25/08/14

Syksynpunainen inspiraatio

15 48 P8253818.JPG

Syyssateet ovat tuoneet tullessaan aivan uuden värikartan mietteisiini. Yhtäkkiä väreistä puhuttelevat eniten syksyiset vihreät, syvänsiniset ja tummemmat punaisen sävyt. Henkisesti aloitin syyskauden lakkaamalla varpaankynteni niin syvällä punaisella, että se näyttää lähes mustalta. Maljakkoon ostin syksyn sävyisiä kukkia ja kaivelin meikkipussin perukoilta voimakkaan värisiä huulipunia.

P8253823.JPG

Yksi parhaita asioita sateisissa syysilloissa on se, että niitä voi tunnelmoida höyryävän teekupillisen äärellä. Tämän syksyn uusi Clipper-suosikkini on tuttujen ja turvallisten lakritsin sekä inkiväärin rinnalle ponkaissut ruusunmarja. Kiitos Frida Marinan suuntaan vinkkauksesta! :) Ja sinne suuntaan kuuluu myös kiitos tuosta upean punaisesta silkkimekosta, jota koristavat syksyn sävyt ja kukkaset. Mekko on peräisin jostain 50-60-lukujen taitteesta ja on jonkun näppäräsormisen itse tekemä. En malta odottaa, että pääsen esittelemään sen teille kunnolla!

Mikä väri sinua inspiroi eniten juuri nyt? :)

Translation: It’s funny how the colour palette changes in my mind immediately when summer turns to autumn. Bye bye pastels, welcome dark shades of red, green and blue. Right now the deeper tones of red inspire me.

P8253820.JPG P8253825.JPGP8253822.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Punainen on nyt in, mutta syksyn kestosuokkivärini on erityisesti viininpunainen.

 • Punainen on nyt in, mutta syksyn kestosuosikkivärini on erityisesti viininpunainen.

 • Pinzhagalaga

  Apua miten ihanan näköinen mekko! En malta odottaa miten sä sen yhdistät!(:

 • Onpa kaunis postaus – ihanan syvä ja syksyinen punainen, tosiaan!

 • Hei Jenni, viimeisessä kuvassa näkyvä matto on ihan tosi upea! Itselläni onkin juuri eteisen matto hakusessa, ja haluaisin nimenomaan jotakin tuollaista graafista, mustavalkoista kuviota. Vau!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Jenniii

  Joo, viininpunainen on ihana! Oikeastaan tällä hetkellä sytyttävät kaikki tummat punaisen sävyt. :) Pinkkiäkään en ole silti hylännyt – se sopii kauniisti tummanvihreän pariksi.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tuo oli kyllä upea löytö. Yritän pian saada sen kuvattua päälläkin. Hus pois sateet!

 • Jenniii

  Voi kiitos. :) Jotenkin tänään tuntui näkyvän tuota syksynpunaista joka puolella!

 • Jenniii

  Kiitos! Matto on ollut aivan mainio, 100% villaa ja kaiken huipuksi vielä käännettävä eli kuosista saa ikään kuin negatiivin puolta kääntämällä. :) Jos kiinnostaa, niin Anttilasta löytyi ja Kodin1:ssä on mielestäni myyty myös. Nimi on Pandora ja hintakin oli varsin edullinen. Ostin tämän kyllä jo vuosi sitten, joten en ole varma, myydäänkö juuri tätä samaa mattoa enää, mutta Anttilan Anno-mallistossa on kyllä muitakin todella kivoja mustavalkoisia mattoja. Suosittelen tsekkaamaan. NetAnttilan puolelta löytynee suurin osa. :)

 • tiiavain

  Eikä! No jee hei juuri tuollaista kynsilakkaa olen etsinyt!! Joka tietyssä kulmassa/valossa hohkaa tummanpunaista mutta on muuten tosi tumma. Ja ihana mekko…rupes tekee mieli myös teetä…

 • Vierailija

  Ihana mekko! Maltan tuskin odottaa kuvia se päälläsi. Olen tykännyt erityisen paljon viime aikojen asuistasi, ja etenkin siitä, että suosit kirppareita ja nostat esiin vähemmän tunnettuja liikkeitä/suunnitelijoita (etenkin tuo mainio Named). Monissa blogeissa toistuvat samat nimekkäät merkit, mutta sinulla on oma ihastuttava ja persoonallinen tyylisi, johon mahtuvat myös kirpparilöydöt ja edullisemmat merkit.

 • Minä vain

  Tällä hetkellä sytyn eniten viininpunaisesta ja petroolinsinisestä.

 • Torey

  Itselläni on ehkä tumman lila sellanen oikea syksyn väri. Omistin joskus tumman violetin kynsilakan, eikä sitä voinut käyttää ku syksyllä ja talvella. :D Hiuksissa myös usein syksyisin siirryn tummempaan sävyyn. :)

 • Hej, kommentoin nyt näinkin vanhaan postaukseen, sillä löysin kuvasta huulipunan sävyn, jonka todella haluan. Eli tuo kuvan oikeassa laidassa oleva viininpunainen huulipuna – minkä merkin mikä sävy?
  Kiitos tuhannesti, jos viitsit vielä vastata :)

 • Jenniii

  Kyseessä on Yves Rocherin Grand Rouge -sarjan sävy Violet Profond. :)

Related posts