa. Juuri tästä syystä ei saa sanoa ei koskaan. :D Monesti siihen kelkan kääntämiseen ei tarvita kuin yksi sopivasti vetoava asubongaus.

Tässä vähän Stockholm Street Stylen sivuilta bongattuja ideoita ja inspiksiä jakoon! :) Minkäslainen suhde teillä muilla on eläinkuoseihin? Mihin suuntaan on kelkka kallellaan ja onko kääntynyt matkan varrella montakin kertaa?

Translation: Never say never. I have changed my mind so many times when it comes to fashion, that nowadays I understand not to give any strict statements anymore. ;) My feelings about animal prints have always been quite controversial but slowly I’m beginning to surrender… Currently I like to enjoy my leoprints in small amounts at a time but my goodness, that look above is fantastic. So the small amounts might just as well turn into a leopard overall or something soon, who knows! :D All the beautiful styles are from Stockholm Street Style

sss112.jpg sss-50.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • NinaMaria

  Mä tykkäsin eläinkuosista silloin kun se ei ollut vielä muodissa.  Tykkäsin kohauttaa seeprapöksyilläni. Mutta mitä enemmän noita on alkanut ilmestyä katukuvaan ja ketjuliikkeisiin niin sitä vähemmän olen niistä ollut itse enää kiinnostunut. Mutta täytyy sanoa että tuo ensimmäisen kuvan hame on ihan sairaan upea. 

 • Jenniii

  Minusta taas tuntuu, että leopardi on tietyllä tavalla aina ollut muotia. Vähän sellainen klassikkojuttu, joka nousee ajoittain enemmän pinnalle ja sitten taas hetkeksi vähän vaimenee. Mutta ymmärrän hyvin tuskasi. :) Joskus on ärsyttävää, kun jostakin omasta lempparijutusta tulee massamuotia. Suhtaudun itse muotiin ja pukeutumiseen vähän siten, että eipä täällä kukaan oikein taida olla siinä mielessä niin ainutkertainen, etteikö saman tyylin ja idean olisi keksinyt jo joku muukin. Tietysti tympääntyminen voi tulla sitten ihan siitä, että yksinkertaisesti jonkun trendiksi nousseen jutun näkeminen kaikkialla alkaa vain kyllästyttää.

  Ja joo, tuo hame on kyllä upea – varsinkin tuohon neuleeseen yhdistettynä!

 • Seregi

  Eräällä kaverilla on käsi leikattu ja hänen kantoliinansa on leopardikuvioinen.

 • Minä vain

  Pidän eläimistä printteinä, esim. elefantti T-paidassa on jees. Leokuosi taas ei ole oikeastaan koskaan iskenyt, ainakaan kunnolla. Tai no.. On mulla lilat nilkkurit, joissa sisävuori on leokuosia.. :D

 • Hih, piti oikein miehellekin näyttää tätä iha ekaa kuvaa. Täydellinen kuva ja asu! Hyvä löytö. Eläinkuosi on kyllä aika kinkkinen, ja periaatteessa tykkään mutta jotenkin se menee päälläni aina snadisti mauttoman puolelle. Harjoitus jatkukoon :D

 • sonsaa

  Ymmärrän, se on todellakin ärsyttävää kun oma suosikkivaate onkin yhtäkkiä kuuminta muotia jos ei itse ole suuri trendien seuraaja. Itselle kävi niin, että ostin useampi vuosi sitten ihanan maximekon, joka oli aivan lempparini, mutta sitten seuraavana kesänä niitä alkoikin ilmestyä joka kauppaan ja kadunkulmaan. Teki mieli kantaa mukana kylttiä, että minä ostin tämän mekon ennen kuin siitä tuli trendikäs :D Mutta olen samaa mieltä Jennin kanssa että leopardi on kyllä sellainen aina tyylikäs juttu. Välillä se vain nousee mallistoihin hieman näkyvämmin ja välillä tuntuu, että sitä on ehkä hieman liikaakin….

Related posts