21/08/14

Loistokeikka tulossa: SOHN Helsinkiin marraskuussa!

3 47 sohn.jpg

Vinkkasin viime keväänä mainiosta musalöydöstäni nimeltä SOHN, joka on kuukausien kuluessa ehtinyt jo nousta oikein suursuosikin asemaan omilla soittolistoillani. James Blaken ja Jamie Woonin henkistä elektroa tehtaileva tyyppi on hurmannut meikäläisen aivan täysin ja olin enemmän kuin innoissani, kun kuulin jokin aika sitten, että herra on saapumassa marraskuussa Suomeen keikalle. Nyt siis kaikki muutkin SOHNin musiikista innostuvat, huomio! SOHN nimittäin konsertoi marraskuun lopussa 29.11.2014 Korjaamolla eikä lippukaan kustanna kuin 20 euroa. Näyttäisi olevan vielä hyvin lippuja jäljellä, joten ostakaahan talteen, niin ei mene keikka sivu suun. Omasta taskusta piletit jo löytyvät, sillä maailman paras poikaystävä osaa näköjään antaa lahjoja. ;)

PS. Kurkatkaa etenkin tuo live-video, HUHHUH! Jos tuo ei vakuuta ostamaan lippuja, niin ei sitten mikään. 

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts