7/08/14

Marmoria ja maksihelmoja

23 62 IMG_1033.JPG

Tänä kesänä midimitta on vienyt minut niin mennessään, että maksimekot ovat jääneet kaappiin odottamaan tulevia kesiä. Haastoin kuitenkin itseni tällä viikolla pukemaan kaksi kertaa jotain muuta kuin noita rakastamiani hameita – ensin ylle pääsivät shortsit ja toisena vuorossa oli maksimekko. Näissä kuvissa näkyy taas Aamukahvilla-blogin Henriikalta lainatun asukuvaajan Jannen kädenjälki. :) Kiitos Jannelle kuvista!

IMG_0958.JPG

Asukuvatreffien teemana oli minun ja Henriikan yhteinen suosikkimerkko Twist & Tango, jonka showroomilta saimme viime keväänä valita muutaman mallikappaleen omaksi. Yksi valitsemistani löydöistä oli juuri tämä näissä kuvissa näkyvä maksimekko, jossa minut hurmasi tuo marmoripintaa muistuttava printtikuosi. Marmori on sisustusjutuissa ollut kuuminta hottia nyt jonkun aikaa jo – on siis hauskaa nähdä ripaus tuosta sisustustrendistä vaatemuodinkin puolella. Tykkäättekö muut tuosta marmoripinnasta sisustuksessa? Entäs vaatteissa? :)

IMG_1067.JPG

Jotenkin tällainen pitkä mekko ei tuntunut kaipaavan asusteita lainkaan, joten jätin sitten tyystin asustamatta. Muutenkaan näillä helteillä ei tee mieli kuorruttaa itseään koruilla tai krumeluureilla, vaan mieluummin pitää asut mahdollisimman yksinkertaisina ja ihon paljaana ylimääräisestä. Aurinkolasit ja sipaisu huulipunaa riittävät. :) 

Translation: A little break from the midi skirts again! This time I wore a Twist & Tango maxi dress that I got from them last spring. It’s interesting to see the marble print in clothing as well since marble has been so hot in interior design for some time. On a hot day like this, no accessories needed! :)

IMG_0955.JPG

Maksimekko Twist & Tango (saatu blogin kautta), sandaalit ATP Atelier / MI-NO Shop (saatu blogin kautta), aurinkolasit Urban Outfitters

IMG_1055.JPG

Photos: Janne Simojoki / Aamukahvilla

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oi, onpa kaunis.

  Itsekin huomasin tuon sisustustrendin rantautumisen vaatteisiin kun ihastelin erästä mekkoa (maksi sekin) ja se toi mieleeni kuosiltaan ensimmäiseksi edellisessä kaupassa näkemäni suihkuverhon. :D

 • Kyllä on tosi kiva mekko :D

 • Suvi55

  Upea mekko!

 • Minä vain

  Onpas kaunis!

 • John Hole
  Heippa Jenni!
   
  On ollut ihana seurata bloggaajan uraasi. Täällä on yksi ylpeä orivesiläinen ;) Sinulla on niin omanlaisesi tyyli ja kiinnostavia ajatuksia.
  Yksi asia, jota olen jo pohtinut pitkään on, että olen huomannut kuviesi perässä lukevan usein photos: Jenni Rotonen, Pupulandia. Tarkoittaako se, että otat kuvat itse jalustan kanssa? Olen aina olettanut, että kaikilla  ammattibloggaajilla on usein vakkarikuvaaja, mutta jos otat ne itse, niin saattaisin minäkin rohkaistua pomppimaan jalustan kanssa ympäri kaupunkia! Haluaisin kehittyä blogini kanssa ja kuvaajan saaminen on suurin haaste. 
   
  Ihanaa kesää xx
 • hanne_tasteofhoney

  Upeita kuvia, ja oli kyllä ihan oikea ratkaisu jättää mekko asustamatta. Pääsee kaunis kuosi ja kaunis nainen paremmin oikeuksiinsa. Less is more. :)

 • Tessarosa

  Nyy mua häiritsee kun pidät sun hiuksia tommosella pienellä nyhväponnarilla! Siis en halua ilkeillä, mutta en vaan jotenkin kestä sitä. Anteeksi, piti päästää ulos :D Ymmärrän kyllä, että helteillä on varmaan kivempi pitää noin mutta tykkään hirveästi sun uudesta polkasta ja olisi kiva nähdä se luonnollisessa olotilassa. Ja kaunis mekko.

 • Marjan

  Yksinkertainen on kaunista. Mekko on ihana!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Minä en ole vielä juuri tähän kuosiin muualla vaatteissa törmännyt, mutta tykkään kyllä!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Toivotaan, että kesä vielä jatkuu hetken, niin mekko- ja hamesäitäkin sitten vielä riittäisi.

 • Jenniii

  Kiitos! :)

 • Jenniii

  Kiitos kovasti. :)

 • Jenniii

  Kiitos ihanasta palautteesta! Onpa kiva kuulla, että siellä entisillä kotikulmilla seuraillaan ja vieläpä noi hyvillä mielin. :) 

  Hyvä kysymys tämä kuva-asia, sillä se on ilmeisesti useammallekin aiheuttanut hämmennystä! Yleensä tuo ”Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia” merkitsee jutun perässä nimeomaan sitä, että olen itse ottanut kuvat, mutta asujuttujen kohdalla tilanne on toinen. Osa asukuviani ottavista ystävistä ei halua nimeään julki tai kaipaa kredittejä kuvista itselleen, joten olemme sopineet, että kuvien oikeudet kuuluvat minulle. Merkitsen siis tuolla lopun maininnalla lähinnä noita kuvaoikeuksia – vähän samaan tapaan kuin jonkun kuvatoimistonkin välittämien kuvien perään merkitään kuvatoimiston nimi, jolla oikeudet ovat.

  Ikävä kyllä en siis heilu kadulla jalustan ja itselaukaisijan kanssa. :) Ja tunnen tuskasi, hommansa osaavan asukuvaajan löytäminen ei tosiaankaan ole ihan helppo tehtävä. Välillä tuntuu, että lukijoiden odotukset ja vaatimukset asukuvien suhteen ovat tosi kovia, vaikka itse olen onnellinen siitä, että saan asukuvia ylipäänsä otettua ja kuvaaja osaa edes vähän katsoa tarkennusta, rajausta ja muita pikkuseikkoja.

  Toisaalta, kokemattomastakin kaverista voi pienellä opetuksella saada nopeasti koulittua näppärän asukuvaajan, ainakin jos tällä on yhtään visuaalista silmää. Muutaman kerran täysin ummikon kanssa kuvanneena voin nimittäin kertoa, että sitä suorastaan hämmästyy, miten haasteellista monille on saada valokuvassa sekä tarkennus kohdalleen, horisontti suoraan, koko ihminen mukaan valokuvaan ja rajaus edes jotenkuten järkeväksi, puhumattakaan valotuksen hienosäädöstä sekä siitä, että osaisi ohjeistaa kuvattavaa tai huomauttaa siitä, jos paita on ihan rytyssä. :D Voisitko pyytää jotakuta bloggaajakollegaa asukuvaustreffeille tai harjoitella kuvien ottamista jonkun ystävän kanssa?

 • Jenniii

  Kiva kuulla, että asusteettomuus toimii. :) Jotenkin tällä säällä kaikki ylimääräinen lähinnä ahdistaa!

 • Jenniii

  Haha, pahoitteluni! ;) Itse tykkään hiuksista sekä auki että ponnarilla – ja molempia tyylejä näkyy kuvissa aika tasapuolisesti. Joudun kuitenkin toteamaan, että monikaan asia ei tunnu yhtä tympeältä kuin hikiseen naamaan ja kaulaan kiinni liimautuvat hiukset, joten niin kauan kuin näitä helteitä riittää, tullaan näkemään enemmän myös ponnarityyliä. Sori! :D

 • Jenniii

  Kiitos Marjan! :)

 • Anne_m

  Hei ompa kiva mekko! :) Twist&Tangoon harvemmin törmää. Onko sulla joku vakkariliike missä käyt merkin vaatteita kattomasssa?

  Kivaa viikonloppua!

 • Jenniii

  Suomessa merkillä ei ole omia liikkeitä, mutta jälleenmyyjiä löytyy jonkin verran. :) Helsingissä ainakin Urban A myy merkkiä ja verkkokaupasta toimitetaan myös Suomeen. Täältä löytyy lista jälleenmyyjistä Suomessa: http://web.twisttango.com/retailers/finland/

  Verkkokauppa löytyy puolestaan täältä: http://twisttango.com/

  Omia liikkeitä merkillä on kyllä Tukholmassa useita eli sielläkin kannattaa tsekata, jos tulee piipahdettua naapurissa. :)

 • Nannil

  So Pretty pretty! Kasvoillesi sopii mitkä aurinkolasit vaan, siltä tuntuu. Olen kaipaillut kuitenkin silmälasejasi asukuviin. Pidätkö laseja usein vai onko ne napattu vain asukuvista pois? Itsellä välillä silmälasiahdistus ja muiden silmälasikuvat piristää niin kovasti!

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Silmälaseja ei tule kuvissa oikein käytettyä, koska tarvitsen silmälaseja pääasiassa vain lukulaseja – ja silloinkin käyttelen vähän laiskanlaisesti vasta siinä vaiheessa, kun silmät väsyvät. Mutta pitääpä joku kerta taas napata silmälasit mukaan kuviin vertaistueksi ja inspiraatioksi. :)

 • Ihana mekko! Kuin kreikkalainen jumalatar!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • John Hole

  Selvä juttu! Totta puhut, se on todella haasteellista ja blogin myötä olen oppinutkin arvostamaan valokuvaajia ihan erilailla. Jatkan siis sinnikkäästi kuvaajan löytämistä! Muuten tuo asukuvatreffit on hyvä idea :)

  Kiitos vastauksesta ja ihanaa loppukesää! xx

 • liiniliy

  Mä en ainakaan vielä ole kovin innostunut marmorista sisustuksessa, mutta vaatteissa ja tekstiileissä: OI VAU! Tosi kaunis mekko :)

Related posts