19/08/14

Vähän valkoista

4 49 P8193548.JPG

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin olen haaveillut vitivalkoisista kynsistä jo kuukausia. Olen törmännyt valkoiseksi lakattuihin kynsiin viime aikoina ihan joka puolella ja haikaillut raikkaan valkoisia kynsiä itsekin, mutta jotenkin olen aina jänistänyt hommasta, koska olen pelännyt, että ne menevät nopeasti suttuisen näköisiksi. Geelikynnet pysyvät yleensä todella hyvän näköisinä viikkokausia (parhaimmillaan jopa kuukauden tai ylikin) mutta vaaleimmat sävyt saattavat toisinaan napata itseensä väriä vaatteista tai värjäävistä ruoista. No nytpä se nähdään, miten käy, koska tänään päätin toteuttaa tämän haaveen. Ja nyt ovat kynteni mattavalkoiset. :) Tykkään ihan älyttömästi! Entäs te?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Aisha J

    Tykkään! Itsellänikin on huolto parin päivän päästä, aika houkuttelevat nuo valkoiset.. :)

  • Lullah

    Valkoisissa kynsissä on jotain jännittävää. En tiedä mikä niissä kiehtoo tavallaan, mutta ai että siistit, puhtaavlakoiset kynnet. Olikin tarkoitus tässä lakata valkoiseksi, mutta kauhukseni en löytänyt valkoista kynsilakkaani :O Jäi johonkin toiseen kertaan

  • Itselläni aikanaan kanssa toimi väritön kynsilakka geelikynnen päällä pitämään värin kauniina. Kannattaa kokeilla – kynsilakka myöskin pysyy huomattavasti paremmin geelikynnen kuin oman kynnen päällä.

  • Mun mielestä geelilakkauksen pinta on niin ”liukas” ettei mulla oo ainakaan tahraantunut kynnet koskaan niin paljoa ettei pyyhkimällä/vedellä lähtis pois! :)

Related posts