13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Saraseeeni

  Kiitos! Juuri tällaista ajatusta tarvisinkin tänään! :)

 • barack

  Oikeistolaista ajattelua pitää olla!

 • Jenniii

  En kyllä näe tässä mitään suoranaisesti oikeistolaista, sillä ajatuksella voidaan viitata mihin vain. Minusta kommenttisi kertoo enemmän omasta ajatusmaailmastasi, jos miellät menestyksen kuuluvan automaattisesti oikeistolaisiin arvoihin ja sen merkitys kuvastaa sinulle ensisijaisesti rahan, vallan, tms. saavuttamista. Yhtä hyvin sanan succeed olisi voinut kääntää menestymisen sijaan onnistumiseksi. Mietiskelin pitkään, kumpi sana sopisi paremmin kuvastamaan alkuperäisen ajatuksen henkeä. Voi olla, että onnistua olisi ollut osuvampi termi.

  Päättäväisyydellä, sinnikkyydellä ja uskolla omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin on valtava merkitys. Loppuosa on sitten onnea. :) Omasta kokemuksesta voin kertoa, että ihminen pystyy loppujen lopuksi vaikka mihin, kun uskaltaa yrittää ja uskoo itse omaan asiaansa. Ja jos jokin on varmaa, niin se, että onnistua ei voi, jos ei edes yritä.

 • Emmi L.

  Tää oli ihana ajatus! Eikä mun mielestä todellakaan tarkoita välttämättä menestymistä raha-asioissa. Voihan menestyä henkilökohtaisessa elämässä tai saavuttaa tavoitteita elämässään. Sitäpaitsi mun mielestä ton succeed voi ihan hyvin kääntää myös onnistumiseksi, joka sitten taas kattaa ihan mitä vaan :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Laura P...

  Ihana ja itsellenikin juuri tänään erittäin ajankohtainen ajatus! Kiitos! :)

 • Sidyr

  Nimenomaan näin! Se ennemminkin on oikeistolaista ajattelua, että menestyminen automaattisesti tarkoittaa taloudellista menestymistä! Todellisuudessa taloudellisesti hyvin pärjäävä ihminen voi olla elämässään todella huonosti menestynyt muuten (riippuu toki keltä asiaa kysyy)…

 • Jenzka

  Kyllä! Believe your dreams and they will happen!!!! <3 Tässä kans hyvä tämmönen syvällinen ajatus missä on myös huumoria! Sitä pitää olla että jaksaa ja pärjää :) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10527501_620554561390818_4472313317137930761_n.jpg?oh=d4f7c93190aaabf93232a5a1bf8bf44c&oe=5461A959&__gda__=1415986483_0f49eedb91f7fadebf260687ed40fe30

 • sokeri

  Kiitos näistä viikon ajatus -postauksista. Ne osuvat yllättävän usein omiin tunnelmiini.

 • Jenniii

  Mietin myös, että minun ajatuksenani oli tällä mietteellä viestiä itseensä uskomisen tärkeydestä ja tsempata olemaan sinnikäs. Aina on ihmisiä, jotka haluavat vääntää ja kääntää kaiken sanoman jotenkin negatiiviseksi ja muistutella siitä, kuinka epätasa-arvoinen ja epäoikeudenmukainen maailma on. Tämä oli kuitenkin vain tällainen tsemppaava aforismi, jossa todetaan, että on oikeastaan hullua uskoa onnistuvansa, mutta silti se kannattaa, koska juuri sillä ajatuksen voimalla jo voi tehdä ihmeitä.

 • Jenniii

  Poliittiset viittaukset tai poliittisesti arvottuneet arvomaailmat eivät ole mielessäni näitä viikon ajatuksia valitessa. Ihan varmasti näistäkin mietteistä onnistuu kaivamaan monenlaisia poliittisia viitteitä suuntaan ja toiseen, jos vääntämällä vääntää ja oikein tieten tahtoen haluaa – yhtä lailla siis myös vasemmalle kallellaan olevia. Ensisijaisesti näiden tarkoituksena on kuitenkin herätellä ajatuksia uusille urille ja kannustaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Kannattaa tutustua koko mietteiden sarjaan tuolta sivupalkin Viikon ajatus -kategoriasta, niin aukenee ehkä juttusarjan idea paremmin. :)

 • tiziana

  Ja jos tykkää näistä miete lauseista (niinku mie :) niin kantsii myös tutustuu facebookin vastaaviin ryhmiin ja tykätä niistä. Esim liibalaaba ja mudetikru on vähän saman tyylisii ja ite ainakin aina aamulla ekana katon niitä

  Esim tässä mudella aika hyvä taas ;) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10613146_625977834181824_3074987537725638469_n.jpg?oh=fc9751c096507c0a8e30e1a1fd171648&oe=5473DE0E&__gda__=1415571847_0ac8ba9475692757c9490e03f385720d

 • Jenniii

  Näitä Facebookin ryhmiä tunnutaan mainostavan jokaisen Viikon ajatus -jutun yhteydessä niin innokkaasti, että ehkä voisi vähempikin riittää. ;)

 • MinnieH

  Onhan niitä täälläkin joka viikko. Ei kai se pahaa tee jos luetaan muitakin vastaavia? Kivoja ovat ja tuovat vähän ajatusta ja huumoria elämään :)

Related posts