6/08/14

Pretty Girls

5 57 little-dragon.jpg

Viikonloppu lähestyy ja Flow-festarit sen mukana. :) Ajattelin tähän väliin heittää ilmoille yhden oman Flow-suositukseni, joskin tästä onneksi voi nauttia myös kotioloissa, vaikka festareille ei olisikaan suuntaamassa. Jotkut varmaan muistavat Little Dragonin hurmaavan Twice-biisin liikuttavine musavideoineen ja olenpa tainnut joskus suositella mainiota Blinking Pigs -kipalettakin. Uusin biisi-ihastukseni on ruotsalaisbändin toukokuussa ilmestyneeltä levyltä löytyvä Pretty Girls -kappale, jonka musiikkivideo on taustalta kuuluvine hälinöineen hiukan erikoinen. Itse kappale on kuitenkin yksi kesän suosikkeja ja bändi ehdottomia must see -artisteja Flowssa. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lillypad

  Kyllä! Tätä odotellessa :)

  (Töitä ennen flowta 18 h. Jaksaa jaksaa)

 • iava

  Moikka! Olisiko sinulla vinkkejä jostakin huippuruokapaikasta (opiskelijaystävälliseen hintaan) Helsingissä? Olen tulossa ensimmäistä kertaa vuosiin Helsinkiin eikä aavistustakaan mistä saisi hyvää ruokaa. Googlettelin juuri vinkkejä, mutta oikein mitään ei löytynyt, joten ajattelin kysyä joltakin helsinkiläiseltä vinkkejä ja tulit mieleen. :)

 • Jenniii

  Jee, siellä nähdään! :)

 • Jenniii

  Moikka! :) Huippuruokapaikka lienee vähän makuasia, ellei sitten puhuta fine diningistä, joka taas ei ole a) opiskelijahinnoissa ja b) ihan minun makuunikaan. :D Mutta toivotaan, että osaisin antaa jonkun vinkin, josta olisi myös sinulle iloa. Tykkään syödä ulkona tosi paljon, mutta olen sellaisen aika perusruoan ystävä ja pidän esim. skandinaavisesta ja italialaisesta keittiöstä. Tässä muutamia edullisia lempipaikkojani (hintahaarukka annoksissa keskimäärin 10-20 euroa):

  Tori – Fredrikinkadun alkupuolella sijaitseva Tori on sympaattinen paikka, jossa on kesällä iso katettu terassi siinä toriaukealla. Kasvisburgeri (sisältää mm. avokadoa, nam!) on oma ykkössuosikkini, mutta myös punajuuripihvit ovat herkkua. Torin lihapullat on tunnettu klassikko. :)

  Bar 9 – Diner-henkinen baari Uudenmaankatu 9:ssä tarjoilee hyvää ruokaa suht edullisesti ja tunnelma on aina mukavan leppoisa. Täältä saa vähän kaikkea mahdollista salaateista, tacoihin ja nuudeliannoksista pyttipannuun. Oma suosikkini on paikan tunnetuimpiin kuuluva Pollo Limonello -pasta, mutta hiljattain ihastuin myös kana-tacoihin. Hyvää ruokaa ja runsaat annokset!

  Kitch – Eerikinkadun ja Yrjönkadun kulmassa sijaitseva ravintola tarjoilee Torin tapaan hyviä burgereita, salaatteja ja kasvispihvejä sekä tapaksiakin on tarjolla. Kovaääninen ja persoonallinen omistaja heiluu usein tiskin takana, mutta on oikein leppoisa tapaus.

  Nämä ovat omat vakkaripaikkani. Käy tsekkaamassa, jos yhtään innostuit lukemastasi! :)

 • iava

  Kiitos oikein paljon vinkeistäsi ja hyvää loppukesää! :)

Related posts