8/08/14

Viikonlopun ohjelmassa: Flow Festival

8 28 P8083269.JPG

Muutaman tunnin päästä on aika ottaa nokka kohti Helsingin Suvilahtea ja Flow Festivalia. Kerrankin olen ohjelman suhteen vähän valmistautunut ja katsonut, mihin aikaan kukakin esiintyy ja missä. Jostain syystä inspiroiduin tuhertelemaan itselleni tuollaisen värikoodatun listan artisteista, jotka ovat prioriteettilistallani. Kokemuksesta tiedän, että paikan päällä osa vähemmän tärkeistä jää pois, osa ei sitten livenä innostakaan ja tilalle tulee uusia bongauksia, mutta ainakin on tuollainen oma muistilista nyt olemassa, jotta muistaa edes niiden must see -artistien esiintymisajat ja -paikat.

Harmillista, että lauantai-illalle osuu peräti kolme kiinnostavaa artistia päällekkäin klo 00 aikaslottiin, mutta pitänee vielä huomenna arpoa, mihin niistä kallistun. Tänään odotan eniten Jenny Wilsonia, Bonoboa, Phantomia (josta todennäköisesti ehdin nähdä vain vilauksen) sekä uutena tuttavuutena Flow-soittolistalta löytämääni Paul Kalkbrenneriä. Lauantaille sattuu monta kovaa nimeä, mutta kaikkein eniten odotan sunnuntaina esiintyvältä Junglelta. :) En usko, että sillä keikalla voi olla mitään muuta kuin uskomattoman hyvä meininki. Mitäs artisteja te muut odotatte eniten?

Joku kyseli kommenttiosiossa vinkkejä Flow-pukeutumiseen, mutta en tiedä oikein vielä, mitä itsekään aion pukea. Hopeanhohtoinen diskohame päässee ylle jossain vaiheessa viikonloppua ainakin. :) Hauskaa Flowssa on kuitenkin se, että sinne voi kyllä pukea lähes mitä tahansa – ja jos uskaltautuu kokeilemaan erikosempaakin, ei tarvitse silti pelätä, että olisi siinä joukossa kummajainen. :D Kivaa viikonloppua ja muille Flow-kävijöille: moikataan, jos tavataan!

P8083270.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri, Muoti, Musiikki

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts