25/08/14

Hei taas pillifarkut!

15 52 P8243684.JPG

Tulen kaipaamaan kesähelteissä sitä, että saa viipottaa ulkona ilman sukkia. Tulen myös harmittelemaan, että vähitellen paljaiden säärten suojaksi on kiskaistava sukkahousut. Oli silti aika mukava tunne, kun viime viikolla vedin ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen jalkaani pillifarkut, jotka olin kesäisessä paahteessa sullonut vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan. Vaikka en sinänsä farkkuja hellesäillä kaivannutkaan, tuovat ne nyt pitkän hamekauden jälkeen pukeutumiseen kivaa vaihtelua!

P8243771.JPG

Flow-festareiden jälkeen kesä tuntui loppuvan kuin seinään. Heti maanantaiaamuna puhalsi niin kolea tuuli, että lyhythihaisella paidalla oli turha haaveilla pärjäävänsä. Sainpahan hyvän syyn päästä testailemaan ihanaa syksynvihreää villatakkiani – ja testaus osoitti nutun niin passeliksi, että olen sen jälkeen kietoutunut pörröiseen mohair-neuleeseen lähes päivittäin. Ihastuin jo viime talvena tummanvihreään väriin ja näköjään tuo ihastus ei ole kesän aikana laantunut. Tykkään kovasti nimenomaan pinkin huulipunan ja tummanvihreän neuleen väriyhdistelmästä, mutta varmasti tulee syksyn mittaan testailtua vihreiden sävyjen kanssa muitakin huulipunia.

P8243724.JPG

Eilen illalla räpsityt asukuvat menivät ajoittain vähän hölmöilyksi ja saatiinpa siellä hulluttelun keskellä ikuistettua yksi aito naurunpyrskähdyskin. Olen monesti saanut kommenttiboksiin palautetta, että kaipaatte enemmän noita hammashymykuvia, joten tässä nyt yksi iloinen kuva hampaita kaipaaville. Hymyilen useimmiten kuvissa suu kiinni, koska hammashymy toimii minulla kuvissa vain silloin, kun se todella on tuollainen spontaani ja aito hihitys. Yrittäessäni hymyillä hampailla, vaikka ei oikeasti naurata, ilmeeni näyttää todella teennäiseltä. Meikätyttö ei osaa teeskennellä – ei oikein hyvässä eikä pahassa. Mutta ehkä sekin on vain hyvä. :) Hampaita luvassa siis vain silloin, kun ihan oikeasti naurattaa ja kuvaaja ehtii tällaisen hetken ikuistaa.

PS. Trendin ja Lilyn toimitus on heittänyt elokuun vaatehaasteeksi pillifarkut! Eli jos kuvaatte pillifarkkutyylinne ja lisäätte sen Instagramiin hashtageilla #trendimag ja #pillifarkut, voi kuva tuurilla koristaa syyskuun Trendi-lehteä. :)

Translation: The whole summer I have been hopping around in skirts while all my jeans have been pushed away in the darkest corner of my closet. I haven’t really missed them during the warm summer days but I must admit it feels quite nice to put them on after such a long time. At the moment I love to wear my favourite pair of jeans with this long, furry cardigan by Tiger of Sweden. Dark green is such a beautiful colour. :)

P8243761.JPG P8243700.JPG

Neuletakki Tiger of Sweden, pillifarkut Never Denim / BikBok (sample / saatu blogin kautta), t-paita H&Mkengät & Other Stories, laukku second hand, kaulakoru & Other Stories, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P8243762.JPGP8243689.JPG P8243768.JPG P8243769.JPGP8243786.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihan mielettömän kauniita kuvia. Etenkin tuo aito nauru. Voi että sinua.

 • sisa

  Oi miten kaunis villatakki, täydellinen! Ja tuo polkka, se sopii sinulle niin uskomattoman hyvin.

 • Lillypad

  Hei nää on ehkä parhaat asukuvat vähään aikaan! Ilo on kauneinta ikinä! Jee, ihana sinä :)

 • Paula L

  Lisää hammashymykuvia eetteriin, aivan ihana! En oikein usko, että ne muulloinkaan näyttäsivät teennäisiltä ;-). Minua kiinnostaa tuo harmaa t-paitasi, siinä on kivoja värillisä pilkkuja, mistä se on?

 • Jenniii

  Hups, t-paidan tiedot olivatkin unohtuneet matkasta. Lisäsin ne nyt juttuun! :) Mutta paita on siis ihan H&M:n perusvalikoimaa. Ostin joskus hädissäni balettitunnille, kun huomasin vasta kaupungilla, että en ollut tajunnut ottaa mitään toppia treeneihin. Sittemmin olen käyttänyt tuota paljon ihan arkikäytössä.

  Ja kiva kuulla, että hammashymykuvista tykätään, mutta usko tai älä, meikäläisen hymy ei vain irtoa hampailla, jos ei oikeasti naurata. Jopa kuvaajalta sain eilen palautetta, että ei näytä hyvältä, jos ei ole aito nauru mukana. :) Mutta pitää siis antaa kuvaajalle tehtäväksi yrittää naurattaa meikäläistä aina kuvia napsiessa, josko hymyjä sitten irtoaisi!

 • Fishish

  Kivoja kuvia! Lihottaako tuo yhdistelmä, vai onko se vain optista harhaa?

 • hipsu

  Ai että miten ”kivasti” verhoiltu nälväisykommentti. Kyllä taas bloggaaja, lukijat ja maailma rikastui.

 • Miaable

  Tuo Tigerin neuletakki on aivan ihana!! Lähteekö sulla siitä ”karvaa”? Itselläni kyseinen neuletakki jäi ostamatta kun siitä irtosi niin paljon nukkaa/karvaa, että siihen olisi mennyt hermot ennemmin tai myöhemmin :)

 • tuhatjuttua

  Hei minulla on juttutoive. Joskus sulla on ollut ainakin joitain kollaaseja (esim. tyylikkäistä kumppareista) ja siksi minua kiinnostaisikin sun tekemänä kollaasit esimerkiksi joistain tämän hetken trendivaatteista ja niistä panosta ja pihistä versiot. Sulla on tosi hyvä tyylinenä ja bongaat aina niin kivoja juttuja joka puolelta, mutta tällaista opiskelijabudjettilaista kiinnostaisi vinkit esimerkiksi huokeiden tyylilöytöjen perään.

 • Jenniii

  Kiitos ihana! Pitää yrittää laittaa kuvaaja naurattamaan meikäläistä useammin. ;)

 • Jenniii

  <3 <3 <3

 • Jenniii

  Minulla ei kyllä ole neuletakista lähtenyt mitenkään silmiinpistävästi karvaa. Olen käyttänyt sen alla tuota t-paitaa sekä ohutta sifonkipaitaa eikä kumpaankaan ole muutamaa irtokarvaa enempää tarttunut, eikä siis muutenkaan näyttäisi pöllyävän. Kummaa! Olisiko ollut se hypistelemäsi yksilö vain joku maanantaikappale?

 • Jenniii

  Pidetään mielessä. :) Noiden kollaasien teko on aina melkoinen projekti, kun pitää kahlata verkkokauppoja niin antaumuksella läpi, mutta laitetaan toive korvan taakse. Jos tulee mieleen joitakin erityisiä trendejä, joista kaipaisit/kaipaisitte vinkkejä ja ideoita, niin mieluusti otan toiveita vastaan. :)

 • Ihana nauru, pidä toi.^^

 • MillaMarika

  Minulla on tuo sama Tigerin neuletakki ja olen siihen muuten tosi tykästynyt, mutta omani kyllä karvaa vaatteita ja ympäristöä aika rajusti. Toivotaan että on vaan ohimenevä juttu ja kun pahimmat ”irtokarvat” ovat uutuuttaan irronneet, niin ongelma ainakin vähenisi.

Related posts