13/08/14

Uusi mahdollisuus poolopaidalle?

24 65 poolopaita_trendielokuu.jpg

Esittelin viikon aluksi catwalkeilta bongaamiani poolopaitatyylejä, sillä kyllä vain, ohuet 80-90-lukujen taitteen ohuet (valkoiset!) poolopuserot tekevät paluutaan. Trendin toimitus haastoi minut näyttämään, miten tuosta ala-aste-aikojen ja Matti Nykäsen univormusta saisi salonkikelpoisen vaatteen. Lopputulos on tosiaan nähtävissä tuoreen elokuun Trendin sivuilla ja lupaan teille, että Nykänen on niistä tyyleistä kaukana. Sain jopa itseni innostumaan ohuesta valkoisesta poolosta uudelleen, kun pääsin stailaustehtävän kimppuun. Catwalk-inspiksiä voitte kurkkia pari päivää sitten tekemästäni postauksesta, mutta huomasin, että Trendin toimituksen blogissa oli julkaistu maistiaispala stailauspalstaltani. Niinpä laitan sen myös itse jakoon – loput tyylit löytyvät printtilehden puolelta. Tykkäsin itse tästä hametyylistä ihan erityisesti ja voisin hyvin kuvitella pukevani sen ylleni ihan oikeastikin. Mukana on myös pari tyylinäytettä maailman katumuotitaitureilta. Käsi ylös, kuka alkaa syttyä pooloille taas nämä inspikset nähtyään?

Translation: I was challenged to style a thin turtleneck shirt in three different ways. Here’s one of the looks and the rest you can check out from the newest Trendi Magazine. :)

Photos: Riikka Kantinkoski & Antoni Ruiz Aragó

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hehee, mä olen AINA tykännyt poolopaidoista – olen siis ollut kai aikaani edellä/ jäljessä :D.

  ERityisen paljon tykkään minihameen ja poolopaidan yhdistelmästä, siihen vain muutama asuste ja korkkarit niin aiettämitenkiva.

  Kaunis asu ja ihana tuo puuhka-asia (mikä tuo nyt sitten onkaan viralliselta nimeltään ;D).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Poolo näyttää kyllä mielettömän hyvältä näissä ja aikaisemmissa blogissasi olleissa kuvissa. Itselleni en ehkä osaisi sitä nähdä mutta muilla kyllä. Ja siis ihan mielettömän upea mekko sinulla kuvassa, mistä löydän itselleni samanlaisen!?

 • Todella ihana tyyli :) ehkä itsekin annan poolopaidalle uuden mahdollisuuden :D
  http://mynameisv90.blogspot.fi/

 • A.M.

  Eikö yli kolmekymppinen ihminen jo tiedä itse mistä tykkää ilman, että jonkun ulkopuolisen auktoriteetin pitää antaa lupa? Onko tämä maailma mennyt jo niin aivottomaksi, että tyylikin on jo poissa muodista?

 • Mä oon rakastanut poolopaitoja ja poolokauluksia ikäni! Tosin mun lempparini on musta poolo. Sopii oikeastaan kaiken kanssa, jos multa kysytään.

  Sitä tuli käytettyä jo viime talvena, ja viime päivinä se on houkutellut uudestaan. Mutta ehtiihän siihen, jahka kelit jäähtyvät!

 • HAMI

  just eilen mitetin miten kiva musta poolopaita olisi. tai poolokauluksinen body tai mekko. avan muodin huipulla miestuomarin asulla voi olla vaikutusta asiaan, hänellä tuntuu olevan aina sellainen.

  mistäköhän noita löytää. :–0

 • HAMI

  eipä olla nyt niin tosissaan!!

 • niin

  Tyyli on aina ollut eri asia kuin muoti, muoti on se josta haetaan omalle tyylille inspiraatiota (kuten postauksessa nimenomaan kirjoitettiin). Ehkä ei kannata lukea muotiblogia jos tämä seikka häiritsee :-)

  Vaikutteille alttiita ollaan kaikki, itse tykkään juuri tällaisista päivityksista jotka auttavat pois-assosioimaan tietyn vaatekappaleen (valkoinen poolo) sen vanhoista mielikuvista (Matti Nykänen, 80-luvun hiihtohissit…) ;)

 • Applepie

  Ei kai vaam ole aitoa turkista? Iso buu kuolleiden, eläessäään kärsineiden eläinten raadoille, ei niin tippaakaan trendikästä.

 • Jenniii

  Minäkin olen aina tykännyt pooloista – joskin sellaisesta vähän muhkeammista malleista. Näitä ohuempia pooloja ei ole tullut käytettyä aikoihin. Viimeksi taisin omistaa sellaisen joskus 10 vuotta sitten. :) 

  Minihameen ja poolon yhdistelmästä tulee hauskasti 60-luku-viboja ja taitaapa juuri tuo vuosikymmen olla nyt syksyn muodissa vahvasti esillä, joten lemppariyhdistelmäsi on vielä tällä hetkellä erityisen trendikäs. :) Jos nyt siis trendit vähääkään kiinnostavat.

  Tuo karva-asia on muhvi! Minulla oli lapsena sellainen teddykarvainen muhvi – maailman söpöin ja epäkäytännöllisin. :D

 • Jenniii

  Kiva kuulla, kiitos! :) Tykästyin itse näihin ohuempiinkin pooloihin näitä stailauksia tehdessä ihan uudella tavalla. On hauskaa päästä näiden tyylihaasteiden kautta todella haastamaan omia ajatuksiaan tyylin suhteen ja kokeilemaan uutta. Musta ohut poolo on helppo yhdistellä moneenkin asuun, mutta tuollainen valkoinen on paljon vaikeampi, sillä siitä tulevat enemmän mieleen juuri Nykänen ja aluspaidat. :) Kuvassa näkyvä kaunis hame on H&M:n syksyn valikoimaa, mutta tarkkaa saapumisaikaa kauppoihin en osaa sanoa.

 • Jenniii

  Voi miten ihana kuulla, että muutkin tykkäätte tästä tyylistä, koska itse ihastuin täysin. :) 

 • Jenniii

  En jotenkin jaksa edes lähteä vänkäämään tällaisen selvästi provosoimaan pyrkivän ihmisen kanssa. Muoti ei ole minulle uskonto eikä auktoriteetti, vaan mukava inspiraationlähde omaa tyyliä ajatellen. Positiivisempaa mieltä sinulle loppupäivään! :)

 • Jenniii

  Musta poolo on kyllä jonkinlainen klassikko ja aika helppo yhdisteltävä. Valkoisessa puolestaan on enemmän sitä kalsaripaita-vivahdetta, mutta hyvin senkin sai karistettua sopivasti yhdistelemällä. :)

 • Jenniii

  Musta poolo on kyllä kiva ja sopii tosi monenlaisenkin alaosan kanssa. Mustassa värissä ei ole ollenkaan sitä samaa aluspaita-fiilistä kuin valkoisessa, mutta olen iloinen, että sain tästä valkoisestakin poolosta taiottua salonkikelpoisen – ei nimittäin niiden Nykäs-mielleyhtymien kanssa ollut alkuun ihan helppo tehtävä. :D

 • Jenniii

  Trendissä ei koskaan käytetä tarhattujen turkiseläinten karvaa eli voit olla huoletta. Tämä muhvi on tekokarvaa.

 • ninnish

  Mua ei oikein kyllä nyt sytyttänyt :S Siksi vähän yllätyinkin näin positiivisista kommenteista :D Pitää ehkä etsiä se uusin Trendi käsiini, jotta voin sitten muuttaa mielipiteeni niiden muiden stailausten kohdalla. :)

 • Jenniii

  No makuasioitahan nämä. :) Mutta kuulen mielelläni mielipiteesi muista lookeista, josko innostuisit niistä enemmän. Ja jos et, niin eipä tuo onneksi niin vakavaa ole. Maailmaan mahtuu mielipiteitä ja erilaisia tyylejä. Tässä on muuten mielestäni malliesimerkki kommentista, jossa ollaan eri mieltä asiallisesti ja ystävällisesti, kiitos. :)

 • Katih

  Sievä look, ei todellakaan Nykäsestä muistuttava. :D Muhvista bonusta, siinä on jotain vanhanajan tyylikkyyttä.

 • Jenniii

  Kiitos, kiva kuulla! Muhvissa tosiaan on sellaista vanhan ajan charmia. :) 

 • Katyusha

  Mulle poolopaidat ei vaan sovi :D Ensinnäkin en pysty käyttämään paitoja joissa on pieni kaula-aukko, koska kokoajan tuntuu siltä, että tukehdun siihen. Sama myös lyhyissä kaulakoruissa, ei sovi mulle. Kolmanneks, tissit. Siis poolopaita ja vähääkään isommat tissit ei kyllä sovi yhteen, ei millään :D

 • Vierailija

  boo you whore itkethän sitten toki varmaan nahankin takia

 • Jenniii

  Voin kyllä ymmärtää nuo ahdistukset tiukkojen poolokaulusten kohdalla. Väljemmissä neulepooloissa on yleensä myös enemmän väljyyttä kauluksessa, vinkiksi! :) Mutta juu, se voi olla joo, että rintamuksesta reheville tämä paitamalli ei ole se pukevin. Olemattomien tissieni kanssa en ole moista tullut edes ajatelleeksi. :D Sitä tuppaa aina näitä pukeutumisjuttuja ajattelemaan ensisijaisesti oman vartalonsa kautta.

 • Jenniii

  Hei muistetaan hyvät käytöstavat. Eri mieltä saa olla ja väitelläkin voi, mutta asiattomuudet ja haukkuminen eivät tämän blogin kommenttiboksiin kuulu.

Related posts