20/08/14

Jean Paul Gaultier for Lindex – ja jymyjuttu!

14 54 P8193507.JPG

Osa teistä on varmaan jo kuullutkin, että Lindex toteuttaa tänä syksynä yhteistyömalliston Jean Paul Gaultierin kanssa. Lindexin suunnittelijayhteistyömallisto on aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan osa Roosa nauha -kampanjaa ja tuotteiden myyntihinnoista lahjoitetaan 10 prosenttia Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Pääsin eilen ensimmäisten joukossa katsomaan ja hypistelemään tulossa olevaa mallistoa showroomille ja nappasin visiitilläni myös muutaman kuvan, jotta tekin saatte pienen ennakkokurkistuksen siihen, mitä tuleman pitää! Luvassa on hyvin klassista Gaultieria ja herra on loihtinut mallistoon versioita myös niistä kaikkein tunnetuimmista nimikkovaatteistaan. Kyllä, mukana on siis rutkasti sinivalkoraitaa sekä jopa ne Madonnan Blonde Ambition -kiertueelta tutut tötterörintsikat. :D Hiukan hillitympänä versiona tosin…

P8193483.JPG

Itse tykästyin mallistossa kaikkein eniten nahkaiseen biker-rotsiin, kauniisiin alusvaatteisiin ja aamutakkeihin (joissa yhdistyivät hauskalla tavalla sekä bomber- että kimono-vaikutteet), kapeisiin kynähameisiin, raidallisiin villakangastakkeihin sekä taidokkaasti leikattuihin herrainhousuihin. Ja siis, ovathan nuo Madonna-tötteröillä varustetut bodytkin ihan huikeita. Eivät ehkä maailman käytännöllisimpiä, mutta voisi kai tuollaista rohkea pitää jopa hameen kanssa yläosana jossain sopivassa tilaisuudessa. Hauskaa joka tapauksessa, että jotain tuon kaltaista on rohkaistuttu tekemään tällaiseen kaupalliseen mallistoon.

P8193516.JPG

Itse malliston lisäksi siihen on kuitenkin eräs toinenkin syy, miksi olen juuri nyt niin innoissani. Saan nimittäin viimein paljastaa, että pääsen vajaan kuukauden päästä haastattelemaan itse Jean Paul Gaultieria ihan naamatusten! Kääk, apua, mahtavaa! Suunnittelijalegenda on aina ollut tyyppinä yksi suosikeistani muotimaailmassa – hänellä on sellaista oikeanlaista pilkettä silmäkulmassa. Tuntuu, että haastattelutilanne jännittää vähän jo nyt, vaikka aikaa tuohon h-hetkeen on vielä kolmisen viikkoa. Tuleeko heti mieleen jotakin must-kysymystä, johon itse haluaisitte häneltä vastauksen? Nyt on mahdollisuus ehdottaa. ;) Mutta siis kiitos kiitos KIITOS Lindex tästä mahdollisuudesta! <3

Translation: Lindex is doing a collaboration collection with Jean Paul Gaultier this autumn and yesterday the upcoming collection was presented to the press for the first time. The collection is filled with Gaultier classics such as stripes and yes indeed, the legendary corseted cone bra from Madonna’s Blonde Ambition tour! A slightly more modest version, though. ;) But the biggest reason why I am so excited right now is that I’ve been invited to interview Mr Jean Paul Gaultier in about three weeks! Say what? Can’t wait and yet, I feel a tiny bit nervous already. Wish me luck and feel free to share questions YOU would love to ask him. Thank you Lindex for this amazing opportunity. :)

P8193482.JPG P8193488.JPGP8193510.JPG
P8193480.JPG
P8193494.JPG P8193513.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Katih

  Onneksi olkoon, hieno juttu! Katsoin kerran dokumentin Gaultierista, ja hän vaikutti todella viehättävältä persoonalta.

 • Jumalauta miten siistiä. HAASTIS! En sano ettenkö olisi vähän kade sillä Gaultier on yksi mun all time fashion idoleista. Mitä sä meinaat kysyä siltä??? Kävitkö Tukholmassa katsomassa viime kesänä Gaultierin retrospektiivin? We must talk. :)

 • Wou ja huh! Toi on kova juttu. Niin hienoa! Onnittelut upeasta mahdollisuudesta!

 • papayana

  Vau! Onko jo tiedossa malliston kauppoihin saapumisen päivämäärää?

 • Toimitus

  Ihammahtavaa! Tämä on superia, Jenni!

 • Minä vain

  Wow! Meinaatko haastatella enkuksi vai ranskaksi? ;) Muistaakseni osaat ranskaa jonkun verran..

 • Luru

  AMAZING! Aivan huippua! Jean-Paul vaikuttaa vielä niin vekkulilta tyypiltä, että varmasti tulee olemaan mahtava kokemus! Nauti! :)

 • K=Katariina

  Kivan näköinen kokoelma, täytyy vain toivoa että nämä tulevat myös tänne periferiaan, koska olen huomannut että nahkavaatteet ym vähän kalliimmat tuotteet jää Lindexillä pääkaupunkiin. Olen usein käynyt tästä sanomassa liikkeessä, myyjäparat, tuskin pystyvät vaikuttamaan asiaan. Myös sähköpostia pääkallopaikalle on lähetetty.
  Kysymyksiä kaipailit…hmm…kiinnostaa aina jo seuraava vuosi eli mikä on ensi kesän hittiväri?

 • Jenniii

  Mallisto ilmestyy valikoituihin myymälöihin ja verkkokauppaan lokakuun 8. päivä. :)

 • Jenniii

  Ranska on niin ruosteessa, että pitäydytään englannissa. ;) 

 • allie

  Onpa huisi mahdollisuus! Onnea!:)

  Itse mallisto ei herätä innostusta. Lindexin yhteistyömallistot ovat olleet tähän asti pettymyksiä (se tekokuidun määrä..), ja Lindexistä on vaikea löytää muita kuin niitä Made In Bangladesh -lapuilla varusteltuja vaatteita.

 • Aisha J

  Huii kuinka hienoa! Hieno tilaisuus sulle! Ja mallisto innostaa kovasti :)

 • miiiiia

  Mä en malta odottaa että tää mallisto tulee kauppoihin! Itse työskentelen Jean Paul Gaultierin tuoksutalolle ja kaikki tarinat tästä miehestä ja hänen luomuksistaan saa aina hymyn huulille. Mahtava kokemus varmasti tuo haastattelu :)

 • saarah

  Oi, mahtavaa!

  Istuin Jean-Paulin viereisessä pöydässä viime kesänä Pariisissa ihan sattumalta ja vaikutti tosi symppikseltä tyyoiltä. Sen nauru raikas koko ravintolassa :)

   

Related posts