15/08/14

Gorman – iloista muotia Australiasta

5 37 gorman1.png

Värikkäitä ja hassuja printtikuoseja? CHECK! Tyttömäisiä mekkoja? CHECK! Ajatonta tyyliä leikkisällä twistillä? CHECK! Onpa aina suorastaan riemastuttavaa löytää joku uusi vaatemerkki, jonka mallisto näyttää olevan kuin suoraan villeimmistä visioistani ja fantasioistani repäisty. Australialaismerkki Gorman kutkuttelee tyylivaistoani juuri oikeista kohdista – tuntuu, että noista vaatteista tulee iloiseksi jo pelkästään kuvia katselemalla. 

gorman2.png

Synnyinsijoillaan Australiassa Gorman on ilmeisesti varsin tunnettu ja suosittu merkki, mutta täällä kaukana Suomessa minä kuulin brändistä ensi kertaa vasta ihan äskettäin. Yhtä kaikki, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tutkailin nettisivuilta, että verkkokauppa näyttää toimittavan Suomeenkin eikä toimitusmaksukaan ole mitenkään päätä huimaava, sillä tilaukset toimitetaan ympäri maapalloa samalla kiinteällä reilun 17 euron postimaksulla. Itse vaatteiden hinnat vaihtelevat parista kympistä pariin sataan euroon. Näitä voisi siis oikeasti jopa harkita testaavansa ja tilaavansa. Vielä tyydyn ihastelemaan kuvia ja haaveilemaan, mutta mitäs mieltä olette muut? Kenen muun sydän pompottaa näille? :) Ja eikö muuten ole pilkulleen Pupulandian näköistä kampetta?

PSST, älkää ihmetelkö, että verkkokaupan etusivulla mainostetaan innoissaan Spring 2014 -mallistoa. Siellä toisella puolen palloa nimittäin on kevät tuloillaan. En jotenkin tullut ollenkaan itse ajatelleeksi, että myös nämä vaatemallistot menevät Australiassa eri päin kuin Suomessa – hassua! Tämän voi kuitenkin nähdä hyvänä juttuna, sillä Ausseissa myydään nyt alennusmyynneissä talvikampetta. Toisin sanoen viilenevään syyssäähän passeleimmat vaatteet löytynevät sopivasti alesta. ;)

Translation: I found this amazing Australian brand Gorman while surfing online. Such cute clothes and quirky styles. Check it out! :)

gorman3.png

Photos: Gorman

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hei ihania asuja! Tykkään erityisesti tuosta toisen kollaasin tummasta mekosta, se on niin suloinen.

  http://www.arcticvanilla.com/

 • HAMI

  kolmas mekko on unelma. juuri tuollaista olisi tarvinnut kesän helteillä!!

 • Minä vain

  Ekan kuvan kolmas mekko on ihan mua! <3

 • DownUnder

  Australian talvi muistuttaa kovasti normaalia suomalaista kesää, eli tässä mielessä heidän niin talvi- kuin kesävaatteet sopii suomalaiseen ympäristöön :)

 • Jenniii

  Hyvä tietää! Hetkellisesti hämmensi tuo syys-kevät-sesonkien vaihtuminen päittäin. :D Mutta ainakin ale-osastolta löytyy nyt kivoja syysvärejä, vaikkei varsinaisesti talvikampetta olisikaan. 

Related posts